Instagram

I Instagram u borbi protiv lažnih vijesti

ZAGREB - Instagram je najavio uvođenje opcije koja će korisnicima omogućiti da označe sadržaj za koji smatraju da je lažan i tako ga učine nevidljivim za druge korisnike, prenosi portal Seebiz.

Instagram kreće u borbu protiv širenja lažnih informacija

Iako se Instagram ne susreće s toliko lažnih objava kao što je to slučaj s Facebookom, analitičari ističu kako je možda i učinkovitiji u širenju lažnih informacija.

Kako vidjeti fotografije osobe koja je zaključala profil na Instagramu?

Da se ne lažemo, svi bismo željeli da pogledamo barem jedan privatan profil na Instagramu, ali iz raznoraznih i samo nama shvatljivih razloga ne želimo da ga zapratimo.

Federer: Nakon poraza od Novaka 10 dana nisam uzeo reket u ruke

Švajcarski teniser Rodžer Federer je rekao da nije uzeo reket u ruke deset dana poslije poraza od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

Želite više lajkova na Instagramu - isprobajte ovaj trik

Platforme kao što je Instagram gotovo na mjesečnom nivou mijenjaju algoritam po kom funkcionišu.

Počelo je: Instagram skriva lajkove

Broj "lajkova" na društvenim mrežama je gotovo prava opsesija korisnika, pa je Instagram u Australiji odlučio da privremeno onemogući uvid u tu magičnu cifru koja za mnoge predstavlja potvrdu vrijednosti i slave.

Čistka na Instagramu, obrisani nalozi sa milionima pratilaca

Više desetina mim stranica, koje su imale milione pratilaca, obrisano je sa platforme Instagram.

Instagram će upozoravati korisnike kojima se sprema ukidanje naloga

Instagram je objavio neke nove detalje iz svoje politike ukidanja naloga. U okviru svoje politike, servis ukida naloge koji imaju određenu stopu sadržaja koji krši pravila. Nova polisa korišćenja će pored uklanjanja naloga koji imaju određeni procenat sadržaja koji krše pravila, uklanjati i naloge koji prekrše pravila u okviru određenog vremenskog okvira.

Ova haljina je toliko popularna da ima Instagram profil

Svi zaziremo od trenutka kad na svadbi ili nekom događaju izgledamo kao hostesa jer je još neko došao isto obučen, a u ovom slučaju možemo računati da bi se upravo to moglo i dogoditi.

Instagram uvodi promjenu koja bi mogla da uništi influensere

Prije nekooliko mjeseci Instagram je počeo da testira promjenu u dizajnu koja više ljudima ne bi prikazivala boj lajkova koje je neki post dobio.

Najčitanije