Igre na sreću

Ilegalno organizovanje igara na sreću u Bileći, Palama i Zvorniku

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno organizovanje igara na sreću na području Pala, Bileće i Zvornika.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Vlasenici i Ugljeviku

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću, u saradnji sa inspektorima Poreske uprave Republike Srpske – Područni centri Zvornik i Bijeljina, otkrili su 20. novembra godine neovlašteno priređivanje igara na sreću na području opština Vlasenica i Ugljevik.

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci i Novoj Topoli

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče ilegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci i u Novoj Topoli.

Doneseno 15 pravilnika za organizovanje igara na sreću

BANJALUKA - U Ministarstvu finansija Republike Srpske u Banjaluci, danas je, uz prisustvo direktora Republičke uprave za igre na sreću Republike Srpske Aleksandra Došića sa saradnicima i predstavnika Privredne komore Republike Srpske, održan sastanak sa priređivačima igara na sreću iz Republike Srpske tokom kojeg su priređivači upoznati sa procedurama koje bi trebalo izvršiti u skladu sa novim Zakonom o igrama na sreću.

Ilegalno priređivali igre na sreću, inspektori oduzeli aparate

MODRIČA - ​Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su juče u Modriči dva slučaja ilegalnog priređivanja igara na sreću.

Banjalučanin natovario i odvezao aparat za kockanje

BANJALUKA - Policajci Policijske uprave Banjaluka uhapsili su N.M. iz ovog grada zbog sumnje da je iz objekta u kojem kockao, uzeo aparat za igre na sreću koji se pokvario, natovario ga u kedi, te odvezao u nepoznatom pravcu.

Ilegalno organizovanje igara u Derventi

BANJALUKA - U Derventi su otkrivena dva slučaja neovlaštenog organizovanja igara na sreću, saopšteno je iz Republičke uprave za igre na sreću.

Građani RS podržali inicijativu za promjenu Zakona o igrama na sreću

Građansku inicijativu za pravedno oporezivanje, koju su u cilju izmjene Zakona o igrama na sreću pokrenuli privatni priređivači iz Republike Srpske, već prvog dana potpisalo je više od 3.000 ljudi, čime je u startu ispunjen uslov da njihov prijedlog uđe u skupštinsku proceduru.

"Lu­tri­ja RS" traži partnera pre­ko međuna­ro­dnog po­zi­va

BA­NJA­LU­KA - "Lu­tri­ja Re­pu­bli­ke Srpske" ra­spi­sa­la je međuna­ro­dni ja­vni po­ziv pre­ko ko­jeg traži par­tne­ra s ko­jim će for­mi­ra­ti za­je­dničko pre­du­zeće ko­je će se ba­vi­ti pri­ređiva­njem elek­tron­skih iga­ra na sreću.

Prihodi od naknada za igre na sreću u RS porasli za trećinu

BANJALUKA - Prihodi od naknada za priređivanje igara na sreću imaju trend rasta od početka primjene novog Zakona o igrama na sreću, a u prvih šest mjeseci ove godine prikupljeno je 17,6 miliona KM ili 32 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine, saopšteno je iz Ministarstva finansija Republike Srpske.

Najčitanije