Ilidža

Novo šetalište na Dobrinji jedan nosiće naziv doktora Lazića

ISTOČNA ILIDŽA - Šetalište na Dobrinji jedan u opštini Istočna Ilidža nosiće ime uglednog hirurga doktora Miodraga Lazića koji je nedavno preminuo, a za ovu odluku na današnjoj sjednici glasali su svi odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža.

Otvoren novi zatvor u Istočnoj Ilidži

ISTOČNA ILIDŽA - Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH svečano je otvoren danas u Vojkovićima u opštini Istočna Ilidža.

Dodik: Kandidatura Nebojše Šešlije za načelnika dobra opcija za pobjedu

ISTOČNA ILIDŽA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da opština Istočna Ilidža zaslužuje da ima pravo vođstvo, da korespondira sa republičkim i gradskim organima vlasti i da pokuša učiniti sve da riješi važne infrastrukturne probleme kako bi obezbijedila što bolje uslove za sve stanovnike ove lokalne zajednice.

Službena web stranica Opštine Ilidža prilagođena slijepim osobama

Opština Ilidža prilagodila je službenu web stranicu slijepim i slabovidnim osobama, kao i osobama s invaliditetom.

Zabrana kretanja i između Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže

ISTOČNO SARAJEVO - Opština Istočno Novo Sarajevo saopštila je da je u dane vikenda na snazi zabrana kretanja i između ove i opštine Istočna Ilidža.

Načelnik Ilidže: Situacija opasna i rizična, preporuke izvršavajte striktno

SARAJEVO - Načelnik Opštine Ilidža Senaid Memić poručio je stanovništvu Ilidže da trenutnu situaciju prihvate kao krajnje opasnu i rizičnu.

Šarkić: Zatvorena ambulanta u Hrasnici u koju je dolazila preminula od virusa

SARAJEVO - Ambulanta u naselju Hrasnica u opštini Ilidža, u koju je dolazila pedesetdvogodišnja žena koja je preminula od virusa korona biće zatvorena do daljeg, rekao je portparol Javne ustanove "Dom zdravlja" Kantona Sarajevo Arman Šarkić.

Virus korona potvrđen kod dvije osobe na Ilidži, jedna već preminula

SARAJEVO - Dvije osobe iz Sarajeva zaražene su virusom korona, a jedna od njih je već preminula.

Božović: "Ilidža putevi" će tokom dana posuti saobraćajnice

ISTOČNA ILIDŽA - Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović izjavio je da je jutros zbog snijega preduzeću "Ilidža putevi" izdat nalog da pospe saobraćajnice na području ove lokalne zajednice, što će, kako je naveo, veoma brzo biti urađeno.

Poginuo popravljajući rolo-vrata

SARAJEVO - Teška nesreća dogodila se juče u 16.25 časova, kada je prilikom otklanjanja kvara na vratima humanitarnog Udruženja "Pomozi.ba", u ulici Azići, opština Ilidža, smrtno stradao N.T. (30), nastanjen u Istočnom Novom Sarajevu.

Najčitanije