Ilidža

Narušavali javni red i mir, oduzeta puška

ISTOČNO SARAJEVO - Policija iz Istočne Ilidže uhapsila je muškarca čiji su incijali D.K, od kojeg je oduzela pušku, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Smijenjeni direktori tri javna preduzeća u Istočnoj Ilidži

ISTOČNO SARAJEVO - Skupština opštine Istočna Ilidža smijenila je danas vršioce dužnosti direktora javnog preduzeća "Komil", Doma zdravlja "Istočno Sarajevo", te Autobuske stanice.

Rešić: Otuđenje službenog pečata krivično djelo

ISTOČNA ILIDŽA - Ministar lokalne uprave i samouprave RS Lejla Rešić izjavila je da je otuđenje službenog pečata krivično djelo za koje je zaprijećena visoka kazna.

Nova skupštinska većina u Istočnoj Ilidži, Trapar predsjednik SO

ISTOČNA ILIDŽA - Na sjednici Skupštine opštine (SO) Istočna Ilidža danas je formirana nova skupštinska većina predvođena SNSD-om, koja je Radeta Ćosovića iz PDP-a razriješila dužnosti predsjednika SO i na tu poziciju izabrala Zorana Traparu iz Ujedinjene Srpske.

Otvorena poslovnica Auto Milovanović na Ilidži

Auto Milovanović obavještava sve kupce da je počela sa radom nova 21. prodavnica auto-dijelova, servisne i prateće opreme u Bosni i Hercegovini.

Džudo turnir u subotu na Ilidži

U Sarajevu će u subotu u dvorani hotela "Hills" na Ilidži biti održan 19. međunarodni džudo turnir "BiH and Nippon".

Muškarac izboden nožem na Ilidži

SARAJEVO - Jedan muškarac povrijeđen je nožem danas u poslijepodnevnim satima na terminalu na Ilidži.

Prvi zatvorenici u novom zatvoru u Istočnoj Ilidži sredinom 2020.godine

SARAJEVO - Prvi zatvorenici trebalo bi sredinom naredne godine da budu smješteni Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH, koji se nalazi u Vojkovićima u Istočnoj Ilidži, procjene su Ministarstva pravde u Savjetu ministara u tehničkom mandatu.

Pješak teže povrijeđen na Ilidži

SARAJEVO - Jedan pješak je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na brzoj cesti kod Ilidže, potvrdila je portparol MUP-a KS Suvada Kuldija.

Šest povrijeđenih u sudaru kod Ilidže, u autu bilo i dijete

Na Hrasničkoj cesti kod Ilidže danas se dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva putnička vozila, a povrijeđeno je šest osoba.

Najčitanije