Internet

Pet koraka za bezbjednije korišćenje bežičnog interneta

Besplatan javni Wi-Fi je skoro svuda oko nas. Na aerodromima, u javnim bibliotekama, malim lokalnim kafićima, čak i neke prodavnice imaju Wi-Fi...

Slovenija poboljšava sajber bezbjednost

LJUBLJANA - Slovenija poboljšava svoju sajber bezbjednost i u tom smislu nova Uprava za informacionu bezbjednost postepeno preuzima zadatke nacionalnog organa za bezbjednost informacija, ali poslanici i dalje izražavaju zabrinutost zbog nedostatka odgovarajućeg osoblja.

Pet savjeta kako da ubrzate svoju internet konekciju

​Svako od nas se barem jednom iznervirao zbog sporog interneta. Obično se to dešava baš onda kada nam je internet preko potreban, da se napiše važan mail ili jednostavno u sred bitnog Skype razgovora. Da se ove stvari ne bi dešavale Yunet nudi pet korisnih savjeta koji mogu da vam održe brzu internet konekciju.

Hrvat kupovao auto preko interneta pa ostao bez novca i vozila

Pedesettrogodišnji muškarac iz Rijeke prevaren je početkom septembra, kada je od nepoznate osobe preko interneta naručio automobil koji mu još nije isporučen.

Banjalučka policija upozorava: Lažne nagradne igre kruže internetom

BANJALUKA – Iz Policijske uprave Banjaluka upozorili su građane da internetom kruže lažne nagradne igre, te da ne šalju svoje podatke neprovjerenim licima.

Znate li koliko se brzo surfa u svemiru?

NASA je nedavno nadogradila infrastrukturu u svojim zemaljskim centrima i antenama te na Međunarodnoj svemirskoj stanici, čime je udvostručena brzina slanja i primanja podataka.

Hrvatska na dnu ljestvice po korišćenju interneta u EU

​Više od petine hrvatskih građana ili njih 21 odsto, nikad nije koristilo internet, što je alarmantan podatak koji donose nove Sektorske analize zagrebačkog Ekonomskog instituta, piše danas Jutarnji list.

Najlakši način da pobijedite zavisnost od telefona

Zavisnost ne mora da podrazumjeva zloupotrebu supstanci, poput narkotika, nikotina ili alkohola. Može da ima i veze sa ponašanjem – poput digitalne zavisnosti koja je sve češća.

Uspostavljena internet veza korisnicima M:tel-a u BiH

BANJALUKA – Interenet servis za korisnike M:tel-a u BiH koji je bio u prekidu danas nešto poslije 11 časova, uspostavljen je.

Bez interneta korisnici M:tel-a u BiH

BANJALUKA - Većina korisnika M:tel-a u BiH ostala je danas nešto poslije 11 časova bez internet mreže.

Najčitanije