Igralište

Mališani u Lazarevu dobijaju novo igralište

Mještani banjalučkog naselja Lazarevo uskoro će dobiti novo dječije igralište, locirano uz Osnovnu školu “Ivan Goran Kovačić”, a biće građeno u okviru velike akcije u kojoj je, unazad četiri godine izgrađeno 26 igrališta širom grada.

Košarac uručio donaciju za dječije igralište u Trebinju

TREBINJE - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac uručio je danas ličnu novčanu donaciju stanarima trebinjskog naselja Gradina za adaptaciju dječijeg igrališta u ovom naselju.

Tender za novo igralište u banjalučkom naselju Lazarevo

BANJALUKA - Izgradnja dječijeg igrališta u Lazarevu kod Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" trebalo bi da počne uskoro, nakon što je ovih dana pokrenuta javna nabavka za izbor izvođača ovog posla procijenjene vrijednosti 60.000 KM, saopštila je Gradska uprava.

Sanirana četiri igrališta u Banjaluci

BANJALUKA - U okviru obnove i sanacije dječijih igrališta u Banjaluci, ovih dana sanirana su igrališta u ulicama Zmaj Ognjenog Vuka, Carice Milice, Gundulićevoj i Jovana Raškovića, gdje su obnovljene i klupe koje se tu nalaze.

Počela izgradnja dječijeg igrališta u banjalučkom naselju Ada

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić prisustvovao je danas početku radova na izgradnji dječijeg igrališta u banjalučkom naselju Ada, za šta će biti izdvojeno 40.000 KM.

Otvoreno igralište u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Mališani u banjalučkom naselju Lauš imaju još jedno mjesto za igru nakon što je danas otvoreno novo igralište u Karađorđevoj ulici u blizini kružnog toka kod restorana "Sirano", u vrijednosti većoj od 30.000 KM.

U januaru novo igralište na Laušu

​Novo dječje igralište na Laušu trebalo bi da bude stavljeno na raspolaganje mališanima već narednog mjeseca.

Uz sportsko, niče i dječije igralište u naselju Ada

​BANJALUKA - Grad Banjaluka će u saradnji sa mještanima i firmom 'Market AS' sagraditi dječije igralište u naselju Ada na lokaciji kod sportskog igrališta u blizini tzv. boračkih zgrada.

Počela gradnja igrališta na Laušu

BANJALUKA - Najmlađi stanovnici banjalučćkog naselja Laua uskoro bi trebalo da dobiju igralište na lokaciji u Karađorđevoj broj 69, u bloku stambenih objekata u blizini novoizgrađenog kružnog toka kod restorana "Sirano".

Sanirano igralište OŠ "Branko Ćopić" u Bjelajcu

MRKONJIĆ GRAD - U Bjelajcu kod Mrkonjić Grada završena je sanacija i uređenje igrališta Osnovne škole "Branko Ćopić", a vrijednost radova iznosila je 3.000 KM.

Najčitanije