Igre na sreću

Novi sistem nadzora: Kladionice bez "lova u mutnom"

I pored znatnog povećanja prihoda, Republika Srpska u "sivoj zoni" igara na sreću još gubi milione maraka na godišnjem nivou, procjenjuju u Ministarstvu finansija. U praksi to znači da većina priređivača igara na sreću i dalje uspijeva da prikrije dobar dio svojih prihoda.

Zabrana rada u objektima za igre na sreću

BANJALUKA - Ministarstvo finansija Republike Srpske zabranilo je rad u objektima u kojima se priređuju igre na sreću - kladionicama, automat klubovima, tombolama, kazinima i slično do ponedjeljka, 23. marta radi preventivnog djelovanja s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Kockari upumpali milione u budžet Republike Srpske

BANJALUKA - Prihodi od naknada za priređivanje igara na sreću porasli su, u prosjeku, za 1,4 miliona mjesečno, počevši od aprila prošle godine, a nakon stupanja na snagu novog Zakona o igrama na sreću.

Ilegalno organizovanje igara na sreću u Bileći, Palama i Zvorniku

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno organizovanje igara na sreću na području Pala, Bileće i Zvornika.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Vlasenici i Ugljeviku

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću, u saradnji sa inspektorima Poreske uprave Republike Srpske – Područni centri Zvornik i Bijeljina, otkrili su 20. novembra godine neovlašteno priređivanje igara na sreću na području opština Vlasenica i Ugljevik.

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci i Novoj Topoli

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče ilegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci i u Novoj Topoli.

Doneseno 15 pravilnika za organizovanje igara na sreću

BANJALUKA - U Ministarstvu finansija Republike Srpske u Banjaluci, danas je, uz prisustvo direktora Republičke uprave za igre na sreću Republike Srpske Aleksandra Došića sa saradnicima i predstavnika Privredne komore Republike Srpske, održan sastanak sa priređivačima igara na sreću iz Republike Srpske tokom kojeg su priređivači upoznati sa procedurama koje bi trebalo izvršiti u skladu sa novim Zakonom o igrama na sreću.

Ilegalno priređivali igre na sreću, inspektori oduzeli aparate

MODRIČA - ​Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su juče u Modriči dva slučaja ilegalnog priređivanja igara na sreću.

Banjalučanin natovario i odvezao aparat za kockanje

BANJALUKA - Policajci Policijske uprave Banjaluka uhapsili su N.M. iz ovog grada zbog sumnje da je iz objekta u kojem kockao, uzeo aparat za igre na sreću koji se pokvario, natovario ga u kedi, te odvezao u nepoznatom pravcu.

Ilegalno organizovanje igara u Derventi

BANJALUKA - U Derventi su otkrivena dva slučaja neovlaštenog organizovanja igara na sreću, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Najčitanije