Inspektor

Inspektor granične policije primio novac za vraćanje oduzetog vozila

Inspektor Granične policije BiH čiji su inicijali S.S. uhapšen je na području Velike Kladuše zbog koruptivnog krivičnog djela primanja dara i drugog oblika koristi, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Saslušan inspektor Poreske uprave RS: U knjizi o moralu krio 21.400 evra

BANJALUKA, PRIJEDOR - Tokom pretresa garaže Nemanje Barovića, inspektora Poreske uprave Republike Srpske, koji je uhapšen zbog sumnje da je primio 5.000 KM mita, policija je uočila i knjigu "Etički kodeks za profesionalne računovođe", a u njoj je pronašla 21.400 evra, saznaju "Nezavisne novine".

Inspektor Poreske uprave predat Tužilaštvu

​BANJALUKA - Inspektor Poreske uprave Republike Srpske Nemanja Barović predat je jutros u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva pod čijim je nadzorom sprovedena policijska akcija "Svodna" u kojoj je uhapšen zbog sumnje da je primio mito.

Inspektor uhapšen zbog sumnje da je uzeo 5.000 maraka mita

PRIJEDOR - Inspektor Poreske uprave Republičke Srpske iz Područnog centra Prijedor Nemanja Barović uhapšen je u akciji "Svodna", zbog sumnje da je od poreskog obveznika uzeo 5.000 maraka mita.

Inspektor uhapšen zbog sumnje na primanje mita, pronađen novac

PRIJEDOR - Poreski inspektor Poreske uprave Republike Srpske iz Područnog centra Prijedor N.B. uhapšen je danas tokom operativne akcije "Svodna", a prilikom hapšenja pronađen je novac i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Uhapšen inspektor, terete ga da dvoje ljudi nije poslao u izolaciju

ORAŠJE - Pripadnici Federalne uprave policije juče su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, na Graničnom prelazu Orašje uhapsili M.R. (58), sanitarnog inspektora Federalne uprave za inspekcijske poslove, a koji se sumnjiči za krivično djelo primanje dara i drugih oblika koristi.

Privedeno više inspektora Policijske uprave Banjaluka

BANJALUKA - U operativnoj akciji kodnog naziva "Sirano" slobode je lišeno više inspektora za privredni kriminalitet u Policijskoj upravi Banjaluka zbog krivičnih djela koruptivnog karaktera, prije svega, primanja mita, rekla je načelnik Odjeljenje za odnose s javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Odbačena žalba inspektora Sipe

SARAJEVO - Apelaciono vijeće Suda BiH odbacilo je kao nedopuštenu žalbu branioca optuženog Darka Marčetića protiv prvostepene presude Suda BiH kojom je ovaj inspektor Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) osuđen na jednu godinu zatvora zbog zloupotrebe položaja.

Inspektor tvrdi da je prevozio punčevo oružje?

FOČA - Slavko Ivanović (52), policijski inspektor u Policijskoj stanici Rudo, uhapšen je danas nakon što je na graničnom prelazu, u prtljažniku njegovog pasata pronađena veća količina oružja i eksploziva u blizini mjesta Mioče, kod Rudog, saznaju "Nezavisne".

Uhapšen šumarski inspektor

BRČKO - Policija Brčko distrikta uhapsila je jutros pedesetšestogodišnjeg šumarskog inspektora čiji su inicijali D. Đ. zbog primanja mita

Najčitanije