Igralište

Počela izgradnja dječijeg igrališta u banjalučkom naselju Ada

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić prisustvovao je danas početku radova na izgradnji dječijeg igrališta u banjalučkom naselju Ada, za šta će biti izdvojeno 40.000 KM.

Otvoreno igralište u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Mališani u banjalučkom naselju Lauš imaju još jedno mjesto za igru nakon što je danas otvoreno novo igralište u Karađorđevoj ulici u blizini kružnog toka kod restorana "Sirano", u vrijednosti većoj od 30.000 KM.

U januaru novo igralište na Laušu

​Novo dječje igralište na Laušu trebalo bi da bude stavljeno na raspolaganje mališanima već narednog mjeseca.

Uz sportsko, niče i dječije igralište u naselju Ada

​BANJALUKA - Grad Banjaluka će u saradnji sa mještanima i firmom 'Market AS' sagraditi dječije igralište u naselju Ada na lokaciji kod sportskog igrališta u blizini tzv. boračkih zgrada.

Počela gradnja igrališta na Laušu

BANJALUKA - Najmlađi stanovnici banjalučćkog naselja Laua uskoro bi trebalo da dobiju igralište na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana "Sirano".

Sanirano igralište OŠ "Branko Ćopić" u Bjelajcu

MRKONJIĆ GRAD - U Bjelajcu kod Mrkonjić Grada završena je sanacija i uređenje igrališta Osnovne škole "Branko Ćopić", a vrijednost radova iznosila je 3.000 KM.

Djeci zabranjen ulaz na igralište, kazna za igranje 10.000 evra

Jedna osnovna škola u Holandiji zatvorila je igralište za djecu jer su se stanari okolnih zgrada žalili da su djeca preglasna, a na osnovu odluke lokalnih vlasti.

U Han Pijesku izgrađeno dječije igralište

HAN PIJESAK - Omladinski savjet opštine Han Pijesak realizovao je projekat izgradnje dječijeg igrališta u Vikend naselju, uz finansijsku pomoć Ministarstva porodice omladine i sporta Republike Srpske od 3.000 KM.

Njemački penzioner donirao igralište centru "Sunce"

PRIJEDOR - U dvorištu Centra "Sunce" u Prijedoru danas je počela montaža novog igrališta prilagođenog djeci sa poteškoćama u razvoju koja pohađaju ovu ustanovu.

Završetak izgradnje dječijeg igrališta početkom maja

VIŠEGRAD - Izgradnja dječijeg igrališta u Ulici kralja Petra Prvog u Višegradu, za koje je opština izdvojila 30.000 KM, trebalo bi da bude završena početkom maja.

Najčitanije