Internet

Računare koriste svi, a internet 98,7 odsto preduzeća

BANJALUKA - Sva preduzeća koja posluju na području Republike Srpske koriste računar u svom poslovanju, dok pristup internetu ima 98,7 odsto preduzeća, a veb-stranicu ima 64,6 odsto preduzeća, pokazalo je istraživanje o informaciono-komunikacionim tehnologijama koje je sprovedeno ove godine.

Saznajte značenje ključnih internetskih pojmova

Internet obiluje raznoraznim terminima koji pridošlicama mogu zvučati nepoznato i strano. Za one koji se u njima ne snalaze evo pregleda ključnih riječi i izraza.

Usvojena direktiva koja će promijeniti internet

Na današnjoj sjednici Evropskog parlamenta u Strazburu je odlučeno da se usvoji prijedlog direktive o autorskim pravima na internetu.

Evo šta potrošači zaista misle o marketingu na internetu

Direktor Hab spota (HubSpot) Brajan Haligan izjavio je da „se svijet sve više okreće takozvanom ulaznom marketingu, koji je autentičniji, manje ometajući".

Egipat pojačao kontrolu nad internetom

KAIRO - Egipatski predsjednik Abdel Fatah al Sisi potpisao je danas Zakon kojim se pojačava kontrola nad internetom u toj zemlji.

Pojačajte vaš Wi-Fi signal uz ovaj jednostavni trik

Vizija budućnosti iz naučnofantastičnih filmova gdje na svakom ćošku Wi-Fi neprekidno "curi" u svoj svojoj hiperbrzoj, van svih granica usavršenoj formi, još uvijek je na žalost daleko od naše realnosti gdje najobičniji zidovi često mogu predstavljati iritirajuću prepreku na putu vašeg interneta.

Hit na internetu: Mama postavila cjenovnik za kućne poslove

Većina mama saglasna je u tome da su kućni poslovi naporni, a ono što je još napornije je to što uvijek "pripadaju" ženi!

Stručnjaci povodom igre "Momo": Razgovor i kontrola najbolji način zaštite djece na internetu

BANJALUKA - Nakon zlokobne internet igrice "Plavi kit", najmlađe sada vreba nova opasnost u video-igri "Momo", za koju se vjeruje da može da bude smrtonosna.

Đačka greška pokrenula raspravu o autorskim pravima na internetu

Korisnici koji objave neki sadržaj dostupan na internetu moraju da dobiju dozvolu osobe koja stoji iza tog sadržaja, objavio je najviši sud EU, dajući vjetar u leđa kreativnim industrijama.

Internet kampanja zamjenjuje šatorsku

SARAJEVO, BANJALUKA - Iako je izborna kampanja u BiH još nezamisliva bez šatora, seoskih okupljanja i besplatnog ića i pića, u najskorije vrijeme internet će biti dominantno sredstvo za privlačenje glasova i stranka koja to na vrijeme ne shvati imaće velikih problema i zaostajaće za vremenom u kojem se nalazi.

Najčitanije