Incident

Američki vojnici vatrometom napravili incident u Južnoj Koreji

BUSAN - Desetine stranih državljana, za koje se pretpostavlja da su američki vojnici, uznemirile su građane primorskog grada Busan u Južnoj Koreji pravljenjem vatrometa na plaži u subotu uveče.

Novi incidenti u Budvi: Tuča u opštini

BUDVA - Incidenti u Budvi počeli su pošto je prekršen dogovor da nijedna od "dvije vlasti" ne ulazi u zgradu opštine. Vladimir Bulatović i Snežana Kuč, koje je odbornička većina DPS i Crnogorske imenovala za v.d. predsjednika opštine i Skupštine, jutros su došli u zgradu opštine. Potom su uslijedili i fizički obračuni, a u Budvu su stigle jake snage policije.

Tuča migranata u Velikoj Kladuši, jedan teško povrijeđen

SARAJEVO - Migrant iz Avganistana zadobio je teške povrede stomaka koje mu je hladnim oružjem zadao migrant iz Pakistana u kampu "Miral" u Velikoj Kladuši, izjavio je Srni portparol MUP-a Unsko-sanskog kantona Ale Šiljdedić.

Izbačen iz trgovine zbog maske pa radniku slomio ruku, sve snimljeno

Dvojica muškaraca uhapšena su zbog napada na radnika obezbjeđenja u jednoj trgovini u Los Anđelesu.

Na ivici incidenta u Beranama, policija krenula pa se povukla

BERANE - U centru Berana je zamalo došlo do incidenta između grupe građana koji su uzvikivali "Ne damo svetinje", "Ne damo sveštenike" i policije, javio je lokalni Radio Berane.

Incident na putevima Sirije: Amerikanci pokušali da izguraju Ruse

Ruski mediji objavili su video na kome je zabilježen incident između ruske i američke vojske na putevima grada Kamišli u Siriji.

Najmanje četvoro povrijeđeno, jedno teže u eksploziji u Španiji

MADRID - Najmanje četvoro ljudi povrijeđeno je u požaru koji je izbio nakon eksplozije u fabrici u španskoj oblasti Taragona u Kataloniji, javili su španski mediji.

Ontario: Upozorenje o "incidentu" poslato greškom

OTAVA - Kanadska provincija Ontario saopštila je da je greškom uputila upozorenje o "incidentu" u nuklearnoj elektrani nedaleko od Toronta, ističući da se ništa nije dogodilo.

Papa Franjo po ruci udario ženu koja ga je povukla

VATIKAN - Poglavar Katoličke crkve papa Franjo imao je u utorak naveče neugodnu situaciju dok je na Trgu svetog Petra u Vatikanu pozdravljao djecu i vjernike, prenosi.

Incident u Skupštini Srbije, prekinuta sjednica

BEOGRAD - U Skupštini Srbije danas je došlo do incidenta kada je na sjednicu upao lider Dveri Boško Obradović sa transparentom "Milo lopove, ne damo ti svetinje", na šta je reagovao poslanik SNS Aleksandar Martinović.

Najčitanije