Ilidža

Muškarac izboden nožem na Ilidži

SARAJEVO - Jedan muškarac povrijeđen je nožem danas u poslijepodnevnim satima na terminalu na Ilidži.

Prvi zatvorenici u novom zatvoru u Istočnoj Ilidži sredinom 2020.godine

SARAJEVO - Prvi zatvorenici trebalo bi sredinom naredne godine da budu smješteni Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH, koji se nalazi u Vojkovićima u Istočnoj Ilidži, procjene su Ministarstva pravde u Savjetu ministara u tehničkom mandatu.

Pješak teže povrijeđen na Ilidži

SARAJEVO - Jedan pješak je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na brzoj cesti kod Ilidže, potvrdila je portparol MUP-a KS Suvada Kuldija.

Šest povrijeđenih u sudaru kod Ilidže, u autu bilo i dijete

Na Hrasničkoj cesti kod Ilidže danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a povrijeđeno je šest osoba.

Povelja Istočne Ilidže Miloradu Dodiku i gradu Istočno Sarajevo

ISTOČNA ILIDŽA - Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža odlučili su danas da povelja povodom Đurđevdana - krsne slave i Dana opštine bude dodijeljena predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i gradu Istočno Sarajevo za izuzetan doprinos koji su u proteklom periodu dali razvoju ove lokalne zajednice.

Planirao baciti bombu na kafić, pa uhapšen

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su lice D.Š. (21) iz Istočne Ilidže, koje je namjeravalo da aktivira eksplozivnu napravu na ugostiteljski objekat koji se nalazi na području ove opštine.

Opljačkana banka u Ilidži, objavljen snimak sa nadzorne kamere

ILIDŽA - U ilidžandskom naselju Hrasnica danas je oko 13 sati opljačkana poslovnica Raiffeisen banke, a nadzorna kamera snimila je bijeg dvojice pljačkaša.

Potukli se migranti na Ilidži

​SARAJEVO - U Maloj aleji na Ilidži došlo je do tuče u kojoj je jedno lice povrijeđeno, a prema nezvaničnim informacijama u incidentu je učestvovala grupa migranata.

Iz kuće ukrali novac, zlato i telefone

​BANJALUKA - Policijskoj stanici Istočna Ilidža prijavljeno je da je u Ulici Srpskih junaka u Istočnoj Ilidži, iz kuće privatnog vlasništva, nepoznati izvršilac ili više njih otuđio novac, zlatni nakit i dva telefona.

Ozvaničen početak izgradnje mini-hidrocentrale

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnoj Ilidži danas je ozvaničen početak izgradnje mini-hidrocentrale na rijeci Željeznici, vrijednosti 10 miliona KM, kapaciteta jedan megavat, sa mogućnošću proširenja na još jedan megavat.

Najčitanije