Internet

Pomoću ovih pet načina uklonićete smetnje u protoku interneta

Pišete važan tekst koji morate što prije da pošaljete na provjeru, završavate ga i baš u trenutku kada treba da kliknete dugme „Send” nestaje internet. Koliko puta vam se to desilo?

Ove smajlije ne koristite ako želite da zavedete nekoga na internetu

Polako nam se bliži Dan zaljubljenih, a to znači samo jedno - čokolade, cvijeće i mnošto emodžija koji će biri korišćeni za pronalaženje ljubavi.

I Srbin dio velike svjetske prevare, uhapšen zbog $50.000

VAŠINGTON - Pripadnci SBPOK u okviru velike međunarodne policijske akcije "Shadow Web" na suzbijanju visokotehnološkog kriminala, uhapsili su M.K. (33) iz Beograda.

Danas se obilježava dan bezbjednijeg interneta

Svake godine, tokom februara, jedan dan se posvećuje obilježavanju i promovisanju bezbjednijeg i više prijateljski naklonjenog okruženja onlajn. Ovaj dan se naziva Bezbjedniji internet dan - Safer Internet Day (SID).

Saznajte da li vam provajder isporučuje brzinu interneta koju plaćate

Ako ste zadovoljni brzinom vašeg interneta, to uopšte ne znači da dobijate onu koju ste platili.

Internetom kruži novi izazov za tinejdžere opasniji od “plavog kita”

Nakon "Plavog kita", opasne igre koja tinejdžere navodi da povređuju sebe pa čak i oduzmu sebi život, nova igra počela je da kruži među mladima. Riječ je o izazovu "No Lajkin" zbog kojeg se jedan tinejdžer trenutno bori za život.

U BiH ima teških ovisnika o internetu koji su hospitalizovani

SARAJEVO - Sati provedeni za računarom, mobilnim telefonom ili tabletom mnogima su postala redovna aktivnost, međutim, stručnjaci upozoravaju da takvo ponašanje dovodi do štetnih posljedica, prije svega ovisnosti, što može ozbiljno narušiti psihičko zdravlje djece i adolescenata.

EU: Sve uspješnije uklanjanje govora mržnje s interneta

Društvene mreže poput Facebooka, Twittera, Youtubea, ubrzale su uklanjanje govora mržnje koji im je prijavljen, pokazuju najnoviji podaci EU.

66 odsto domaćinstava u BiH ima pristup internetu

SARAJEVO - U BiH je prošle godine oko 66 odsto domaćinstava imalo pristup internetu, a 33,3 odsto nije, dok je 63,6 odsto domaćinstava imalo pristup računaru.

Ovako izgleda internet

Većina doživljava Internet kroz ekrane računara, telefona i tableta, ali se rijetko kada zapitamo kako se svi ti silni podaci prenose.

Reklame

Najčitanije