Incident

Mekgregor udario starca jer je odbio piće

Legendarni borac Konor Mekgregor napravio je novi skandal u domovini.

Bošnjaci napadnuti u Crnoj Gori: "Ubij ga za Bajram"

BIJELO POLJE - U Bijelom Polju se 10. avgusta 2019. godine desio nemio događaj, gdje su dva mladića A. Gredić i N. Bašić iz Rasova, ispred pekare Šar u blizini tržnog centra Voli u Bijelom Polju napadnuti od strane I. Rakovića iz Boljanine i još jednog za sada nepoznatog lica, navodi se na Facebook stranici Bošnjačke stranke Bijelo Polje.

Britanija tvrdi da su im Iranci pokušali blokirati tanker, Teheran demantuje

LONDON - Vlada Velike Britanije saopštila je da su tri iranska broda pokušala da blokiraju prolaz britanskom naftnom tankeru "Britansko nasljeđe" u Ormuskom moreuzu, ali da su se povukla nakon upozorenja sa britanskog ratnog broda.

Britanske oružane snage izvinile se Zadranima

SPLIT - Portparol britanskih oružanih snaga izvinio se Zadranima zbog incidenata koje su prouzrokvali njihovi pripadnici proteklih sedmica u Zadru.

Bizaran incident u Berlinu, povrijeđen veći broj lica

BERLIN - Veći broj ljudi je povrijeđen u Berlinu kada su skočili sa broda na koji je sa mosta urinirao nepoznati muškarac, saopštili su berlinski vatrogasci.

Zbog povećanog priliva migranata sve češći incidenti

​BIHAĆ - Bezbjednosna situacija na području Unsko-sanskog kantona u značajnoj mjeri je narušena zbog povećanog priliva migranata i procjene su kako ih sada ima više od 6.000, što je dvostruko više u odnosu na postojeće smještajne kapacitete.

Nećaka ganjao golfom po parkingu i polomio mu ruku

PALE - Pripadnici Policijske stanice Pale uhapsili su R. J. (71) s Pala, nakon što je golfom ganjao i udario A. N. (61).

Faraž tokom mitinga pogođen milkšejkom

LONDON - Lider britanske Stranke za Brexit Najdžel Faraž pogođen je danas čašom milkšejka u Njukaslu, gdje je učestvovao na događaju u okviru kampanje za predstojeće izbore za Evropski parlament.

Incident u Blajburgu:Hrvatski ekstremisti napali njemačkog novinara

Novinara njemačkog dnevnog lista Frankfurter Rundšau Danijela Majića fizički su napali posjetioci blajburške komemoracije, i to nakon što ga je desničar Velimir Bujanec pljunuo dva puta, prenose Novosti.hr.

Glumio da puca na džamiju kod Gradiške: Identifikovan muškarac koji je uznemirio građane

GRADIŠKA - Policijski službenici Policijske uprave Gradiška nakon saznanja objavljenih na društenim mrežama koja su prenesena i u sredstvima javnog informisanja, a nisu prijavljena policiji, identifikovali su muškarca koji je juče u večernjim satima ispred džamije u mjestu Obradovac, Gradiška, izazvao uznemirenost građana.

Najčitanije