Ispitivanje

Završeno ispitivanje Tačija, nastavak sutra

HAG - Predsjednik privremenih prištinskih institucija Hašim Tači izjavio je danas, poslije šest sati ispitivanja u prostorijama Specijalizovanih vijeća i tužilaštva u Hagu, da je sve vrijeme slušao tehnička pitanja koja su mu postavljali predstavnici Tužilaštva i njegov pravni zastupnik, i najavio da se sutra nastavlja ispitivanje.

SZO šalje tim stručnjaka da ispita porijeklo virusa

ŽENEVA - Svjetska zdravstvena organizacija (SZO) poslaće sljedeće sedmice tim stručnjaka u Kinu radi proučavanja ispitivanja virusa korona, izjavio je generalni direktor SZO Tedros Adhanom Gebrejesus.

Modernizovana raketna artiljerija Vojske Srbije

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin prisustvovao je završetku fabričkog prijema nulte serije modernizovanog raketnog lansera "oganj" sa kontrolnim gađanjem u Centru za ispitivanje naoružanja i vojne opreme "Nikinci". Srpska raketna artiljerija značajno će se time unaprijediti, rekao je Vulin.

Fatalna Sunita bila na dodatnom ispitivanju, kreće se uz pomoć štaka

MOSTAR - Sunita Hindić (21), osumnjičena za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika motela „Villa Ivanković“ u mjestu Buna kraj Mostara, danas je iz pritvorske jedinice Kaznenopopravnog zavoda (KPZ) Mostar, dovedena radi dodatnog saslušanja u zgradu Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Pozlilo Bokiju 13, sa saslušanja hitno prebačen u bolnicu

Prvoosumnjičenom u slučaju "Reket" Bojanu Jovanovskom - Bokiju 13 pozlilo je u Tužilaštvu za organizovani kriminal, gdje je doveden na ispitivanje.

Prnjavorčanin ispitan zbog prijetnji sudiji

PRNJAVOR - Policajci Policijske stanice Prnjavor, ispitali su N.G. iz ovog grada, zbog sumnje da je prijetio sudiji.

Priveden potpredsjednik FIFA na ispitivanje

Potpredsjednik Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) Ahmad Ahmad priveden je danas u Parizu, prenosi agencija AP.

Ispitivanje porijekla imovine u RS: Vile, luksuzna vozila i računi još bezbjedni od istraga

BANJALUKA - U narednih nekoliko dana Srbija će u proceduru uputiti Nacrt zakona o porijeklu imovine i posebnom porezu o kojem se s obje strane Drine priča već decenijama, međutim stručnjaci ističu da je zakon kao ideja dobar, ali da je teško sprovodiv u praksi, kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj.

Provjera ratnih sudija i tužilaca otvara "Pandorinu kutiju"

SARAJEVO, BANJALUKA - Informacija Centra za istraživanje rata i ratnih zločina i traženje nestalih lica RS o devet ratnih sudija i šest tužilaca koji su i danas na funkcijama biće dostavljena Kancelariji disciplinskog tužioca VSTS BiH na prioritetno postupanje.

Galup: BiH među deset najratobornijih evropskih država

SARAJEVO - BiH se nalazi u top 10 zemalja čiji su građani spremni da ratuju za svoju državu, dok su na začelju tabele završile zemlje zapadne i južne Evrope.

Najčitanije