Ilidža

Načelnik Ilidže: Situacija opasna i rizična, preporuke izvršavajte striktno

SARAJEVO - Načelnik Opštine Ilidža Senaid Memić poručio je stanovništvu Ilidže da trenutnu situaciju prihvate kao krajnje opasnu i rizičnu.

Šarkić: Zatvorena ambulanta u Hrasnici u koju je dolazila preminula od virusa

SARAJEVO - Ambulanta u naselju Hrasnica u opštini Ilidža, u koju je dolazila pedesetdvogodišnja žena koja je preminula od virusa korona biće zatvorena do daljeg, rekao je portparol Javne ustanove "Dom zdravlja" Kantona Sarajevo Arman Šarkić.

Virus korona potvrđen kod dvije osobe na Ilidži, jedna već preminula

SARAJEVO - Dvije osobe iz Sarajeva zaražene su virusom korona, a jedna od njih je već preminula.

Božović: "Ilidža putevi" će tokom dana posuti saobraćajnice

ISTOČNA ILIDŽA - Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović izjavio je da je jutros zbog snijega preduzeću "Ilidža putevi" izdat nalog da pospe saobraćajnice na području ove lokalne zajednice, što će, kako je naveo, veoma brzo biti urađeno.

Poginuo popravljajući rolo-vrata

SARAJEVO - Teška nesreća dogodila se juče u 16.25 časova, kada je prilikom otklanjanja kvara na vratima humanitarnog Udruženja "Pomozi.ba", u ulici Azići, opština Ilidža, smrtno stradao N.T. (30), nastanjen u Istočnom Novom Sarajevu.

Kompletna Ilidža ostala bez struje

SARAJEVO - Kompletno područje Opštine Ilidža večeras je ostalo bez struje uslijed kvara na trafostanici, potvrđeno je iz Elektroprivrede Sarajevo.

Obijena pravoslavna crkva u Blažuju

ILIDŽA - Crkva Svetog Save u Blažuju, u federalnoj opštini Ilidža, noćas je oskrnavljena, potvrdio je Srni paroh blažujski jerej Darko Danilović.

Opljačkana kladionica u Istočnoj Ilidži

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznata maskirana osoba je, uz prijetnju nožem, ukrala određen iznos novca od radnice kladionice u Istočnoj Ilidži.

Srednjoškolca na Ilidži napala trojica migranata

SARAJEVO - Učenika srednje škole u popodnevnim časovima na Ilidži napala su trojica migranata i otela mu novčanik, a na mjesto događaja izašla je policija.

Preminuo pješak koji je udaren na Ilidži, vozač pušten na slobodu

SARAJEVO - Sedamdesetdevetogodišnji F. R., koji je sinoć teško povrijeđen kada ga je udario automobil na Butmirskoj cesti na Ilidži, preminuo je sinoć u bolnici u Sarajevu, saopšteno je danas iz MUP Kantona Sarajevo.

Najčitanije