Inspektor

Inspektor batinama iznuđivao iskaz: "Priznaćeš ti sve do tri sata kada ja hoću da idem kući"

BIJELJINA - Predrag Stankić iz Bijeljine optužen je da je kao inspektor MUP-a RS u Policijskoj stanici Lopare batinama iznuđivao iskaz od R.R.

Tijelo policijskog inspektora pronađeno u jezeru

TUZLA - Beživotno tijelo 43-godišnjeg muškarca pronađeno je i izvučeno iz vode Rajskog jezera u živiničkom naselju Bašigovci. Potvrđeno je da se radi o M.B. koji je bio inspektor u MUP-u TK.

Nestao policijski inspektor, kolege tragaju za njim

ŽIVINICE - Policijski službenici u Živinicama intenzivno tragaju za svojim kolegom inspektorom koji je nestao sinoć, potvrđeno je federalnim medijima.

Drogirani Trebinjac djevojci slagao da je policajac, pa je oteo

TREBINJE - Trebinjac Z.V. uhapšen je nakon otmice djevojke J.B. iz Trebinja koju je lažnim predstavljanjem kao policijski inspektor ugurao u auto, a na teret mu se stavlja još i pokušaj otmice takođe sugrađanke N.V. iz Trebinja.

Inspektor iz vatre izvukao drogu

DOBOJ - U pokušaju da sakrije drogu od policije muškarac iz Doboja ubacio je kesicu marihuane i vagu u šporet, ali je dobojski inspektor brzo rukom iz vatre izvadio nagorjele kesicu i vagu te tako sačuvao dokaz protiv njega, saznaju "Nezavisne".

Inspektor granične policije primio novac za vraćanje oduzetog vozila

Inspektor Granične policije BiH čiji su inicijali S.S. uhapšen je na području Velike Kladuše zbog koruptivnog krivičnog djela primanja dara i drugog oblika koristi, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Saslušan inspektor Poreske uprave RS: U knjizi o moralu krio 21.400 evra

BANJALUKA, PRIJEDOR - Tokom pretresa garaže Nemanje Barovića, inspektora Poreske uprave Republike Srpske, koji je uhapšen zbog sumnje da je primio 5.000 KM mita, policija je uočila i knjigu "Etički kodeks za profesionalne računovođe", a u njoj je pronašla 21.400 evra, saznaju "Nezavisne novine".

Inspektor Poreske uprave predat Tužilaštvu

​BANJALUKA - Inspektor Poreske uprave Republike Srpske Nemanja Barović predat je jutros u nadležnost Republičkog javnog tužilaštva pod čijim je nadzorom sprovedena policijska akcija "Svodna" u kojoj je uhapšen zbog sumnje da je primio mito.

Inspektor uhapšen zbog sumnje da je uzeo 5.000 maraka mita

PRIJEDOR - Inspektor Poreske uprave Republičke Srpske iz Područnog centra Prijedor Nemanja Barović uhapšen je u akciji "Svodna", zbog sumnje da je od poreskog obveznika uzeo 5.000 maraka mita.

Inspektor uhapšen zbog sumnje na primanje mita, pronađen novac

PRIJEDOR - Poreski inspektor Poreske uprave Republike Srpske iz Područnog centra Prijedor N.B. uhapšen je danas tokom operativne akcije "Svodna", a prilikom hapšenja pronađen je novac i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Uhapšen inspektor, terete ga da dvoje ljudi nije poslao u izolaciju

ORAŠJE - Pripadnici Federalne uprave policije juče su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, na Graničnom prelazu Orašje uhapsili M.R. (58), sanitarnog inspektora Federalne uprave za inspekcijske poslove, a koji se sumnjiči za krivično djelo primanje dara i drugih oblika koristi.

Privedeno više inspektora Policijske uprave Banjaluka

BANJALUKA - U operativnoj akciji kodnog naziva "Sirano" slobode je lišeno više inspektora za privredni kriminalitet u Policijskoj upravi Banjaluka zbog krivičnih djela koruptivnog karaktera, prije svega, primanja mita, rekla je načelnik Odjeljenje za odnose s javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Odbačena žalba inspektora Sipe

SARAJEVO - Apelaciono vijeće Suda BiH odbacilo je kao nedopuštenu žalbu branioca optuženog Darka Marčetića protiv prvostepene presude Suda BiH kojom je ovaj inspektor Agencije za istrage i zaštitu BiH (Sipa) osuđen na jednu godinu zatvora zbog zloupotrebe položaja.

Inspektor tvrdi da je prevozio punčevo oružje?

FOČA - Slavko Ivanović (52), policijski inspektor u Policijskoj stanici Rudo, uhapšen je danas nakon što je na graničnom prelazu, u prtljažniku njegovog pasata pronađena veća količina oružja i eksploziva u blizini mjesta Mioče, kod Rudog, saznaju "Nezavisne".

Uhapšen šumarski inspektor

BRČKO - Policija Brčko distrikta uhapsila je jutros pedesetšestogodišnjeg šumarskog inspektora čiji su inicijali D. Đ. zbog primanja mita

Najčitanije