Imovina

Šta zvanično posjeduju Milo Ðukanović i supruga

PODGORICA - Prema podacima dostavljenim Agenciji za sprečavaje korupcije, predsjednik Crne Gore Milo Ðukanović prijavio je da je tokom većeg dijela prošle godine primao nepunih 2.105, a njegova supruga Lidija nešto više od 890 evra mjesečno.

Načelnici SDA prijavljeni za sakrivanje milionske imovine

SARAJEVO - Kancelarija za borbu protiv korupcije i upravljanje kvalitetom Kantona Sarajevo podnijela je krivične prijave protiv petorice nosilaca javne funkcije u ovom kantonu zbog činjenice da su sakrili milionsku imovinu.

Abazović: Imovina crkve biće zaštićena

BEOGRAD - Zakonom o slobodi vjeroispovijesti koji je po drugi put usvojila Skupština Crne Gore biće zaštićena imovina Srpske pravoslavne crkve i dobro je da je ovaj zakon usvojen tako da ovu temu sada možemo staviti ad akta i baviti se drugim stvarima, izjavio je potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović.

Imovina stečena nasljeđem i poklonom oslobođena poreza

BANJALUKA - Prijedlogom zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak propisano je da se imovina stečena nasljeđem i poklonom oslobađa poreza na dohodak od kapitalnog dobitka.

Razmatran zakon o oslobađanju poreza naslijeđene i poklonjene imovine

BANJALUKA - Vlada Republike Srpske razmatrala je danas Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak, kojim se imovina stečena nasljeđem i poklonom oslobađa poreza na dohodak od kapitalnog dobitka.

Istražioci ispitivali Trampovog sina o imovini

Erika Trampa, sina predsjednika SAD Donalda Trampa, ispitivali su njujorški državni istražioci koji vode istragu o poslovnoj praksi njegove porodice.

Odzvonilo skrivanju imovine sudija i tužilaca

SARAJEVO, BANJALUKA - Ministarstvo pravde BiH predložilo je Nacrt izmjena i dopuna Zakona o visokom sudskom i tužilačkom savjetu BiH (VSTS) prema kojem će sudije i tužioci biti dužni dostavljati svoj početni i godišnji izvještaj o imovini koji će biti objavljen na stranici VSTS-a.

Petković: Srbima pripada 60 odsto ukupne imovine na Kosovu

BEOGRAD - Pomoćnik direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je da je srpska imovina na Kosovu i Metohiji ogromna i da je riječ o 60 odsto ukupne imovine.

Novosađanin uboden makazama u grudi

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je muškarca čiji su inicijali S.P. (40) iz Vučitrna, koji je osumnjičen da je poslije svađe oko neraščišćenih imovinskih odnosa makazama više puta ubo u grudi Novosađanina D.I. (36), saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

Evropski sud vratio Srbinu imovinu u Crnoj Gori koju mu je oduzela država

PODGORICA - Državljanin Srbije Ilija Nešić dobio je spor pred Evropskim sudom za ljudska prava protiv Crne Gore, prema kojoj država mora da mu vrati pravo vlasništva na ranije oduzetu imovinu bez naknade.

Najčitanije