Imotski

Zabranio ulaz SDP-ovcima: Napravio sam ovo gdje smo svi čisti Hrvati

Nakon što je objava na Facebooku vlasnika riječkog kafića Three monkeys da kod njega HDZ-ovci nisu dobrodošli izazvala pravu aferu i burnu reakciju premijera, juče je stigla i "protivofanziva" iz Imotskog.

Tokom karnevala u Hrvatskoj spaljene lutke istopolnog para s djetetom

ZAGREB - Tokom tradicionalne karnevalske povorke u hrvatskom gradu Imotskom, u kojoj građani maskirani šetaju gradom, spaljene su lutke istopolonog para s djetetom.

Umro još jedan tinejdžer iz strašne nesreće kod Imotskog

U noći između srijede i četvrtka u Runovićima, kod Imotskog, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginuo 16-godišnji mladić, a četiri mladića su povrijeđena.

Turnir stokilaša: "Niko ne gubi, makar na težini"

Imoćani su se dosjetili napraviti nešto što je nezabilježeno u Hrvatskoj. Krajem juna u Runovićima kraj Imotskog održaće se malofudbalski turnir stokilaša, prvi takav u Hrvatskoj.

Gospodar prstenova: Ovaj Audi je postao hit

Fotografija automobila imotskih registarskih oznaka nasmijala je pratioce Facebook stranice Dnevna doza prosječnog Dalmatinca zahvaljujući umnoženom znaku Audija koji se može vidjeti na njemu.

Kinez u Imotskom vikao "Za dom spremni"

IMOTSKI - Jedan državljanin Kine priveden je u Imotskom zbog uzvikivanja "Za dom spremni".

Otac i sin dilali drogu i krali telefone

Dvojica muškaraca iz Imotskog prijavljena su zbog proizvodnje i prometa drogama te krađe mobilnih telefona.

Poslije zemljotresa, nestaje rijeka u Imotskom

IMOTSKI - Nivo rijeke Vrljike, koja vodom za piće snabdijeva 98 odsto stanovnika Imotske krajine, počeo je da opada na njenim glavnim izvorištima nakon zemljotres koji je pogodio to područje.

Hrvatski "zid plača" za one koje napuštaju državu

IMOTSKI - Na autobuskoj stanici u Imotskom napravljen je svojevrsni hrvatski "zid plača" za one koji u velikom broju napuštaju Hrvatsku i odlaze u druge zemlje za boljim životom.

Uhapšeni "Pišonja i Žuga" iz Imotskog

IMOTSKI - Imotska policija privela je dvojicu mladića, 23-godišnjaka i 19-godišnjaka, pod sumnjom da su u noći sa 7. na 8. februara u Imotskom iz kruga preduzeća Autoherc ukrali autobus u vlasništvu te firme, koji je naknadno pronađen u Lovreću.

Najčitanije