Internet

Najlakši način da pobijedite zavisnost od telefona

Zavisnost ne mora da podrazumjeva zloupotrebu supstanci, poput narkotika, nikotina ili alkohola. Može da ima i veze sa ponašanjem – poput digitalne zavisnosti koja je sve češća.

Uspostavljena internet veza korisnicima M:tel-a u BiH

BANJALUKA – Interenet servis za korisnike M:tel-a u BiH koji je bio u prekidu danas nešto poslije 11 časova, uspostavljen je.

Bez interneta korisnici M:tel-a u BiH

BANJALUKA - Većina korisnika M:tel-a u BiH ostala je danas nešto poslije 11 časova bez internet mreže.

FACEBOOK JE PROŠLOST? Koje društvene mreže koriste mladi

Iako većina korisnika zna samo za one najpoznatije mreže, kada otvorite neku od "prodavnica" aplikacija za mobilne telefone, vidjećete na stotine društvenih mreža koje se svakodnevno pojavljuju, priključuju i gase.

Ilegalno prodavao automobile na internetu

PRIJEDOR - Policijski službenici Policijske uprave Prijedor dostavili su izvještaj prijedorskom tužilaštvu protiv M.Š. iz Oštre Luke, koji se sumnjiči da je nelegalno na internetu prodavao polovne automobile.

Ovisnost o igricama i internetu se može liječiti

Istraživanjem sprovedenim u četiri klinike u Njemačkoj i Austriji na vremenskom uzorku od pet godina potvrđeno je da postoji efikasno liječenje ovisnosti o internetu i igricama.

Građani BiH na internet kupovinu potrošili 2,4 miliona KM

BANJALUKA, SARAJEVO - Brojne onlajn platforme na kojima se može kupiti skoro sve, od igle do lokomotive, preplavile su internet, a ljudi zbog manjka slobodnog vremena sve češće posežu za ovim brzim načinom kupovine.

Zagonetka koja je izludjela internet: Vidite li lizalo među sladoledima?

​Mađarski ilustrator Gergely Dudás-Dudolf poznat je po svojim mozgalicama, a ovoga puta osmislio je jednu zanimljivu i prilično zahtjevnu inspiriranu omiljenom ljetnom slasticom - sladoledom.

Banj brdo bez interneta do daljeg

BANJALUKA - Inicijativa da se u omiljenu rekreativnu zonu građana, Banj brdo, uvede bežični slobodni internet ipak neće zaživjeti u skorije vrijeme.

Previše interneta negativno utiče na naš mozak

Internet je uvelike promijenio naš svakodnevni život. Gomila informacija (dobrih ili loših) od nas je udaljena samo nekoliko klikova. Međutim, koliko to može biti dobro, toliko može biti i loše.

Najčitanije