Intervju

Tim srpskog tenisera reagovao na izmišljeni intervju sa Đokovićem

Nakon informacije koja se pojavila danas kako je jedan internet sajt u etar pustio izmišljeni intervju sa Novakom Đokovićem kako bi sebi "podigao cijenu", oglasio se tim srpskog tenisera saopštenjem za javnost.

Maja Dodig za "Nezavisne": Ubijeđena sam da ću opravdati povjerenje

Maja Dodig nova je direktorka Narodnog pozorišta Republike Srpske (NP RS), koja je na ovu funkciju, u najmanju ruku, stigla u nezgodnom trenutku. S jedne strane, na ovo mjesto je imenovana u jeku pandemije virusa korona, a s druge, u trenutku kada bi nacionalni teatar Republike Srpske trebalo da obilježi devet decenija postojanja. Kakvi su njeni planovi i na koji način će biti proslavljen jubilej NP RS, govorila je u intervjuu za "Nezavisne".

"Atheist Rap" za "Nezavisne": Korona izazvala tektonske poremećaje

Novosadski bend "Atheist Rap" najavio je svoj nastup na ovogodišnjem "Nektar OK festu" na Tjentištu, koji će biti održan od 17. do 19. jula ove godine.

Nihad Đedović za "Nezavisne": Normalno je da se odreknemo dijela plate

Klubovi su u problemima jer cijela ekonomija trpi u ovakvim trenucima. Mislim da je sasvim normalno da se igrači odreknu dijela plate u ovim mjesecima u kojima ne igramo, rekao je za "Nezavisne" Nihad Đedović, košarkaš Bajerna, koji se još nalazi u Minhenu, gdje održava formu i čeka eventualni nastavak sezone.

Eslik za “Nezavisne”: SAD Srpsku pomogle sa 700 miliona dolara

SAD su najveći pojedinačni zdravstveni i humanitarni donator u BiH kako u dugoročni razvoj i izgradnju partnerskih kapaciteta, tako i u pružanju hitnog odgovora tokom različitih kriza, kaže u svom prvom intervjuu za neki bh. medij Nensi Eslik, šefica Američke agencije za međunarodni razvoj u BiH.

Obradović, trener KK Monako za "Nezavisne": Učim francuski i vežbam

Ovo vreme koristim kako bih učio francuski, a na terasi imam rekvizite za vežbanje i mislim da ću sada biti u boljoj formi nego kada sam bio igrač (smijeh), rekao je u razgovoru za "Nezavisne" Saša Obradović, trener Košarkaškog kluba Monako.

Drago Nedić za "Nezavisne": Kolektivno ćemo pobijediti koronu

U borbi protiv novog virusa korona treba izbjegavati kontakte, držati odstojanje metar do dva od druge osobe, prati ruke, nositi maske, naočare i rukavice, kaže za "Nezavisne" Drago Nedić, predsjednik Naučnog vijeća, pomoćnik načelnika Centra za zdravlje životinja i bezbjednost hrane i član Koordinacionog tijela za planiranje, sprovođenje i praćenje aktivnosti u vezi s pojavom virusa kovid-19.

Četiri prikaza radne biografije koji će vas inspirisati

Kako da napišete kratak prikaz radnog iskustva? Ovako to rade svijetski stručnjaci.

Konkurišete za posao prvi put? Evo koje greške ne smijete da napravite

Sve je više kompanija koje su otvorene za zapošljavanje mladih, praktično bez ikakvog iskustva. Međutim, to ne znači da ne traže profesionalce.

Konkurišete za posao prvi put? Evo koje greške ne smijete da napravite

Sve je više kompanija koje su otvorene za zapošljavanje mladih, praktično bez ikakvog iskustva. Međutim, to ne znači da ne traže profesionalce.

Najčitanije