Ilon Mask

Neobični svjetleći objekti na nebu iznad Hrvatske

Desetine svjetlećih objekata viđenih na hrvatkom nebu kako se kreću u pravilnoj putanji izazvala je pometnju na društvenim mrežama sa raznim teorijama, a riječ je zapravo o komunikacijskoj mreži Ilon Mask.

Mask se narugao Bezosu na Twitteru

Svemirska trka dva najbogatija čovjeka na svijetu poprimila je danas nove razmjere nakon što se vlasnik kompanije Tesla Ilon Mask narugao pokušajima Džefa Bezosa da ospori njegov veliki ugovor s NASA.

Mask u prototipu Tesla Cybertruck stigao u gigafabriku u Teksasu

Prvi čovjek Tesle obišao je pogon u izgradnji u kome će se proizvoditi Teslin električni kamionet.

Proizvod Maskove kompanije, da li ćemo svi imati sposobnost telekineze

Prvi proizvod "Neuralinka" omogućiće nepokretnoj osobi da pametni telefon koristi brže nego nego prstima, najavio je Ilon Mask nakon objavljivanja snimka uspješnog testiranja tehnologije pomoću koje majmun igra video-igru koristeći samo svoj um.

Teslini automobili mogu da se kupe bitkoinima

Šef kompanije Tesla Ilon Mask izjavio je danas da električni automobili ove marke ubuduće mogu da se kupuju bitkoinima i da će ta opcija biti dostupna izvan SAD kasnije ove godine.

Mask sponzoriše takmičenje: Pobjedniku - 50 miliona dolara

Takmičenje "XPRIZE Carbon Removal" počinje na Dan planete Zemlje i trajaće četiri godine.

Peskov: Ponuda Maska za razgovor sa Putinom interesantna

MOSKVA - Kremlj smatra zanimljivom ponudu Elona Maska, osnivača Spejseksa i Tesle, da razgovora sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom na društvenoj mreži Klabhaus, izjavio je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

Zanimljiv prijedlog Ilona Maska Vladimiru Putinu

Kremlj je danas saopštio da je zanimljiv prijedlog Ilona Maska ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu da se pridruži aplikaciji "Klabhaus", ali je da je potrebno više detalja.

Ovaj automobil vozi Novak Đoković

Novak Đoković je trenutno najbolji teniser svijeta, a poznato je i da je ljubitelj prirode i da je okrenut zdravom životu. Takva je situacija i sa njegovim automobilom, pošto je Novak Đoković odabrao vozilo koje manje zagađuje okolinu, tačnije Teslu Model X, što i nije neočekivani izbor srpskog tenisera.

Vlasnik Tesle: Kako ja provjeravam da li me kandidati lažu

Intervju za posao je veoma nezgodan za obje strane. Naravno, dobra priprema i spremljeni odgovori mogu mnogo da pomognu.

Najčitanije