Indijska konoplja

Pronađen zasad indijske konoplje, izvještaj protiv Bratunčanina

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik podnijeli su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina protiv E.H. iz Bratunca zbog sumnje da je počinio krivično djelo "Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga".

Pronađen zasad indijske konoplje

BIJELJINA - Pripadnici Policijske stanice Pelagićevo pronašli su na parceli u mjestu Donji Žabar 21 stabljiku koja izgledom asocira na indijsku konoplju.

Pronađeno 159 kilograma indijske konoplje

BEOGRAD - Policija je u blizini Čajetine zaplijenila više od 159 kilograma indijske konoplje i uhapsila muškarca (37) zbog sumnje da je ovu biljku uzgajao u malinima, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Srbije.

Pronađen zasad indijske konoplje na području Bratunca

ZVORNIK - Policija u Zvorniku je na području Bratunca pronašla juče zasad sa 131 stabljikom biljke koja svojim izgledom asocira na indijsku konoplju, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prijedorčanka ispred kuće posadila dvije stabljike indijske konoplje

PRIJEDOR - Policijska uprava Prijedor saopštila je da je u odvojenim aktivnostima kod tri osobe pronašla i privremeno oduzela narkotike.

Pretres u Banjaluci, pronađena indijska konoplja

BANJALUKA - Zasad Indijske konoplje i osušenu biljku pronašli su juče policajci pretresom objekta i okolnog terena koji je u vlasništvu M.S. (55), na Krčmaricama u Banjaluci.

Policija u Laktašima zaplijenila indijsku konoplju

LAKTAŠI - Policija je na području Laktaša pronašla više stabljika indijske konoplje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Policija pronašla indijsku kononplju, uhapšen muškarac iz Laktaša

LAKTAŠI - Pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su muškarca Z.S. (30) kod kojeg su pronašli kantice sa zasadom indijske konoplje.

U Gradišci pronašli 1.083 stabljike indijske konoplje

GRADIŠKA, PRIJEDOR - Policija je u Gradišci u pretresima pronašla 1.083 stabljike koje asociraju na indijsku konoplju, a visoke su od 100 cm do 190 cm, potvrđeno je "Nezavisnim".

Pronađena marihuana i 15 stabljika indijske konoplje, uhapšeno jedno lice

MODRIČA - B.Đ, iz Modriče uhapšen je u mjestu Obudovac zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo "Nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Najčitanije