Istočno Sarajevo

Bivši studenti podržali akciju Steleksa, školarina za više brucoša

Predstavnici Studentske organizacije Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu (Steleks) odlučili su da snose troškove upisa za šest budućih brucoša koji se pokažu kao najbolji na kvalifikacionom ispitu, odnosno za po dva studenta na sva tri studijska smjera.

Raspisan konkurs za upis studenata na Univerzitetu Istočno Sarajevo

ISTOČNO SARAJEVO - Konkurs za upis studenata na prvu godinu prvog, drugog i trećeg ciklusa studija u akademskoj 2020/2021. godini na Univerzitetu u Istočnom Sarajevu raspisan je danas, a prijavljivanje kandidata će trajati od 22. do 26. juna.

IRB RS povelja za doprinos razvoju Istočnog Novog Sarajevg

Investiciono-razvojnoj banci Republike Srpske (IRB RS) dodijeljena je povelja za doprinos u podršci privrednom razvoju Istočnog Novog Sarajeva.

Glavaš izabaran za v.d. predsjednika OO DNS-a u Istočnom Novom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO, - Predsjednik DNS-a Nenad Nešić izjavio je večeras u Istočnom Sarajevu da ova stranka očekuje da na predstojećim lokalnim izborima ima svoje kandidata za pozicije načelnika i gradonačelnika u najmanje deset opština i gradova u Republici Srpskoj.

Sjeo za volan sa 4,07 promila alkohola u krvi i izazvao dva udesa

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su vozača iz Istočne Ilidže M.V. koji je sa 4,07 promila alkohola u krvi upravljao golfom tri i počinio dvije saobraćajne nezgode na području te opštine.

Počeo sastanak lidera SNSD-a i HDZ-a

ISTOČNO SARAJEVO - U sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu počeo je sastanak delegacija SNSD-a i HDZ-a BiH, koje predvode lideri stranaka Milorad Dodik i Dragan Čović na kojem će biti riječi o aktuelnim pitanjima iz domena rada zakonodavne i izvršne vlasti.

Pale: Kamera rasvijetlila pucnjavu u gluvo doba noći

PALE - Paljanska policija identifikovala je četrdesettrogodišnjeg Radeta C. iz Pala, osumnjičenog da je u gluvo doba noći iz automobila ispalio više hitaca, saznaju "Nezavisne".

Šešlija: Bolnica "Srbija" dobiće mobilni rendgen

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu Nebojša Šešlija rekao je nakon sastanka s predsjednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem da je ova zdravstvena ustanova riješila pitanje mobilnog rendgena, koji će dobiti u narednom periodu, a koji je neophodan za pružanje zdravstvene zaštite za sve pacijente i značajno će olakšati posao i u redovnom radu i u borbi sa virusom COVID-19.

Na Filozofskom fakultetu Istočno Sarajevo pojedinačno preuzimanje diploma

PALE - Filozofski fakultet Univerziteta u Istočnom Sarajevu saopštio je da se svečana promocija diplomiranih studenata, mastera i magistara nauka, koja je bila planirana za 21. maj, otkazuje zbog situacije izazvane virusom korona.

Građani Istočnog Sarajeva prvi put direktno biraju gradonačelnika

SARAJEVO - Predsjednik Centralne izborne komisije (CIK) BiH Vanja Bjelica-Prutina izjavila je danas da će na predstojećim lokalnim izborima, koji će biti održani 4. oktobra, građani Istočnog Sarajeva prvi put direktno birati gradonačelnika.

Najčitanije