Igralište

Sanirano igralište OŠ "Branko Ćopić" u Bjelajcu

MRKONJIĆ GRAD - U Bjelajcu kod Mrkonjić Grada završena je sanacija i uređenje igrališta Osnovne škole "Branko Ćopić", a vrijednost radova iznosila je 3.000 KM.

Djeci zabranjen ulaz na igralište, kazna za igranje 10.000 evra

Jedna osnovna škola u Holandiji zatvorila je igralište za djecu jer su se stanari okolnih zgrada žalili da su djeca preglasna, a na osnovu odluke lokalnih vlasti.

U Han Pijesku izgrađeno dječije igralište

HAN PIJESAK - Omladinski savjet opštine Han Pijesak realizovao je projekat izgradnje dječijeg igrališta u Vikend naselju, uz finansijsku pomoć Ministarstva porodice omladine i sporta Republike Srpske od 3.000 KM.

Njemački penzioner donirao igralište centru "Sunce"

PRIJEDOR - U dvorištu Centra "Sunce" u Prijedoru danas je počela montaža novog igrališta prilagođenog djeci sa poteškoćama u razvoju koja pohađaju ovu ustanovu.

Završetak izgradnje dječijeg igrališta početkom maja

VIŠEGRAD - Izgradnja dječijeg igrališta u Ulici kralja Petra Prvog u Višegradu, za koje je opština izdvojila 30.000 KM, trebalo bi da bude završena početkom maja.

Lauš konačno dobio igralište

BANJALUKA - Mališani iz banjalučkog naselja Lauš konačno su dobili svoj prostor za igru, koji je izgrađen u Ulici dr Koste Krsmanovića.

Fotografisao djecu na banjalučkom igralištu, tvrdi da nije kriv

BANJALUKA - Muškarac koji je prije nekoliko dana fotografisao djecu na igralištu u banjalučkom naselju Nova Varoš identfikovan je I saslušan u policiji, saznaju "Nezavisne" nezvanično.

Za sanaciju i održavanje dječijih igrališta 30.000 KM

BANJALUKA - Za sanaciju i održavanje dječijih igrališta u Banjaluci ove godine planirano je 30.000 KM prema Programu zajedničke komunalne potrošnje, rečeno je Srni u gradskom Odjeljenju za komunalne poslove.

Lauš na proljeće dobija prvo igralište

BANJALUKA - U Ulici dr Koste Krsmanovića na Laušu počela je izgradnja prvog dječjeg igrališta u ovom, jednom od najvećih gradskih naselja i trebalo bi da bude završeno do proljeća, rekao je Milan Granula, predsjednik Savjeta MZ Lauš 2.

U toku gradnja dječijeg igrališta u naselju Nova Varoš

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Nova varoš niče novo dječje igralište, čiji je donator kompanija "Tropic maloprodaja".

Najčitanije