Irena Predojević

Vještačenje usporilo optužnicu za ubistvo Irene Predojević

KOZARSKA DUBICA, PRIJEDOR - Goran Jeličić, suspendovani policajac osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29), koje se desilo u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, danas je pušten na slobodu jer Okružno javno tužilaštvo (OJT) u Prijedoru do danas nije uspjelo okončati istragu protiv njega i više nema zakonsku mogućnost da traži produženje pritvora.

Policajac osumnjičen za ubistvo Irene Predojević na slobodi

KOZARSKA DUBICA - Goran Jeličić, suspendovani policajac osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29), koje se desilo u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, oko 14 časova je pušten na slobodu, jer Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru do danas nije uspjelo okončati istragu protiv njega i više nema zakonsku mogućnost da traži produženje pritvora.

Nema optužnice za ubistvo Predojevićeve, policajac vjerovatno izlazi na slobodu

KOZARSKA DUBICA - Goran Jeličić, suspendovani policajac koji je osumnjičen za teško ubistvo Irene Predojević (29) u Kozarskoj Dubici prije 14 godina, najvjerovatnije će biti pušten na slobodu.

Policajac osumnjičen za ubistvo Irene Predojević ostaje iza rešetaka

PRIJEDOR – Okružni sud u Prijedoru, odredio je jednomjesečni pritvor Goranu Jeličiću (50) policajcu iz Kozarske Dubice na prijedlog Okružnog tužilaštva, saznaju "Nezavisne".

Ćulum: Predojevićeva ubijena na svirep način

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum izjavio je danas u Banjaluci da su policajci uhapsili lice za koje postoji sumnja da je počinilo teško ubistvo Irene Predojević na području Kozarske Dubice.

Goran Jeličić sproveden u Tužilaštvo u Prijedoru

PRIJEDOR - Goran Jeličić, policajac iz Kozarske Dubice koji se sumnjiči za ubistvo sugrađanke Irene Predojević sproveden je u prijedorsko tužilaštvo.

U kući uhapšenog policajca pronađena municija i eksploziv

BANJALUKA - Službenici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske pronašli su danas veću količinu municije i eksplozivnih materija prilikom pretresa kuće lica čiji su inicijali G.J. iz Kozarske Dubice, koje je uhapšeno zbog osnova sumnje da je 2005. godine ubio sugrađanku Irenu Predojević, potvrđeno je Srni u MUP-u.

Dubica u šoku: Svi pričaju o policajcu uhapšenom zbog ubistva

KOZARSKA DUBICA - Policija je od juče do jutros pretresala kuću Gorana Jeličića, dubičkog policajca i sportiste osumnjičenog za ubistvo Irene Predojević (28), javlja novinar "Nezavisnih".

Završen pretres kuće policajca osumnjičenog za ubistvo Irene Predojević

KOZARSKA DUBICA - U Kozarskoj Dubici završen je pretres kuće policajca osumnjičenog za ubistvo Irene Predojević.

U toku suspenzija policajca osumnjičenog za ubistvo Irene Predojević?

KOZARSKA DUBICA - Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitetu Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave Prijedor, a pod nadzorom Okuružnog javnog tužilaštva Prijedor juče su u Kozarskoj Dubici lišili slobode G.J. iz ove opštine zbog sumnje da je 2005. godine na naročito svirep i podmukao način ubio Irenu Predojević iz Kozarske Dubice.

Najčitanije