Intime jazz fest

"Bramax kvintet": "U Banskom dvoru sve zvuči mnogo lepše"

BANJALUKA - Istaknuti "Bramax kvintet", koji čine iskusni džez muzičari Branko Marković, kontrabas, Maks Kočetov, saksofon, Strahinja Banović, truba, Andreja Hristić, klavir, i Aleksandar Cvetković, bubnjevi, nastupio je u četvrtak veče u Banskom dvoru u okviru "Intime Jazz Festa".

"Intime jazz fest": Kultura danas potrebnija nego ikada prije

Četvrto izdanje festivala džez muzike "Intime jazz fest" u utorak, 23. novembra, s početkom u 20 časova, u koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor otvoriće "Beogradski džez kvartet", koji čine Ivan Ilić (klavir), Ljubiša Paunić (saksofon), David Gegić (kontrabas) i Miodrag Maljoković (bubnjevi).

Vanja Mišić: Konačno smo disali zajedno s publikom

BANJALUKA - Drago mi je da u vrijeme kada je sve stalo kultura živi. Mnogo smo se poželjeli nastupa, muzike i proba. Nadam se da je publici bio interesantan repertoar i da su uživali u ovoj večeri, rekla je pjevačica Vanja Mišić.

Velemajstori džeza na pozornici Banskog dvora

BANJALUKA - Drugi "Intime Jazz Fest", čije je debitantsko izdanje prošle godine pobralo simpatije i naišlo na ogromnu podršku banjalučke publike, otvoriće klavirski duo Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, a njihov koncert zakazan je u Kulturnom centru Banski dvor 23. novembra sa početkom u 20 časova. Podsjećamo, ova dva vrhunska džez muzičara prošle godine na ovom festivalu imala su solističke nastupe, stoga će ovaj put biti posebno zanimljivo da ih publika vidi zajedno na sceni.

Zulfikarpašić otvara "Intime Jazz Fest"

BANJALUKA - Koncertom Bojana Zulfikarpašića ove subote s početkom u 20 časova u Koncertnoj sali Kulturnog centra Banski dvor počinje prvo izdanje "Intime Jazz Festa".

Najčitanije