Internet

Isključen internet u čitavoj zemlji

HARARE - U Zimbabveu je danas potpuno isključen internet, saopštila je jedna medijska grupa poslije višednevne akcije vlasti protiv učesnika protesta povodom velikog poskupljenja goriva.

U protekloj godini preuzeto 113 milijardi aplikacija

Prema preliminarnim analizama kompanije App Annie, preuzimanje aplikacija je tokom ove godine poraslo na 113 milijardi.

Kako je malver ubio slobodu na internetu

Malver je kriv za sve - napunio je pretraživače besmislenim reklamama, pokrao silne podatke sa bankovnih računa korisnika, uticao na kompjuterske sisteme širom svijeta, i na kraju doveo do toga da prosječan internet građanin više ne osjeća slobodu da se kreće veb prostranstvima.

Evo kako da koristite fotografije zbog kojih vas niko neće tužiti

Iako se sve više govori o tome kako je tekst srce dobre komunikacije, fotografije, odnosno prateći vizuelni elementi su podjednako važni i upotpunjuju cijelu priču na najbolji način, kako bi je ciljna grupa shvatila. Slika govori hiljadu riječi, zato je i neophodno da izaberete pravu.

Kubanci dobili Internet na mobilnim telefonima

HAVANA - Kubanci od četvrtka imaju mogućnost pristupa Internetu na svojim mobilnim telefonima, što je dosad bilo omogućeno samo vladinim zvaničnicima i stranim biznismenima u ovoj komunističkoj ostrvskoj zemlji.

Kuba sutra dobija mobilni internet

HAVANA - Kubanci će od sutra moći pristupiti internetu putem svojih mobilnih telefona, javila je državni telekomunikaciona kompanija ETECSA, što označava prekretnicu za zemlju čija je povezanost bila među najmanjima u Zapadnoj hemisferi.

Virtuelni svijet smanjuje ocjene

​BANJALUKA, PRIJEDOR - Djeca postaju ovisna o internetu, što im se odražava na školski uspjeh, ali i na ponašanje i zdravlje. Primjetno je da slabije komuniciraju sa vršnjacima, zbog čega bi im vrijeme koje će provoditi uz računar ili telefon trebalo ograničiti.

Volkswagen planira prodaju automobila putem Interneta

Volkswagen je objavio, da će po uzoru na Teslu, uskoro početi s prodajom automobila putem Interneta.

Nešto više od dvije trećine domaćinstava u BiH ima pristup internetu

U BiH u ovoj godini oko 69,2 odsto domaćinstava ima pristup internetu, što je više za 3,2 odsto nego prošle godine, dok 63,8 odsto domaćinstava ima pristup računaru, što je više za 0,2 odsto u odnosu na 2017.

Kako da učinite korisnike sretnim kroz korisnički servis

Sretan korisnik je dobar korisnik. Bilo da se bavite prodajom ili želite da održite dobar imidž svog brenda, morate svakodnevno da radite na novim načinima na koje ćete da poboljšate njihove živote.

Najčitanije