Igre

Održane prve "Igre bez granica - Laktaši 2022"

LAKTAŠI - Povodom Svjetskog dana porodice u Laktašima su održane prve Igre bez granica sa preko 1.000 posjetilaca i 300 učesnika vrtićkog i školskog uzrasta.

Dječije pozorište Republike Srpske putuje na "Novosadske pozorišne igre"

NOVI SAD - Tek osnovani Međunarodni festival za djecu i mlade "Novosadske pozorišne igre", a koji snažno podržava značaj i važnost događaja u ovogodišnjoj evropskoj prijestonici kulture Novom Sadu, podigao je zastave u vikendu iza nas, a teatar domaćin Pozorište mladih u čast učesnika izvelo je premijeru "Guliverova putovanja", u režiji Kokana Mladenovića.

Najavljen Kingdom Hearts IV

Kingdom Hearts IV igra je i zvanično u pripremi. Square Enix je narednu sagu u okviru franšize najavio tokom događaja u Japanu, tokom proslave 20 godina postojanja serijala.

Nintendo ubacio legendarnu igru i još dva klasika

Na Nintendo Switch Online-u dobili smo tri nove igre i sve tri su stari retro klasici.

Otkriven datum premijere serije "Kuća zmaja", prikvel "Igre prijestola"

Već uveliko se priča o seriji "Kuća zmaja" ("House of the Dragon"), prikvelu "Igre prijestola" ("Game of Thrones"), a sada je zvanično poznato kada će ovo ostvarenje da se emituje. HBO se oglasio na svojim društvenim mrežama, i najavio da će to biti 21. avgusta 2022. godine.

Tvorac serije "Igre prijestolja" se udružuje sa Marvelom

Džordž R.R. Martin udružiće se s Marvelom kako bi objavili novu seriju stripova temeljenu na romanima iz ciklusa "Wild Cards", najavili su.

Lista igara koje izlaze u februaru

Gamerska godina je odlično počela za sve PC igrače jer su konačno dobili priliku da isprobaju čuveni God of War.

Najveće kontroverze Zimskih olimpijskih igara: Tamna strana medalje

U Pekingu su počele 24. Zimske olimpijske igre, a istorija najveće planetarne manifestacije, osim sjajnih sportskih i životnih, bilježi i priče o skandalima i kontroverzama. Ovoga nisu bile lišene ni prethodne ZOI u Pjongčangu, a teško je zamisliti da će na to biti imune i ove u Kini. Evo i nekih Igara koje se i danas posebno ostale upamćene.

Džeki Čen glavna zvijezda Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

Kina će biti zemlja domaćin ovogodišnjih Zimskih olimpijskih igara, a možda najveća zvijezda koja promoviše ovaj sportski događaj je Džeki Čen.

Pet pitanja uoči Zimskih olimpijskih igara u Pekingu

Zimske olimpijske igre u Pekingu će biti posebne -zbog pandemije korone, ali i zbog političke situacije u Kini. Kolika su ograničenja? Koliko je sportista stiglo i koliko slobodno mogu da se kreću? I šta je sa bojkotom?

Uhapšen zbog sumnje da je oštetio aparat za igre na sreću

BANJALUKA - Osoba B.M. iz Banjaluke je uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično djelo "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari", saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Spoj futsala i radničkih igara: Mozzart podržao Turnir "Arena 2022"

Završen je prvi zimski Turnir "Arena 2022" u Gradišci. Za sve učesnike i posjetioce bio je to pravi sportski spektakl jer su imali priliku da uživaju u futsal mečevima, ali i radničkim igrama.

Kina objavila rat zagađenju, poboljšan kvalitet vazduha uoči ZOI

PEKING - Nakon usaglašenih napora da se smanji potrošnja uglja, emisija štetnih izduvnih gasova i izmjesti teška industrija Peking je prvi put prošle godine ispunio državni standard kvaliteta vazduha, saopštili su danas kineski zvaničnici.

Razvoj Final Fantasy 16 kasni skoro šest mjeseci

Producent Final Fantasy 16 Naoki Yoshida je objavio kako ove godine nećemo dobiti informacije o igri.

Srušili se Fortnite serveri - igrači satima čekali da uđu u igru

Tokom noći, brojni igrači popularne igre Fortnite nisu bili u mogućnosti da uđu u svoju omiljenu igru.

Najčitanije