Instagram

Facebook i Instagram prate korisnike čak i kada im se kaže da to ne rade

Kada posjetite veb sajt koji ste vidjeli na Facebooku i Instagramu, vjerovatno ste primijetili da niste preusmjereni na pretraživač po vašem izboru, već na pregledač u aplikaciji.

Instagram korisnici prijavljivali bagove

Popularna aplikacija i društvena mreža Instagram od jutros ima neke probleme.

Instagram testira AI alatku koja verifikuje godine skeniranjem lica

Instagram testira nove metode koje će korisnicima omogućiti da verifikuju svoje godine, a to uključuje i AI alatku eksterne kompanije Yoti. Aplikacija određuje koliko je korisnik star skeniranjem njegovog lica.

Instagram testira novu funkciju po ugledu na TikTok

Instagram testira novu verziju feeda u punom ekranu, koja će omogućiti da skrolovanje kroz objave izgleda i djeluje kao slične funkcije na TikToku.

Aleksandra Prijović se odlučila na neobičan korak

U moderno doba, doba društvenih mreža i brze i lake komunikacije putem istih mnogim poznatim ličnostima je kontakt sa publikom olakšan.

Instagram unosi promjene u filtere za osjetljivi sadržaj

Instagramova Sensitive Content Control funkcija, koja na sadržaj stavlja prilagodljive filtere preporučene od strane platforme, sada se primjenjuje na više sadržaja na Instagramu.

Instagram mnogima nije radio, problem otklonjen

Ukoliko ste sinoć imali problema sa pristupanjem Instagramu - niste jedini. Izvještaji širom interneta (Downdetector, Reddit), ukazuju na to da su brojni korisnici prijavljivali različite greške sa servisom.

Vizuelne promjene na Instagramu: Kompanija napravila svoj font

Instagram je kreirao sopstveni font pod nazivom Instagram Sans, koji dolazi sa različitim podfontovima. Kompanija planira da koristi ovaj font u marketingu, ali i u samoj aplikaciji.

Twitter kopira Instagram i testira novu funkciju

​Twitter je počeo sa testiranjem "Circles" funkcije, a Twitter Circle je ekvivalent Close Friends listi na Instagramu.

Bez TikToka, Instagrama - kako da djeci priroda bude druga kuća

Svi zapažamo da djeca previše vremena na TikToku i drugim mrežama. Kako možemo da usmjerimo djecu da svoje vrijeme provedu igrajući se napolju u prirodi i zašto bi to da pokušamo?

Instagram kopira Twitter i TikTok sa novom funkcijom

Instagram testira novu funkciju, koja će korisnicima omogućiti da prikače objave na svom profilu, kako navodi TechCrunch.

Instagram dobija još više opcija za bolje objave i razgovore

Instagram je dobio nekoliko novih funkcija, a najnovija ažuriranja za servis će korisnicima omogućiti da na bolji i lakši način podjele svoje objave i učestvuju u razgovorima i dijeljenju poruka.

BeReal je alternativa Instagramu, ali imate samo dva minuta za objavu

Francuska mreža BeReal privlači sve više studenata u SAD-u. BeReal je osmišljen kao platforma za "iskrenost", koja korisniku svaki dan pruža priliku za objavu koju može poslati prijateljima, ali u roku od 120 sekundi, a objava se sastoji od dvije fotografije snimljene prednjom i poleđinskom kamerom telefona.

Kako da obrišete sve svoje Instagram objave

Za one među nama, koji imaju manji broj Instagram objava, njihovo brisanje na staromodan način (jednu po jednu) ne predstavlja problem. Ali šta se dešava ako imate na stotine ili hiljade fotografija i drugog sadržaja koji želite da obrišete?

Facebook želi da objavljujete Reels i iz aplikacija koje nisu Instagram

​Kompanija je predstavila novu funkciju "dijeljenja na Reels" (sharing to Reels) kako bi omogućila korisnicima aplikacija trećih strana da objavljuju direktno na Instagram Reels.

Najčitanije