Ilidža

U junu humanitarna trka Stojčevac 5K

Prva trka Stojčevac 5K održaće se 25. juna u organizaciji popštine Ilidža. Osim trke, koja će biti organizovana na poznatom sarajevskom izletištu, za 25. i 26. juni planiran je i bogat kulturno-zabavni program u kojem će moći uživati svi oni koji odluče tog vikenda posjetiti Stojčevac.

Stojčevac dobio novu javnu rasvjetu

SARAJEVO - Ministar komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Enver Hadžiahmetović obišao je Spomenik prirode Vrelo Bosne i radove koji se realiziraju u okviru projekta sanacije ulice Stojčevac i izgradnje javne rasvjete.

Raspisan tender za izgradnju tramvajske pruge do Hrasnice

SARAJEVO - Za jedan od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u Kantonu Sarajevu danas je objavljen Poziv za dostavu ponuda za odabir izvođača radova.

Dio pripadnika "Lev tahor" napustio Istočnu Ilidžu

ISTOČNA ILIDŽA - Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović rekao je da je dio članova jevrejske vjerske grupe, koja praktikuje religijska uvjerenja na ekstreman način, napustio ovu lokalnu zajednicu.

Osumnjičena da je koristila usluge salona ljepote u iznosu od 961 KM, pa nije platila

ISTOČNA ILIDŽA - M.Č. iz Istočne Ilidže prijavljena je policiji da je koristila usluge salona ljepote u iznosu od 961 KM te iste nije platila, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U Istočnoj Ilidži pronađena droga, uhapšena jedna osoba

ISTOČNA ILIDŽA - Policajci Policijske uprave (PU) Istočno Sarajevo, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, operativnim radom došli su do saznanja da E.B. posjeduje narkotička sredstva, namijenjena za dalju prodaju.

Radnici prijetio eksplozivom, oteo joj novac i ključeve od aparata

​ISTOČNA ILIDŽA - Policija u Istočnoj Ilidži traga za razbojnikom koji je od radnice kladionice oteo 500 maraka, telefone i ključeve od aparata za igre na sreću.

Stanje u poplavljenim područjima stabilno

SARAJEVO - Stanje u poplavljenim područjima u sarajevskoj opštini Ilidža zasad je stabilno, ali je kantonalna Uprava civilne zaštite i dalje u pripravnosti zbog trenutnih i najavljenih padavina.

Načelnik Istočne Ilidže: Oštećeno 150 kuća, šteta na državnoj imovini veća od milion KM

ISTOČNO SARAJEVO - Usljed poplava na području Istočne Ilidže oštećeno je 150 kuća i imanja, a na državnoj imovini pričinjena je šteta koja je procijenjena na više od milion KM, izjavio je načelnik opštine Marinko Božović.

Upućene ekipe na noćna dežurstva u opštini Istočna Ilidža

ISTOČNA ILIDŽA - Štab za vanredne situacije opštine Istočna Ilidža napravio je plan aktivnosti u vezi sa zaštitom stanovništva od novih poplava, a u najkritičnija područja upućene su ekipe na noćnu dežuru.

Uhapšen osumnjičeni za napad na policajca u Istočnoj Ilidži

ISTOČNA ILIDŽA - Osoba A.M. iz Istočne Ilidže uhapšena je zbog sumnje da je napala policajca, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Sastanak lidera opozicije, domaćin Šarović: Nećemo stati

U Istočnoj Ilidži počeo je sastanak lidera opozicije iz Republike Srpske.

U restoranu zatečeno 210 gostiju, vlasniku kazna 2.500 KM

SARAJEVO - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo zapečatili su restoran "Bosna" na Ilidži jer su prilikom kontrole u njemu zatekli 210 gostiju, a vlasniku su odredili kaznu od 2.500 KM.

Građani ogorčeni ubistvom mladića na Ilidži, izašli na ulice

SARAJEVO - Nakon zločina u sarajevskom naselju Otes u kojem je život izgubio 36-godišnji Jasmin Berović, građani su izašli na ulice.

Službenik uhapšen zbog sumnje da je primio više od 18.000 KM mita

Lice iz Istočne Ilidže čiji su inicijali S.Š uhapšeno je zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje oko 18.130 KM mita od preduzeća iz Sarajeva, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Najčitanije