Iran

Epidemija korone u Iranu ne jenjava

Danas je broj umrlih u Iranu povećan za 134 i iznosi ukupno 3.294 ljudi, saopštio je predstavnik Ministarstva zdravlja Kijanuš Jahanpur, prenosi Reuters.

Predsjednik iranskog parlamenta pozitivan na virus korona

TEHERAN - Predsjednik parlamenta Islamske Republike Iran Ali Laridžani je pozitivan na virus korona i nalazi se u karantini, objavila je Kancelarija za informiranje iranskog parlamenta.

Rohani: Niko ne zna koliko će kriza trajati

TEHERAN - Iranski predsjednik Hasan Rohani predvidio je danas će kriza sa virusom korona uticati na njegovu zemlju i u narednim mjesecima.

Tramp upozorava Iran da ne napadaju američke vojnike

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp upozorio je Iran i njihove saveznike da ne napadaju vojnike ili sredstva SAD u Iraku.

Iran zbog virusa korona oslobodio 100.000 zatvorenika

TEHERAN - Iran je privremeno oslobodio iz zatvora oko 100.000 zatvorenika zbog virusa korona, saopštio je portparol sudske vlasti u zemlji Golamhosein Esmaili.

Stodvogodišnji Iranac pobijedio virus korona

TEHERAN - Iran je jedna od zemalja koje su najteže pogođene pandemijom virusa korona, ali iz prijestonice Teherana ipak dolazi priča koja ulijeva nadu svima u danima neizvjesnosti.

"Smjesta ukinuti sankcije Rusiji, Iranu i drugima"

PARIZ - Ekonomske sankcije uvedene Rusiji, Iranu i drugim zemljama moraju što prije biti ukinute zbog pandemije virusa korona, izjavio je član Narodne skupštine Francuske Žoze Evrar.

U Iranu od virusa korona preminule još 144 osobe

TEHERAN - U Iranu su u protekla 24 časa od virusa korona preminule još 144 osobe, čime je broj umrlih povećan na 2.738, izjavio je danas portparol iranskog Ministarstva zdravlja Kjanuš Džahanpur.

Virusom korona zaraženo 19 novinara iranske nacionalne televizije

TEHERAN - Najmanje 19 radnika iranske nacionalne televizije zaraženo je korona virusom.

Iranka stara 103 godine uspješno se oporavila

TEHERAN - Iranka stara 103 godine uspješno se oporavila od zaraze koronavirusom, javlja Anadolu Agency (AA).

Najčitanije