Istočno Sarajevo

Bakalar: Mandat dodijeljen Ćosiću

SARAJEVO - Predsjednik Centralne izborne komisije (CIK) BiH Željko Bakalar rekao je Srni da je CIK BiH raspisao direktne izbore za gradonačelnika Istočnog Sarajeva, sproveo, utvrdio i potvrdio ih, te je danas dodijeljen mandat izabranom novom gradonačelniku Ljubiši Ćosiću.

"Dani Vojina Komadine" počinju u četvrtak

Univerzitet u Istočnom Sarajevu saopštio je da će trodnevna manifestacija "Dani Vojina Komadine", u organizaciji Muzičke akademije, usljed trenutne epidemiološke situacije biti održana onlajn sa početkom u četvrtak, 10. decembra.

Rođeno 15 "mrvica" u proteklih godinu dana u Bolnici "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - U Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu u proteklih godinu obavljeno je 12 prijevremenih porođaja i rođeno je 15 "mrvica", a bilo je i pet transporta za Banjaluku, jer se radilo o trudnicama u riziku, izjavila je Srni novoizabrani predsjednik Udruženja roditelja prijevremeno rođene djece u Republici Srpskoj Mileva Mirović Tanić.

Dodik otvorio objekat transfuzije u bolnici "Srbija": Pobjeda je izgraditi nešto novo

ISTOČNO SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, direktor Zavoda za transfuzijsku medicinu Republike Srpske Gordana Guzijan i direktor Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija otvorili su večeras objekat transfuzije u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Ćosić: Istočno Sarajevo treba bolje i sinhronizovano da funkcioniše

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić istakao je danas u okviru predizborne aktivnosti da ovaj grad zaslužuje da bude u centru pažnje, jer ima velike potencijale za još brži i uspješniji razvoj.

Na slobodi Sokočani osumnjičeni za premlaćivanje mladića

ISTOČNO SARAJEVO - Trojica Sokočana osumnjičena za premlaćivanje Marka Borovčanina (30) puštena su na slobodu nakon ispitivanja u Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo.

Dodik: SNSD u pobjednički hod kreće čistog obraza i raširenih ruku

ISTOČNO SARAJEVO - Lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik izjavio je da ova politička partija danas započinje pobjednički hod, raširenih ruku, čistog obraza i računa, koji će dovesti do toga da u više od 80 odsto opština u Srpskoj osvoji vlast.

Konferencija studenata u subotu u Trebinju

TREBINJE - U Trebinju se sutra održava konferencija studenata Republike Srpske, na kojoj će se razmatrati politički, ekonomski i društveni značaj Univerziteta Istočno Sarajevo za Republiku Srpsku.

Gradski odbor SNSD-a Istočno Sarajevo bogatiji za 74 člana

ISTOČNO SARAJEVO - Gradskom odboru SNSD-a Istočno Sarajevo pristupila su 74 nova člana.

Otvaranje Olimpijske arene na Jahorini

ISTOČNO SARAJEVO - Na Jahorini će danas biti otvorena Olimpijska arena, novi sadržaj koji je realizovala Turistička organizacija u saradnji sa gradom Istočno Sarajevo i Olimpijskim centrom.

Najčitanije