Interpol

Prijedorčanin uhapšen po potjernici Interpola zbog ubistva u Hrvatskoj

PRIJEDOR - Policija iz Prijedora uhapsila je Branka Brajkovića (34) iz tog grada po potjernici Interpola Zagreba koja ga tereti za ubistvo i nanošenje teških tjelesnih povreda.

Banjalučanin uhapšen po Interpolovoj potjernici

BANJALUKA - Pedesettrogodišnji Banjalučanin Željko D. uhapšen je jer je uvidom u evidencije utvrđeno je da je za njim Hrvatska raspisala Interpolovu potjernicu.

Profesorica krenula u Višegrad na izlet pa uhapšena po Interpolovoj potjernici

Beograđanka N. Š. (44), profesorica engleskog jezika, uhapšena je početkom avgusta na graničnom prelazu Vardište u Bosni i Hercegovini, i to po potjernici francuskog Interpola, zbog sumnje da je bila dio međunarodne kriminalne grupe za šverc narkotika.

Priština izlazi s novom ucjenom: Povucite potjernice, pa dijalog

Kosovska ministarka spoljnih poslova Meljiza Haradinaj Stubla izjavila je da predstavnici institucija u Prištini ne bi trebalo da učestvuju u dijalogu sa Beogradom, sve dok srpske vlasti ne povuku potjernice prema pripadnicima bivše Oslobodilačke vojske Kosova, raspisane preko Interpola.

Interpol pomaže Libanu u istrazi eksplozije, šalje stručnjake

PARIZ - Interpol će poslati tim stručnjaka u Bejrut kako bi pomogli libanskim vlastima u istrazi o razornoj eksploziji u luci.

Interpol povukao potjernicu za Duškom Kneževićem

LONDON - Interpol je povukao potjernicu za crnogorskim biznismenom Duškom Kneževićem i izbrisao je iz sistema, izjavio je za Tanjug sam Knežević u telefonskom razgovoru iz Londona, gdje boravi od februara prošle godine, kada je Crna Gora raspisala crvenu potjernicu za njim.

Interpol: Zaplijenjeno 17.000 lažnih testova za korona virus

LION - U opsežnoj međunarodnoj operaciji protiv šverca pića, hrane i potencijalno opasnih medicinskih proizvoda, zaplenjeno je 17.000 lažnih testova za korona virus, saopštio je danas Interpol.

Interpol odbio da hapsi Trampa

LION - Interpol je odbio da razmotri zahtjev Irana, koji je izdao crvenu potjernicu za predsjednikom SAD Donaldom Trampom i zatražio pomoć te međunarodne policijske organizacije u hapšenju Trampa i još 35 osoba, zbog sumnje da su umiješani u napad bespilotnom letjelicom u Bagdadu u januaru, u kojem je ubijen iranski general Kasem Sulejmani.

Bivši šef Interpola osuđen na zatvor

PEKING - Bivši šef Interpola Meng Hongvej osuđen je danas pred sudom u Kini na 13 i po godina zatvora i novčanu kaznu od 290.000 dolara, javili su državni mediji.

U Interpolovoj evidenciji nestalih i 14 državljana BiH

BANJALUKA - U Interpolovoj evidenciji nestalih lica trenutno je i 14 državljana BiH koji zasad nisu pronađeni, a za nekima od njih se traga i skoro četiri decenije.

Najčitanije