Isplata

Pojačana kontrola isplate plata u kovertama

BANJALUKA - Poreska uprava Republike Srpske pojačaće kontrole u Srpskoj, s ciljem otkrivanja poreskih obveznika koji isplaćuju dio plate u gotovom novcu, odnosno u koverti.

Počela isplata penzija uvećanih za dva odsto

BIJELJINA - Korisnicima Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas je počela isplata julskih penzija koje su povećane za dva odsto.

Počela isplata pronatalitetne naknade

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela isplata prava na pomoć za opremu novorođenčeta i pronatalitetnu naknadu za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Sutra isplata dječijeg i materinskog dodatka

BIJELJINA - U Republici Srpskoj redovna isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za maj počinje sutra, a u četvrtak, 6. juna, isplata prava na pomoć za opremu novorođenčeta i naknade za trećerođeno i četvrtorođeno dijete, saopšteno je iz Fonda za dječiju zaštitu Srpske.

Počela isplata dječijeg i materinskog dodatka u Srpskoj

BIJELJINA - U Republici Srpskoj danas je počela isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za april, potvrđeno je Srni iz Javnog fonda za dječiju zaštitu.

Sutra dječiji i materinski dodatak

BIJELJINA - Direktor Javnog fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske Nedeljko Jović najavio je da će sutra početi isplata dodatka na djecu i materinskog dodatka za april, kako bi se izašlo u susret potrebama korisnika pred predstojeće vaskršnje i prvomajske praznike.

Počela isplata penzija u Srpskoj

BIJELJINA - Za 262.404 korisnika Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje (PIO) Republike Srpske danas je počela isplata penzija za mart, najavljeno je iz Fonda.

Isplaćeno više od 1,7 miliona KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske danas je isplatilo 1.740.615 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju.

Počinje isplata dječijeg i materinskog dodatka

BANJALUKA - U Republici Srpskoj danas počinje isplata dječijeg i materinskog dodatka za mart.

Isplaćeno više od milion KM podsticaja

BANJALUKA - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske isplatilo je danas 1.095.655 KM po osnovu podsticaja za poljoprivrednu proizvodnju, posredstvom Agencije za agrarna plaćanja Srpske.

Najčitanije