Indijska konoplja

Pronađen zasad indijske konoplje na području Bratunca

ZVORNIK - Policija u Zvorniku je na području Bratunca pronašla juče zasad sa 131 stabljikom biljke koja svojim izgledom asocira na indijsku konoplju, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prijedorčanka ispred kuće posadila dvije stabljike indijske konoplje

PRIJEDOR - Policijska uprava Prijedor saopštila je da je u odvojenim aktivnostima kod tri osobe pronašla i privremeno oduzela narkotike.

Pretres u Banjaluci, pronađena indijska konoplja

BANJALUKA - Zasad Indijske konoplje i osušenu biljku pronašli su juče policajci pretresom objekta i okolnog terena koji je u vlasništvu M.S. (55), na Krčmaricama u Banjaluci.

Policija u Laktašima zaplijenila indijsku konoplju

LAKTAŠI - Policija je na području Laktaša pronašla više stabljika indijske konoplje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Policija pronašla indijsku kononplju, uhapšen muškarac iz Laktaša

LAKTAŠI - Pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su muškarca Z.S. (30) kod kojeg su pronašli kantice sa zasadom indijske konoplje.

U Gradišci pronašli 1.083 stabljike indijske konoplje

GRADIŠKA, PRIJEDOR - Policija je u Gradišci u pretresima pronašla 1.083 stabljike koje asociraju na indijsku konoplju, a visoke su od 100 cm do 190 cm, potvrđeno je "Nezavisnim".

Pronađena marihuana i 15 stabljika indijske konoplje, uhapšeno jedno lice

MODRIČA - B.Đ, iz Modriče uhapšen je u mjestu Obudovac zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo "Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Kod Banjaluke pronađeno 230 stabljika indijske konoplje

BANJALUKA - Banjalučka krim-policija, i njihove kolege iz Policijske stanice Lauš, pronašli su u mjestu Donja Kola 230 stabljika indijske konoplje.

Zaplijenjeno više od 10 kilograma indijske konoplje u Kozluku

ZVORNIK - Policija je na području Kozluka, grad Zvornik, pronašla i oduzela više od deset kilograma indijske konoplje, potvrđeno je "Nezavisnim".

U Tesliću pronađen zasad indijske konoplje

TESLIĆ - Policija iz Teslića, u okviru akcije "Plantaža 2017", pronašla je u naselju Kuzmani zasad indijske konoplje sa 12 stabljika visine od 12 do 145 centimetara.

Najčitanije