Internet

Virtuelni svijet smanjuje ocjene

​BANJALUKA, PRIJEDOR - Djeca postaju ovisna o internetu, što im se odražava na školski uspjeh, ali i na ponašanje i zdravlje. Primjetno je da slabije komuniciraju sa vršnjacima, zbog čega bi im vrijeme koje će provoditi uz računar ili telefon trebalo ograničiti.

Volkswagen planira prodaju automobila putem Interneta

Volkswagen je objavio, da će po uzoru na Teslu, uskoro početi s prodajom automobila putem Interneta.

Nešto više od dvije trećine domaćinstava u BiH ima pristup internetu

U BiH u ovoj godini oko 69,2 odsto domaćinstava ima pristup internetu, što je više za 3,2 odsto nego prošle godine, dok 63,8 odsto domaćinstava ima pristup računaru, što je više za 0,2 odsto u odnosu na 2017.

Kako da učinite korisnike sretnim kroz korisnički servis

Sretan korisnik je dobar korisnik. Bilo da se bavite prodajom ili želite da održite dobar imidž svog brenda, morate svakodnevno da radite na novim načinima na koje ćete da poboljšate njihove živote.

Četiri razloga zašto vam je Wi-Fi slab?

Vaš Wi-Fi je odjednom usporio i "šteka"?

Italija prva evropska zemlja sa 5G mrežom

Kompaniji "Telecom Italia" (TIM) dodijeljena je nacionalna dozvola za pokrivanje 5G mrežom cijele zemlje. Shodno tome, Italijani će biti jedni od prvih Evropljana koji će uskoro moći da koriste ultrabrzu internet konekciju.

Čovjek koji je izmislio WWW ima ideju za "spas interneta"

Sir Tim Berners-Li, engleski je inžinjer koji trenutno radi na MIT-u i Oksfordu kao profesor kompjuterskih nauka, a u javnosti je poznat kao čovjek koje je izumio World Wide Weba i direktor W3 konzorcija koji brine o jednom od najvažnijih dijelova Interneta.

Računare koriste svi, a internet 98,7 odsto preduzeća

BANJALUKA - Sva preduzeća koja posluju na području Republike Srpske koriste računar u svom poslovanju, dok pristup internetu ima 98,7 odsto preduzeća, a veb-stranicu ima 64,6 odsto preduzeća, pokazalo je istraživanje o informaciono-komunikacionim tehnologijama koje je sprovedeno ove godine.

Saznajte značenje ključnih internetskih pojmova

Internet obiluje raznoraznim terminima koji pridošlicama mogu zvučati nepoznato i strano. Za one koji se u njima ne snalaze evo pregleda ključnih riječi i izraza.

Usvojena direktiva koja će promijeniti internet

Na današnjoj sjednici Evropskog parlamenta u Strazburu je odlučeno da se usvoji prijedlog direktive o autorskim pravima na internetu.

Najčitanije