Ilon Mask

Dožkoin ojačao 9,0 odsto zbog Maskovog tvita

NJUJORK - Cijena dožkoina uzletjela je rano jutros za više od 15 procenata prije nego što se blago spustila, podstaknuta tvitom izvršnog direktora "Tesle" Ilona Maska da će kompanija prihvatati tu kriptovalutu kao sredstvo plaćanja za neke proizvode kompanije.

Mask: Teslini proizvodi mogu se plaćaju dožkoinom

NJUJORK - Neki proizvodi kompanije Tesla mogu da se kupe, odnosno plate digitalnom valutom dožkoin, objavio je danas na svom Twitter nalogu Ilon Mask, glavni izvršni direktor ovog proizvođača električnih automobila.

Mask: Ne ometamo ulazak rivala u satelitsku industriju

LONDON - Američki milijarder i direktor kompanije Tesla Ilon Mask, odbacio je tvrdnje da njegov satelitski projekat "Starlink" zauzima previše prostora u svemiru.

Mask prodao akcije Tesle za još milijardu dolara

NJUJORK - Glavni izvršni direktor Tesle Ilon Mask prodao je još 934.090 akcija, ili oko 1,02 milijarde dolara vlasničkog udjela u kompaniji za proizvodnju elektricnih automobila i njegovoj firmi koja se bavi solarnom energijom, prema finansijskim podacima objavljenim kasno sinoć na Vol Stritu.

Umalo sudar kineske stanice i Maskovih satelita

Kina je saopštila danas da su se dva satelita kompanije "Spejs eks", čiji je vlasnik Ilon Mask, opasno približila kineskoj svemirskoj stanici "Tijangong".

Ilon Mask i ličnost godine magazina "Financial Times"

LONDO - Direktor Tesle Ilon Mask proglašen je za ličnost godine po izboru lista "Financial Times", dva dana nakon sličnog priznanja magazina "Time".

Evropska svemirska agencija: Mask dominira, a to je opasno

Evropska svemirska agencija (ESA) upozorila je prošle sedmice evropske lidere i kompanije da prestanu pomagati američkom milijarderu Ilonu Masku da zavlada novom svemirskom ekonomijom postavljanjem hiljade satelita za internetske usluge u nižu orbitu Zemlje.

Ilon Mask ličnost godine u izboru magazina "Time"

NJUJORK - Milijarder, biznismen i inovator Ilon Mask ovogodišnja je ličnost godine prema magazinu "Time".

Mask se povlači sa funkcija, postaje influenser?

Glavni izvršni direktor kompanije "Tesla", Ilon Mask, objavio je na Twitteru da razmišlja o tome da napusti posao i postane influenser.

Japanski milijarder postao prvi ruski turista u svemiru

Japanski milijarder Jusaku Maezava odletio je danas na Međunarodnu svemirsku stanicu (IŠ) u svom prvom letu u svemir.

Najčitanije