Ispit

Vučić pokazao indeks: Tri desetke i jedna devetka

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas da je prvi semestar na Visokoj sportskoj školi završio sa četiri položena ispita.

Na vozački ispit u Austriji samo sa maskom

U Austriji na polaganje vozačkog ispita moguće je, ubuduće, izaći samo sa zaštitnom maskom.

Vozački položile 9.392 kandidatkinje u RS: Žene bezbjedniji vozači

BANJALUKA - Žene za volanom su pažljivije i opreznije, više poštuju saobraćajne propise, a i manje konzumiraju alkohol i opojna sredstva koja utiču na bezbjednost vožnje.

Prerušio se u majku i umjesto nje pokušao položiti vozački ispit

Brazilac Heitor Šive (43) uhapšen jer se prerušio u svoju majku i pokušao da umjesto nje položi vozački ispit.

Devetogodišnjak iz Japana položio fakultetski ispit iz matematike

Devetogodišnji dječak iz zapadne japanske pokrajine Hjogo prošao je na fakultetskom ispitu iz matematike, objavio je u utorak japanski Institut za matematiku.

Još ništa od iste cijene obuke u auto-školama

SARAJEVO, BANJALUKA - Uspostavljanje jedinstvene cijene za polaganje za vozačku dozvolu, kako kažu u auto-školama u BiH, neće se skoro desiti iako oni to traže, ali za razliku od njih, mnogim budućim vozačima, odnosno kandidatima, to i odgovara jer su strahovali da bi time moglo doći do poskupljenja.

Ukidanje naknade za plaćanje pravosudnog ispita za lica sa invaliditetom

BANJALUKA - Narodna skupština Republike Srpske razmotrila je Nacrt zakona o dopuni Zakona o pravosudnom ispitu u Republici Srpskoj kojim je propisano da lica sa invaliditetom budu oslobođena plaćanja naknade za polaganje ovog ispita koja iznosi 800 KM.

Mlade ne zanimaju agrar ni šumarstvo

BANJALUKA - Na Šumarski fakultet Univerziteta u Banjaluci prijavilo se tek 20 kandidata, iako je planiran upis 74 studenta u predstojećoj akademskoj godini.

Završni test iz matematike protekao regularno

BEOGRAD - Test iz matematike koji su učenici završnog razreda osnovne škole danas polagali u okviru završnog ispita protekao je regularno i sve se odvijalo po utvrđenoj proceduri, saopštilo je Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Najčitanije