Igre na sreću

Izdata četiri prekršajna naloga priređivačima igara na sreću

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću kontrolisali su priređivače ovih igara u 15 lokalnih zajednica u Srpskoj, te izdali četiri prekršajna naloga.

Onlajn nadzorom do transparentnog rada priređivača igara na sreću

Uspostavljanjem novog onlajn sistema nadzora i uvezivanjem svih aparata, terminala, kladionica, tombola i internet igara, igre na sreću u Republici Srpskoj biće u potpunosti legalizovane.

Nove kazne priređivačima igara na sreću

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću su u protekloj sedmici izdali pet prekršajnih naloga i to na području: Broda, Modriče, Laktaša, Doboja, Prnjavora, Novog Grada, Kozarske Dubice, Srpca, Teslića, Nevesinja, Trebinja, Bijeljine, Zvornika, Mrkonjić Grada i Čelinca, navodi se u saopštenju Republičke uprave.

Nove kazne za priređivače igara na sreću

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izdali su 12 prekršajnih naloga u periodu od 08. do 14. februara, saopšteno je iz Republičke inspekcije za igre na sreću.

Kažnjena četiri priređivača igara na sreću

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću izdali su četiri prekršajna naloga u periodu od 1. do 7. februara ove godine, saopšteno je iz Ministarstva finansija.

Prihodi od igara na sreću veći od 42 miliona KM: Korona zakotrljala kocku

BANJALUKA - Prihodi od igara na sreću u Republici Srpskoj rastu i za vrijeme pandemije virusa korona i po tom osnovu za 11 mjeseci prikupljeno je više od 42 miliona KM, što je više za preko 3,4 miliona KM nego godinu dana ranije u istom periodu.

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Tesliću, Prnjavoru i na Sokocu

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području opština Teslić, Prnjavor i Sokolac.

Radnici kafića u Banjaluci osumnjičeni da su ukrali novac iz aparata za igre na sreću

BANJALUKA – Policiji u Banjaluci u petak je prijavljeno da iz kase aparata za igre na sreću, koji se nalazio u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu, nedostaje 950 KM.

Nelegalno priređivanje igara na sreću u Banjaluci

BANJALUKA - Inspektori Republičke uprave za igre na sreću otkrili su noćas ilegalno priređivanje igara na sreću na pet automata u ugostiteljskom objektu "Skaj kafe" /SKY CAFFE/ u Banjaluci, a protiv odgovornog lica čiji su inicijali Z.P. biće preduzete mjere i radnje propisane Zakonom o igrama na sreću.

Novi sistem nadzora: Kladionice bez "lova u mutnom"

I pored znatnog povećanja prihoda, Republika Srpska u "sivoj zoni" igara na sreću još gubi milione maraka na godišnjem nivou, procjenjuju u Ministarstvu finansija. U praksi to znači da većina priređivača igara na sreću i dalje uspijeva da prikrije dobar dio svojih prihoda.

Najčitanije