Istočni drvar

Zabijelio snijeg u Istočnom Drvaru

ISTOČNI DRVAR - Snijeg je jutros zabijelio na području opštine Istočni Drvar.

Komisija ministarstva i novi direktor u prostorijama ŠG "Klekovača-Potoci"

ISTOČNI DRVAR - U Istočni Drvar stigla je komisija Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske i Milan Kecman, kojeg je resorno ministarstvo predložilo za direktora Šumskog gazdinstvg "Klekovača-Potoci".

Sutra primopredaja dužnosti u ŠG "Klekovača-Potoci"

ISTOČNI DRVAR - U Šumskom gazdinstvu (ŠG) "Klekovača-Potoci" iz Istočnog Drvara za sutra je najavljena primopredaja dužnosti između Milana Kecmana, kojeg je predložilo Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, i dosadašnjeg vržioca dužnosti direktora Nikole Jankovića, rekao je predsjednik Zavičajnih socijaldemokrata Mile Marčeta.

Radnici ŠG iz Istočnog Drvara ne odustaju: Smjeniti Jankovića

ISTOČNI DRVAR - Radnici Šumskog gazdinstva (ŠG) "Klekovača-Potoci" iz Istočnog Drvara nastavili su proteste koji traju 17 dana, poručivši da neće odustati od zahtjeva za smjenu vršioca dužnosti direktora Nikole Jankovića.

Sindikat: Radnici će protestovati do smjene Jankovića

ISTOČNI DRVAR - Radnici Šumskog gazdinstva "Klekovača-Potoci" iz Istočnog Drvara nastavili su proteste koji traju već 16 dana, a predstavnik Sindikata Radenko Bosnić kaže da će radnici istrajati u zahtjevu da bude smijenjen vršilac dužnosti direktora Nikola Janković.

Špirić podržava radnike koji protestuju u ŠG u Istočnom Drvaru

ISTOČNI DRVAR - Novoizabrani poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nikola Špirić rekao je da daje punu podršku radnicima Šumskog gazdinstva "Klekovača-Potoci" u Istočnom Drvaru koji protestuju i traže smjenu vršioca dužnosti direktora Nikole Jankovića.

Milan Kecman predložen za v. d. direktora Šumskog gazdinstva u Istočnom Drvaru

ISTOČNI DRVAR - Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske predložilo je da Milan Kecman iz ovog ministarstva bude imenovan za vršioca dužnosti direktora Šumskog gazdinstva (ŠG) "Klekovača-Potoci" u Istočnom Drvaru.

Radnici ŠG u Istočnom Drvaru zakovali ulazna vrata i izvezli mehanizaciju pred upravu

ISTOČNI DRVAR - Radnici Šumskog gazdinstva "Klekovača-Potoci" u Istočnom Drvaru, koji traže smjenu vršioca dužnosti direktora Nikole Jankovića, jutros su zakovali ulazna vrata i prozore na zgradi uprave i izvezli kompletnu mehanizaciju i tako prvom čovjeku firme i njegovim saradnicima onemogućili ulazak, javlja dopisnik Srne.

Zbog direktora se potukli radnici Šumskog gazdinstva u Istočnom Drvaru

ISTOČNI DRVAR - Ispred Šumskog gazdinstva "Klekovača-Potoci" u Istočnom Drvaru, čiji radnici protestuju već 13. dan, tražeći smjenu vršioca dužnosti direktora ovog gazdinstva Nikole Jankovića, potukli su se nezadovoljni radnik ovog gazdinstva i radnik koji podržava Jankovića.

Nezadovoljni i otpušteni radnici traže smjenu direktora ŠG "Klekovača-Potoci"

ISTOČNI DRVAR - Nezadovoljni i otpušteni radnici Šumskog gazdinstva (ŠG) "Klekovača-Potoci" iz Istočnog Drvara nastavili su i danas proteste sa zahtjevom za smjenu vršioca dužnosti direktora tog šumskog gazdinstva Nikole Jankovića, rekao je predstavnik Sindikata ŠG "Klekovača-Potoci" Radenko Bosnić.

Najčitanije