Igralište

Najmlađi Banjalučani dobili novo igralište u porti crkve od Mozzarta

Najmlađi stanovnici banjalučkog naselja Obilićevo dobili su novu oazu za igru zahvaljujući inicijativi oca Miladina, sveštenika Hrama Svetog Vasilija Ostroškog, da se u porti crkve napravi dječije igralište, u saradnji sa kompanijom Mozzart.

Otvoreno novoizgrađeno igralište u naselju Lazarevo

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić i vršilac dužnosti direktora Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Marko Aćić večeras su otvorili novoizgrađeno dječije igralište u naselju Lazarevo, u blizini Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić".

Kultno trebinjsko igralište u novom ruhu

TREBINJE - Na stadionu Osnovne škole "Vuk Karadžić" u trebinjskom naselju Police, koji ujedno predstavlja i jedno od prvih kultivisanih dječjih igrališta i kultno mjesto ovoga naselja, konačno je, pola vijeka nakon što je izgrađen, počela rekonstrukcija.

Banjalučko naselje Lazarevo dobija novo igralište

BANJAUKA - Izgradnja novog dječijeg igrališta u Lazarevu, lociranog u blizini Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić", ulazi u završnu fazu, tako da će mališani uskoro imati na raspolaganju novo mjesto za igru, saopštila je Gradsk uprava.

Mališani u Lazarevu dobijaju novo igralište

Mještani banjalučkog naselja Lazarevo uskoro će dobiti novo dječije igralište, locirano uz Osnovnu školu “Ivan Goran Kovačić”, a biće građeno u okviru velike akcije u kojoj je, unazad četiri godine izgrađeno 26 igrališta širom grada.

Košarac uručio donaciju za dječije igralište u Trebinju

TREBINJE - Ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa u Savjetu ministara Staša Košarac uručio je danas ličnu novčanu donaciju stanarima trebinjskog naselja Gradina za adaptaciju dječijeg igrališta u ovom naselju.

Tender za novo igralište u banjalučkom naselju Lazarevo

BANJALUKA - Izgradnja dječijeg igrališta u Lazarevu kod Osnovne škole "Ivan Goran Kovačić" trebalo bi da počne uskoro, nakon što je ovih dana pokrenuta javna nabavka za izbor izvođača ovog posla procijenjene vrijednosti 60.000 KM, saopštila je Gradska uprava.

Sanirana četiri igrališta u Banjaluci

BANJALUKA - U okviru obnove i sanacije dječijih igrališta u Banjaluci, ovih dana sanirana su igrališta u ulicama Zmaj Ognjenog Vuka, Carice Milice, Gundulićevoj i Jovana Raškovića, gdje su obnovljene i klupe koje se tu nalaze.

Počela izgradnja dječijeg igrališta u banjalučkom naselju Ada

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić prisustvovao je danas početku radova na izgradnji dječijeg igrališta u banjalučkom naselju Ada, za šta će biti izdvojeno 40.000 KM.

Otvoreno igralište u banjalučkom naselju Lauš

BANJALUKA - Mališani u banjalučkom naselju Lauš imaju još jedno mjesto za igru nakon što je danas otvoreno novo igralište u Karađorđevoj ulici u blizini kružnog toka kod restorana "Sirano", u vrijednosti većoj od 30.000 KM.

Najčitanije