Istočna Ilidža

Sastanak lidera opozicije, domaćin Šarović: Nećemo stati

U Istočnoj Ilidži počeo je sastanak lidera opozicije iz Republike Srpske.

Službenik uhapšen zbog sumnje da je primio više od 18.000 KM mita

Lice iz Istočne Ilidže čiji su inicijali S.Š uhapšeno je zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje oko 18.130 KM mita od preduzeća iz Sarajeva, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Ukraden agregat sa gradilišta

Nepoznati izvršilac ukrao je sa gradilišta mini-hidrocentrale u mjestu Krupačke stijene, u opštini Istočna Ilidža, motorni agregat za električnu energiju.

Novo šetalište na Dobrinji jedan nosiće naziv doktora Lazića

ISTOČNA ILIDŽA - Šetalište na Dobrinji jedan u opštini Istočna Ilidža nosiće ime uglednog hirurga doktora Miodraga Lazića koji je nedavno preminuo, a za ovu odluku na današnjoj sjednici glasali su svi odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža.

Otvoren novi zatvor u Istočnoj Ilidži

ISTOČNA ILIDŽA - Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH svečano je otvoren danas u Vojkovićima u opštini Istočna Ilidža.

Dodik: Kandidatura Nebojše Šešlije za načelnika dobra opcija za pobjedu

ISTOČNA ILIDŽA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da opština Istočna Ilidža zaslužuje da ima pravo vođstvo, da korespondira sa republičkim i gradskim organima vlasti i da pokuša učiniti sve da riješi važne infrastrukturne probleme kako bi obezbijedila što bolje uslove za sve stanovnike ove lokalne zajednice.

Zabrana kretanja i između Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže

ISTOČNO SARAJEVO - Opština Istočno Novo Sarajevo saopštila je da je u dane vikenda na snazi zabrana kretanja i između ove i opštine Istočna Ilidža.

Božović: "Ilidža putevi" će tokom dana posuti saobraćajnice

ISTOČNA ILIDŽA - Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović izjavio je da je jutros zbog snijega preduzeću "Ilidža putevi" izdat nalog da pospe saobraćajnice na području ove lokalne zajednice, što će, kako je naveo, veoma brzo biti urađeno.

Opljačkana kladionica u Istočnoj Ilidži

ISTOČNO SARAJEVO - Nepoznata maskirana osoba je, uz prijetnju nožem, ukrala određen iznos novca od radnice kladionice u Istočnoj Ilidži.

Odbornici se odrekli naknade za liječenje Ivane Bjelogrlić

PALE - Odbornici Skupštine opštine Pale odrekli su se odborničke mjesečne naknade koja ukupno iznosi oko 10.500 KM kako bi pomogli liječenje u inostranstvu djevojčice Ivane Bjelogrlić iz Istočne Ilidže, koja vodi tešku bitku za život, nakon što joj je dijagnostikovan tumor bubrega, a pozvali su i druge funkcionere i privatnike u BiH da pomognu.

Najčitanije