Istočna Ilidža

Dio pripadnika "Lev tahor" napustio Istočnu Ilidžu

ISTOČNA ILIDŽA - Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović rekao je da je dio članova jevrejske vjerske grupe, koja praktikuje religijska uvjerenja na ekstreman način, napustio ovu lokalnu zajednicu.

Osumnjičena da je koristila usluge salona ljepote u iznosu od 961 KM, pa nije platila

ISTOČNA ILIDŽA - M.Č. iz Istočne Ilidže prijavljena je policiji da je koristila usluge salona ljepote u iznosu od 961 KM te iste nije platila, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U Istočnoj Ilidži pronađena droga, uhapšena jedna osoba

ISTOČNA ILIDŽA - Policajci Policijske uprave (PU) Istočno Sarajevo, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, operativnim radom došli su do saznanja da E.B. posjeduje narkotička sredstva, namijenjena za dalju prodaju.

Radnici prijetio eksplozivom, oteo joj novac i ključeve od aparata

​ISTOČNA ILIDŽA - Policija u Istočnoj Ilidži traga za razbojnikom koji je od radnice kladionice oteo 500 maraka, telefone i ključeve od aparata za igre na sreću.

Stanje u poplavljenim područjima stabilno

SARAJEVO - Stanje u poplavljenim područjima u sarajevskoj opštini Ilidža zasad je stabilno, ali je kantonalna Uprava civilne zaštite i dalje u pripravnosti zbog trenutnih i najavljenih padavina.

Načelnik Istočne Ilidže: Oštećeno 150 kuća, šteta na državnoj imovini veća od milion KM

ISTOČNO SARAJEVO - Usljed poplava na području Istočne Ilidže oštećeno je 150 kuća i imanja, a na državnoj imovini pričinjena je šteta koja je procijenjena na više od milion KM, izjavio je načelnik opštine Marinko Božović.

Upućene ekipe na noćna dežurstva u opštini Istočna Ilidža

ISTOČNA ILIDŽA - Štab za vanredne situacije opštine Istočna Ilidža napravio je plan aktivnosti u vezi sa zaštitom stanovništva od novih poplava, a u najkritičnija područja upućene su ekipe na noćnu dežuru.

Uhapšen osumnjičeni za napad na policajca u Istočnoj Ilidži

ISTOČNA ILIDŽA - Osoba A.M. iz Istočne Ilidže uhapšena je zbog sumnje da je napala policajca, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Sastanak lidera opozicije, domaćin Šarović: Nećemo stati

U Istočnoj Ilidži počeo je sastanak lidera opozicije iz Republike Srpske.

Službenik uhapšen zbog sumnje da je primio više od 18.000 KM mita

Lice iz Istočne Ilidže čiji su inicijali S.Š uhapšeno je zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo primanje oko 18.130 KM mita od preduzeća iz Sarajeva, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova RS.

Ukraden agregat sa gradilišta

Nepoznati izvršilac ukrao je sa gradilišta mini-hidrocentrale u mjestu Krupačke stijene, u opštini Istočna Ilidža, motorni agregat za električnu energiju.

Novo šetalište na Dobrinji jedan nosiće naziv doktora Lazića

ISTOČNA ILIDŽA - Šetalište na Dobrinji jedan u opštini Istočna Ilidža nosiće ime uglednog hirurga doktora Miodraga Lazića koji je nedavno preminuo, a za ovu odluku na današnjoj sjednici glasali su svi odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža.

Otvoren novi zatvor u Istočnoj Ilidži

ISTOČNA ILIDŽA - Zavod za izvršenje krivičnih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH svečano je otvoren danas u Vojkovićima u opštini Istočna Ilidža.

Dodik: Kandidatura Nebojše Šešlije za načelnika dobra opcija za pobjedu

ISTOČNA ILIDŽA - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je da opština Istočna Ilidža zaslužuje da ima pravo vođstvo, da korespondira sa republičkim i gradskim organima vlasti i da pokuša učiniti sve da riješi važne infrastrukturne probleme kako bi obezbijedila što bolje uslove za sve stanovnike ove lokalne zajednice.

Zabrana kretanja i između Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže

ISTOČNO SARAJEVO - Opština Istočno Novo Sarajevo saopštila je da je u dane vikenda na snazi zabrana kretanja i između ove i opštine Istočna Ilidža.

Najčitanije