Isplata

Brisel odgađa isplatu: BiH ostaje bez 125 miliona evra

BANJALUKA, BRISEL - Evropska unija će odgoditi isplatu druge tranše finansijske pomoći za BiH od 125 miliona evra jer vlasti u BiH nisu ispunile obaveze koje su prihvatile kada je potpisan ugovor o isplati pomoći zbog virusa korona u visini od 250 miliona evra.

Fond PIO RS prvi put u istoriji penziju isplatio iz doprinosa

BANJALUKA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske prvi put u istoriji sredstva za isplatu penzija obezbjedio je iz doprinosa.

Počinje isplata penzija za decembar

BIJELJINA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas počinje redovnu isplatu penzija za decembar prošle godine.

Kompletirana isplata podsticaja

BIJELJINA - Agrarni fond Bijeljina saopštio je da je isplatio i ostatak podsticaja za podršku u stočarstvu i proizvodnji pšenice, čime je kompletirana isplata za sve podnosioce zahtjeva za podršku u stočarstvu i proizvodnji pšenice, kao i kompletan podsticaj u plasteničkoj i za pčelarsku proizvodnju.

Počela isplata podrške za sanaciju štete od nevremena u Banjaluci

BANJALUKA - U Banjaluci je počela isplata sredstava građanima kao pomoć za sanaciju štete na stambenim i pomoćnim objektima i poljoprivredi, prouzrokovane olujnim nevremenom u avgustu, saopšteno je danas iz Gradske uprave.

U Srpskoj počinje isplata novembarskih penzija

BANJALUKA - Fond za penzijsko i invalidsko osiguranje Republike Srpske obavještava korisnike prava da isplata redovnog mjesečnog primanja za novembar 2021. godine počinje 09. decembra 2021. godine, saopšteno je iz Fonda PIO.

U Srpskoj počinje isplata dječjeg dodatka

BIJELJINA - Redovna isplata prava na dodatak na djecu, prava na materinski dodatak, prava na pomoć za opremu novorođenčeta, prava na pronatalitetnu naknadu za trećerođeno i četvrtorođeno dijete i prava na naknadu roditelju – njegovatelju ili njegovatelju za novembar počinje sutra, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu.

Isplata jednokratne novčane pomoći dovodi SNSD u skupštinske klupe

​BANJALUKA - Naredna sjednica Skupštine grada Banjaluka biće održana u srijedu, 8. decembra, od devet časova, na kojoj će odbornici raspravljati o 26 tačaka dnevnog reda.

Ove sedmice isplata po 500 KM zdravstvenim radnicima u Banjaluci

BANJALUKA - U toku ove sedmice kreće isplata jednokratne novčane podrške od po 500 KM svim zdravstvenim radnicima, najavio je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke.

Počinje isplata penzija u Republici Srpskoj

BIJELJINA - Za 271.954 penzionera Republike Srpske danas počinje isplata penzija za oktobar, saopšteno je iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske.

Najčitanije