Istočno Novo Sarajevo

U srijedu prvi start: Istočno Sarajevo centar svjetskog biciklizma

Francuskinja Žani Longo, trinaestostruka svjetska šampionka i olimpijska pobjednica u biciklizmu iz 1996. godine, o Jahorini mnogo toga zna, ali je organizatorima Gran fondo svjetskog prvenstva u amaterskom biciklizmu poručila da jedva čeka i da je vidi.

Istočno Novo Sarajevo obilježava dan opštine i krsnu slavu

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - U Hramu Svetog velikomučenika Georgija na Vracama svetom liturgijom, lomljenjem slavskog kolača i litijom obilježen je Dan i krsna slava opštine Istočno Novo Sarajevo Vaznesenje Gospodnje - Spasovdan.

Ćosić: Istočno Sarajevo treba bolje i sinhronizovano da funkcioniše

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić istakao je danas u okviru predizborne aktivnosti da ovaj grad zaslužuje da bude u centru pažnje, jer ima velike potencijale za još brži i uspješniji razvoj.

Otvorena nova ulica u Istočnom Novom Sarajevu, koštala 1.550.000 KM

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić, direktor preduzeća "Iskop" Istočno Sarajevo Petar Maunaga i bivši načelnici ove lokalne zajednice zvanično su večeras otvorili novoizgrađenu Dečansku ulicu, u koju je uloženo 1.550.000 KM.

Maskirani razbojnici opljačkali benzinsku pumpu

ISTOČNO SARAJEVO - Dva maskirana lica su, uz prijetnju pištoljem, ukrala za sada neutvrđen iznos novca od radnika benzinske pumpe u Istočnom Novom Sarajevu, a zatim pobjegla u pravcu Kantona Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

IRB RS povelja za doprinos razvoju Istočnog Novog Sarajevg

Investiciono-razvojnoj banci Republike Srpske (IRB RS) dodijeljena je povelja za doprinos u podršci privrednom razvoju Istočnog Novog Sarajeva.

Glavaš izabaran za v.d. predsjednika OO DNS-a u Istočnom Novom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO, - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je večeras u Istočnom Sarajevu da ova stranka očekuje da na predstojećim lokalnim izborima ima svoje kandidata za pozicije načelnika i gradonačelnika u najmanje deset opština i gradova u Republici Srpskoj.

Zabrana kretanja i između Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže

ISTOČNO SARAJEVO - Opština Istočno Novo Sarajevo saopštila je da je u dane vikenda na snazi zabrana kretanja i između ove i opštine Istočna Ilidža.

Učenici i studenti koji su stigli iz Italije negativni na virus korona

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Testovi svih 32 učenika i studenata iz Republike Srpske koji su u Lukavicu stigli iz Italije negativni su na virus korona, potvrdio je Srni načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić.

Održan muzičko-poetski performans "Svjedok"

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je održan muzičko-poetski performans "Svjedok" tokom kojeg je glumac Miodrag Trifunov govorio stihove Miroslava Antića, Tina Ujevića, Maka Dizdara i Federika Garsije Lorke.

Najčitanije