Incident

Incident u Crnoj Gori: Građani presreli vladin mercedes

PODGORICA - Na putu Podgorica-Nikšić došlo je do incidenta kada je grupa građana pokušala da spriječi prolazak službenog vozila Vlade Crne Gore.

Incident na početku sjednice Skupštine grada

BANJALUKA - Početak treće sjednice Skupštine grada Banjaluka obilježio je incident.

S motornom testerom pokušao da uđe u parlament

LJUBLJANA - Јedan muškarac pokušao je da upadne sa motornom testerom u zdanje parlamenta Slovenije uzvikujući "Dosta mi je lokdauna".

MUP KS: Oko 2.000 migranata učestvovalo u incidentu u Blažuju

SARAJEVO - Oko 2.000 migranata učestvovalo je u sinoćnjem incidentu u Blažuju, rekao je Mirza Hadžiabdić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Incident ispred Skupštine Srbije, automobil probio ogradu

BEOGRAD - Neidentifikovana osoba probila je danas automobilom zaštitnu ogradu ispred glavnog ulaza Doma Narodne skupštine, nakon čega je, prema riječima očevidaca, izašla iz vozila i vikala.

Vozač u Njemačkoj zaletio se u pješake na trotoaru, ima žrtava

KEMPEN - Automobil je udario u grupu ljudi na trotoaru u gradu Kempenu u njemačkoj pokrajini Sjeverna Rajna-Vestfalija pri čemu je poginula jedna osoba, a povrijeđene su najmanje tri, navodi list "Bild".

Polupao bankomat, napao zaštitara nožem pa izbušio gume

GRADIŠKA - Policija iz Gradiške imala je danas, usred bijela dana, nesvakidašnju intervenciju, kada je pomahnitali muškarac ispred Addiko banke rešetkom od šahta polupao bankomat, zatim nožem napao radnika obezbjeđenja, a na kraju se okomio na dva parkirana vozila, kojima je probušio gume, potvrdili su naši izvori.

Uhapšen Albanac osumnjičen za pucnjavu u Donjoj Brnjici

KOSOVSKA MITROVICA - Kosovska policija uhapsila je danas kosovskog Albanca koji je osumnjičen za pucnjavu koja se dogodila prije tri noći u školskom dvorištu gdje su se nalazila srpska djeca u selu Donja Brnjica kod Prištine.

Uhapšen Srbin koji je bez maske divljao u austrijskom vozu

BEČ - Austrijska policija uhapsila je, u nedelju uveče, u Sankt Johanu u Tirolu jednog 32-godišnjeg Srbina, zbog agresivnog ponašanja prema kondukterima.

Incident u američkoj vojsci: Tenk granatom pogodio drugi

Američka vojska istražuje incident koji se dogodio u Fort Blisu u Teksasu, kada je jedan tenk "Abrams" pucao na drugi iz topa i pogodio ga tokom vježbi. U prijateljskoj vatri jedan vojnik je povrijeđen.

Najčitanije