Isidora Bjelica

Isidora Bjelica u kolumni za "Nezavisne": Naizgled o fekalijama, a zapravo o ljubavi!

Za proslavu godinu dana mog pisanja za zaista najbolje novine na Balkanu, danas želim da vam zahvalim što čitate kolumnu u tolikom broju, a ja sam najsrećnija što kroz nju zaista širimo inicijacije ljubavi. Danas želim da vam pišem o nečem posebnom, a naizgled tako običnom. Svakodnevnom.

Isidora Bjelica u kolumni za "Nezavisne": Prosvetljenje ili zabole te

Imam druga samuraja. Živeo je čovek decenijama na Tibetu i u Japanu, izučavao borilačke i razne druge tehnike. Danas je jedini samuraj na ovim prostorima i, pored raznih drugih tehnika disanja, odbrane, iscelenja, čovek vidi ono što drugi ne vide...

Isidora Bjelica: Žene očekuju princa, a nakon udaje dobiju haos

BANJALUKA - Predstavom "Šta ostaje posle zanosa", koja je pred banjalučkom publikom premijerno izvedena u subotu naveče u prepunom Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci, Isidora Bjelica, popularna srpska spiseteljica, prikazala je turbulentnu priču o ljubavi i srušila brojne bajke u koje vjerujemo.

Isidora Bjelica u kolumni za "Nezavisne": O komšijama i kravama

Jedna od najvećih opasnosti za divne duše je da počnu da osećaju krivicu što su srećne zbog zavisti onih ljubomornih osoba koje provode život u mržnji.

Isidora Bjelica u subotu u Banjaluci

​BANJALUKA - Književno veče i razgovor sa Isidorom Bjelicom biće održani u subotu sa početkom u 20 časova u Kulturnom centru Banski dvor, a odmah nakan toga slijedi i predstava "Šta ostaje posle zanosa", po djelu ove popularne srpske spisateljice.

Isidora Bjelica u kolumni za "Nezavisne": Virtuelne veštice i inkvizitori

Slučaj dečaka koji je spasao mačku, koju je neki ludak obesio, govori nam da se nalazimo u vreme linča kao na Divljem zapadu.

Budi najzad iskren prema sebi ili test koji će vam promeniti život

Hvala što volite da čitate moje kolumne, ali hajde da odemo korak dalje...

Isidora Bjelica za "Nezavisne": A šta ako stvari nisu onakve kakve verujemo da jesu?

Naše poverenje u našu percepciju je bezgranično, odatle sve zablude, sukobi i svakodnevni stres.

Isidora Bjelica u kolumni za "Nezavisne": Sopstveno srce kao jedini zaklon od surovog sveta

Sedim i ćaskam sa mojom šesnaestogodišnjom kćerkom i ona mi kaže: "Zapravo ne zna se da li je strašnije da je ovaj ovakav život večan ili prolazan". U toj rečenici su sadržane hiljade godina ljudske muke i promišljanja ko smo, odakle dolazimo, šta je ovaj svet, zašto moramo da se suočavamo sa smrtnošću, nepravdom, neznanjem i nemoći.

Isidora Bjelica: Kako sa psihopatama?

Pre neki dan portali objave fotografiju sina naše velike zvezde, dečak presladak, kao mali anđeo zalutao u stvarnost. Ne znam zašto, jer u principu nikad ne čitam komentare, jer neću da se zračim, pogled mi padne ispod fotke i po ko zna koji put u životu istinski se prenerazim.

Najčitanije