Investicije

Džejms dobio 100 miliona dolara za svoju "medijsku imperiju"

Lebron Džejms, jedan od najboljih košarkaša svih vremena, dobio je investiciju od 100 miliona dolara za svoju "medijsku imperiju".

Višković: Biće raspisan konkurs za prijem novih radnika Elektroprenosa

Premijeri Federacije Bosne i Hercegovine i Republike Srpske, Fadil Novalić i Radovan Višković, dogovorili su plan investicija Elektroprenosa BiH za ovu godinu "težak" oko 173 miliona KM, što će, osim novih projekata, omogućiti i stabilno snabdijevanje električnom energijom.

Makron: Vidljive investicije u Srbiji nisu evropske već kineske i ruske

MINHEN - Srbija već pet godina vodi pregovore o članstvu u EU, ali investicije koje su vidljive u zemlji nisu evropske, već kineske i ruske, rekao je francuski predsjednik Emanuel Makron na Minhenskoj bezbjednosnoj konferenciji i pohvalio predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da sjajno radi svoj posao.

Bio uspješan investitor: Brajantovo poslovno carstvo van parketa

Zaostavština Kobija Brajanta u materijalnom smislu prevazilazi ono što je zaradio za vrijeme provedeno na terenu, piše CNN.

Međunarodna zajednica želi veću kontrolu trošenja javnih investicija

BANJALUKA, BRISEL, VAŠINGTON - Sudeći po planovima EU, SAD, kao i vlada u regionu, 2020. bi mogla biti godina kada će se međunarodna zajednica i domaće zapadnobalkanske političke elite dogovoriti o dubinskim reformama s ciljem povećanja transparentnosti pri javnim investicijama.

Ugovorene investicije od 519 miliona KM

​BANJALUKA - Vlada Republike Srpske utvrdila je na današnjoj sjednici Prijedlog programa javnih investicija Republike Srpske za period 2020-2022. godina, kojim su ugovorene investicije u iznosu 519 miliona KM.

Hrvatska ostaje bez ulaganja vrijednog 500 miliona dolara

ZAGREB - "Blekard global", međunarodna kompanija koja je zaslužna za više od dvije milijarde ulaganja u nekretnine širom svijeta, odustao je od investicije na Pašmanu.

Dodik: Naredne godine investicije od milijardu KM

BANJALUKA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da ova stranka podržava politiku Vlade Republike Srpske u vezi sa povećanjem plata, te da će se do Nove godine u Srpskoj pristupiti izradi plana investicija koje će 2020. biti vrijedne milijardu KM.

Sanskom Mostu smiješi se investicija od 2,3 milijarde KM

SANSKI MOST - Kineska kompanija "China Energy Engineering Corporation Limited International Company" i preduzeće "Lager" iz Posušja poslali su općinskim vlastima u Sanskom Mostu pismo namjere kojim iskazuju interes za izgradnju termoelektrane na području ove općine.

Zašto Nijemci vole poslovati u Srbiji?

Njemačka je na prvom mjestu srpskih spoljnotrgovinskih partnera, prošle godine razmjena je bila 4,8 milijardi evra, a očekuje se da ove godine premaši pet milijardi evra.

Najčitanije