Infarkt

Avion prinudno sleteo u Dubrovnik, putnik umro od infarkta

DUBROVNIK - Putnički avion koji je letio iz Dizeldorfa u egipatski grad Marsa Alam, prinudno je danas sleteo u Dubrovnik, zbog toga što je jedan od putnika doživio infarkt, potvrđeno je Dubrovačkom dnevnik.

Balašević nakon infarkta: Imam dobru i lošu vijest

Đorđe Balašević oglasio se prvi put nakon što mu je bio ugrožen život zbog infarkta koji je doživio i stentova koje su mu ljekari ugradili.

Sudija doživio srčani na utakmici, preminuo na putu do bolnice

Sinoć je u Boliviji odigrana utakmica 25. kola Apeture između ekipa Olvejs Redi i Oriente Petrolera, a utakmicu je obilježila tragedija.

Znakovi uz koje se srčani udar može predvidjeti mjesec dana ranije

Stručnjaci kažu da je polovina pacijenata imala simptome mjesec dana ranije, ali većina na njih nije obraćala pažnju.

U Srpskoj od infarkta liječeno 1.876 pacijenata

BANJALUKA - Kardiovaskularna oboljenja su uzročnik najvećeg broja smrtnih slučajeva u Republici Srpskoj, gdje je u prošloj godini u bolnicama od akutnog infarkta miokarda liječeno 1.876 pacijenata, rečeno je Srni u republičkom Institutu za javno zdravstvo.

Vozač iz BiH dobio infarkt usred vožnje austrijskim autoputem

LINC - U subotu ujutro na austrijskom autoputu A9, između naplatnog mjesta Ardning i Bosruck tunela, u pravcu Linca, dešavala se prava drama.

Redovnim odlaskom u saunu smanjuje se rizik za infarkt

Zbog redovnih odlazaka u saunu Finci su, u odnosu na one koji saunu posjećuju rjeđe ili uopšte ne, manje podložni riziku od infarkta, pokazalo je istraživanje Univerziteta u Bristolu (Engleska).

Američki košarkaš imao infarkt na terenu, bori se za život

Američki košarkaš Zek Apšo doživeo je infarkt na utakmici Razvojne lige između njegovog Grend Rapids Drajva i Long Ajlend Netsa.

Tragedija na fudbalskom terenu: Mladi fudbaler preminuo na treningu

Džoel Lobanzo (17), junior belgijskog Rojal Antverpa, umro je od posljedica srčanog udara u noći sa srijede na četvrtak, objavio je klub na zvaničnim internet stranicama.

Dječak preminuo dok se igrao na trampolini

LUKAVAC - Nesvakidašnja tragedija potresla je Lukavac nakon što je u srijedu dvanaestogodišnjem dječaku pozlilo prilikom igre na trampolini u dvorištu obdaništa, a medicinski radnici koji su brzo reagovali nisu mogli pomoći dječaku, koji je preminuo.

Najčitanije