Indija

Indija počinje najveću svjetsku blokadu, trajaće 21 dan

NJU DELHI - Indija će sutra početi najveću svjetsku blokadu, koja će trajati 21 dan, najavio je premijer Narendra Modi, upozoravajući građane da moraju da ostanu unutra ili rizikuju da pozovu pandemiju u svoje domove.

Indijski mogul napravio vilu na neboderu

Indijski grad Bangalore je dom jedne od najluksuznijih vila na svijetu - replike Bijele kuće koja se nalazi na krovu nebodera.

Indija ograničila izvoz lijekova, među njima i paracetamol

Indija, glavni svjetski snadbjevač generičkim lijekovima, ograničila je izvoz 26 farmaceutskih sastojaka i lijekova od njih, uključujući i paracetamol.

U Indiji 21 od 30 najzagađenijih gradova na svijetu

Indija je ponovo na vrhu godišnje liste gradova sa najgorim kvalitetom vazduha na svijetu, sudeći prema novom izvještaju, dok su kineski gradovi nastavili da pokazuju poboljšanja u odnosu na prethodnu godinu, prenosi CNN.

Indija i SAD - najznačajnije partnerstvo 21. vijeka

NJU DELHI - Indija planira da kupi američko naoružanje u vrijednosti od tri milijarde dolara, izjavio je američki predsjednik Donald Tramp drugog dana svoje posjete toj zemlji.

Tramp: Isporučićemo Indiji opremu vrijednu tri milijarde dolara

NJU DELHI - Potpisaćemo sa Indijom sporazum o isporuci helikoptera i druge opreme čija vrijednost premašuje tri milijarde dolara, rekao je američki predsjednik Donlad Tramp na početku dvodnevne posjete Indiji.

Ubila novorođenče da bi otišla s ljubavnikom

Policija u Indiji uhapsila je 22-godišnju majku zbog sumnje da je ubila svoje novorođenče tako što ga je više puta bacila na šiljato kamenje.

Osmogodišnja djevojčica preminula nakon što ju je silovalo 16 rođaka

Osmogodišnja djevojčica iz Indije preminula je u bolnici nakon što ju je 16 rođaka brutalno silovalo.

Sudar autobusa i kamiona ,14 mrtvih, 35 povrijeđeno

​NJU DELHI - Najmanje 14 osoba je poginulo, a 35 povrijeđeno u sudaru autobusa i kamiona na sjeveru Indije, saopštila je danas policija.

Petogodišnja djevojčica silovana u američkoj ambasadi u Indiji

NJU DELHI - Muškarac (25) uhapšen je zbog sumnje da je silovao petogodišnju djevojčicu i to u prostorijama na imanju američke ambasade u prijestonici Indije Nju Delhiju.

Najčitanije