Ime

Gotovina dao prijedlog imena za Pelješki most

U srijedu je spojen Pelješki most. Kada za nešto manje od godinu dana budu završene pristupne ceste i most bude otvoren za saobraćaj, hrvatski jug će biti napokon teritorijalno povezan s ostatkom zemlje.

Preplavili matične službe da mijenjaju ime - razlog bizaran

Tajvanske matične službe preplavljene su zahtjevima ljudi koji bi da promijene ime u Losos zbog promotivne kampanje lanca suši restorana. Zvaničnici su zatražili od javnosti da ne rasipa državne resurse.

Dinča dobio drugo dijete, kćerki dali ime s posebnim značenjem

Pjevač Milan Dinčić Dinča i njegova supruga Jelena Dinčić dobili su drugo dijete, djevojčicu, kojoj su ponosni roditelji dali posebno ime.

Muke po izgovoru, niko nije mogao da pročita ime Crvene zvezde

Fudbaleri Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope igraće u Grupi L sa belgijskom Gentom, njemačkim Hofenhajmom i češkim Slovanom, odlučeno je danas žrijebom u Nionu.

Građani Banjaluke masovno mijenjaju imena i u vrijeme korone

Od početka ove godine do kraja avgusta u gradu na Vrbasu 35 građana je promijenilo svoje ime, podaci su Odjeljenja za opštu upravu.

Ime omraženog tima ne izgovara čak ni u kvizu

Pitanje u kvizu vrijedno 1.000 evra, odgovor zna, ali neće da ga kaže. Iz principa. Jer odgovor je ime tima koji nimalo ne voli...

Nije po zakonu: Milijarder i pjevačica morali da promijene ime djeteta

Milijarder Ilon Mask i njegova partnerka Grajms morali su da promijene šifrovano ime svoje tek rođene bebe jer nije bilo u skladu s kalifornijskim zakonom.

Ime Maskovog sina je tehnički ispravno, ali neće biti prihvaćeno

Dva dana nakon što su Ilon Mask i Grimes najavili rođenje njihovog sina i podelili na društvenim mrežama njegovo jedinstveno ime X Æ A-12 + A advokat za porodično pravo Dejvid Glas objašnjava da sve dok ime bebe ne bude tehnički legalno, da ga država neće prihvatiti.

Ilon Mask i supruga dali djetetu ime koje niko ne može izgovoriti

Ljubitelj umjetne inteligencije, investitor i direktor kompanije "SpaceX" Ilon Mask poznat je ekscentrik koji je juče dobio šesto dijete, a prvo s pjevačicom Grimes te ga nazvao čudnim imenom koje je postalo svjetska senzacija.

Barselona prodaje prava na ime stadiona u dobrotvorne svrhe

Fudbalski klub Barselona prodaće prava na ime stadiona za sljedeću sezonu kako bi sakupio novac u borbi protiv virusa korona.

Najčitanije