Instagram

Instagram sada obavještava kada neko uslika vaš story

Ako ste htjeli da uslikate, odnosno skrinšatujete nečiji Instagram story zaboravite na to.

Kako najlakše saznati ko vas tajno posmatra na društvenim mrežama?

Mnogi od nas voljeli bi da znaju da li nam neko u tajnosti gleda profile na društvenim mrežama.

Instagram sada pokazuje kada ste poslednji put bili aktivni

Popularna društvena mreža Instagram nastavlja da razvija svoju sekciju za razmjenu poruka, a sada ima i novu mogućnost koja je odavno prisutna na popularnim aplikacijama Facebook Messenger i WhatsApp.

Instagram Stories se mogu objavljivati direktno na WhatsApp

Facebook često testira metode povezivanja svojih popularnih servisa, a kompanija sada radi na tome da omogući Instagram korisnicima da objavljuju svoj Stories sadržaj direktno na WhatsApp.

Iran ukida zabranu korišćenja Instagrama i Telegrama

TEHERAN - Iranske vlasti će 5. januara ukinuti zabranu korišćenja društvenih mreža Telegram i Instagram, koju je privremeno uvela tokom antivladinih protesta, rekao je poslanik Alireza Rahimi, javila je novinska agencija IRNA.

Evo kako da efikasno žonglirate između svih svojih profila na društvenim mrežama

Ukoliko želite da se bavite marketingom na internetu, morate se prethodno dobro upoznati sa svim kanalima komunikacije koji su potrebni da bi vaša poruka stigla na pravu adresu. Među njima su i Fejsbuk (Facebook), Tviter (Twitter), Instagram, Pinterest, pa čak i LinkedIn ili Bihans (Behance), u zavisnosti od vaše ciljne grupe.

Facebook: Kadirov na listi sankcija, zato nema FB i Instagram

MOSKVA - Facebooki Instagram nalozi čečenskog predsjednika Ramzana Kadirova blokirani su jer je stavljen na američku listu sankcija, saopštila je danas kompanija Facebook.

Facebook i Instagram ugasili naloge Kadirova

VAŠINGTON - Američke društvene mreže, Facebook i Instagram, ugasile su naloge čečenskog predsjednika Ramzana Kadirova, prenosi TASS.

Abe otvorio Instagram nalog, za 24 sata skupio 36.000 pratilaca

Japanski premijer Šinzo Abe otvorio je Instagram nalog i obećao da će ozbiljno početi da objavljuje fotografije na ovoj društvenoj mreži od Nove godine.

Instagram testira zasebnu aplikaciju za slanje poruka

Instagram trenutno testira Direct, novu messaging aplikaciju, koja je prethodno bila dio Instagram aplikacije. Kompanija je praktično izvukla funkciju za direktne poruke iz instagrama i ubacila je u novu aplikaciju, pretvarajući je u svojevrstan Snapchat klon.

Reklame

Najčitanije