Igre na sreću

Radnici kafića u Banjaluci osumnjičeni da su ukrali novac iz aparata za igre na sreću

BANJALUKA – Policiji u Banjaluci u petak je prijavljeno da iz kase aparata za igre na sreću, koji se nalazio u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu, nedostaje 950 KM.

Nelegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su noćas ilegalno priređivanje igara na sreću na pet automata u ugostiteljskom objektu "Skaj kafe" /SKY CAFFE/ u Banjaluci, a protiv odgovornog lica čiji su inicijali Z.P. biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Novi sistem nadzora: Kladionice bez "lova u mutnom"

I pored znatnog povećanja prihoda, Republika Srpska u "sivoj zoni" igara na sreću još gubi milione maraka na godišnjem nivou, procjenjuju u Ministarstvu finansija. U praksi to znači da većina priređivača igara na sreću i dalje uspijeva da prikrije dobar dio svojih prihoda.

Zabrana rada u objektima za igre na sreću

BANJALUKA - Ministarstvo finansija Republike Srpske zabranilo je rad u objektima u kojima se priređuju igre na sreću - kladionicama, automat klubovima, tombolama, kazinima i slično do ponedjeljka, 23. marta radi preventivnog djelovanja s ciljem sprečavanja širenja virusa korona.

Kockari upumpali milione u budžet Republike Srpske

BANJALUKA - Prihodi od naknada za priređivanje igara na sreću porasli su, u prosjeku, za 1,4 miliona mjesečno, počevši od aprila prošle godine, a nakon stupanja na snagu novog Zakona o igrama na sreću.

Ilegalno organizovanje igara na sreću u Bileći, Palama i Zvorniku

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno organizovanje igara na sreću na području Pala, Bileće i Zvornika.

Otkriveno ilegalno priređivanje igara na sreću u Vlasenici i Ugljeviku

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću, u saradnji sa inspektorima Poreske uprave Republike Srpske – Područni centri Zvornik i Bijeljina, otkrili su 20. novembra godine neovlašteno priređivanje igara na sreću na području opština Vlasenica i Ugljevik.

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci i Novoj Topoli

BANJALUKA - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče ilegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci i u Novoj Topoli.

Doneseno 15 pravilnika za organizovanje igara na sreću

BANJALUKA - U Ministarstvu finansija Republike Srpske u Banjaluci, danas je, uz prisustvo direktora Republičke uprave za igre na sreću Republike Srpske Aleksandra Došića sa saradnicima i predstavnika Privredne komore Republike Srpske, održan sastanak sa priređivačima igara na sreću iz Republike Srpske tokom kojeg su priređivači upoznati sa procedurama koje bi trebalo izvršiti u skladu sa novim Zakonom o igrama na sreću.

Ilegalno priređivali igre na sreću, inspektori oduzeli aparate

MODRIČA - ​Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću otkrili su juče u Modriči dva slučaja ilegalnog priređivanja igara na sreću.

Najčitanije