Istočno Sarajevo

Gradski odbor SNSD-a Istočno Sarajevo bogatiji za 74 člana

ISTOČNO SARAJEVO - Gradskom odboru SNSD-a Istočno Sarajevo pristupila su 74 nova člana.

Otvaranje Olimpijske arene na Jahorini

ISTOČNO SARAJEVO - Na Jahorini će danas biti otvorena Olimpijska arena, novi sadržaj koji je realizovala Turistička organizacija u saradnji sa gradom Istočno Sarajevo i Olimpijskim centrom.

Služen parastos za nastradale Srbe u NATO bombardovanju

Služenjem parastosa za sve poginule Srbe u NATO napadu na Republiku Srpsku i polaganjem cvijeća na spomenik prvim žrtvama NATO bombardovanja u Srpskom Sarajevu danas je u Istočnoj Ilidži obilježeno stradanje više od stotinu nedužnih civila.

Svi pritvorenici sljedeće sedmice u "bh. Alkatrazu"

ISTOČNO SARAJEVO - Svi pritvorenici, kojima je pritvor odredio Sud BiH, do kraja iduće sedmice trebalo bi da iz zatvora gdje su sada smješteni budu premješteni u "bh. Alkatraz", kako mnogi zovu Zavod za izvršavanje kaznenih sankcija, pritvora i drugih mjera BiH u Vojkovićima, u Istočnom Sarajevu.

Prvi pritvorenici stigli u "bh. Alkatraz"

ISTOČNO SARAJEVO - Prvi državni zatvor koji je svečano otvoren u julu 2020. godine, nakon kadrovskog popunjavanja, te završetka obuka za novozaposlene, danas je primio prve pritvorenike, saopštilo je Ministarstvo pravde BiH.

Udžbenici za novu školsku godinu u knjižarama, po istoj cijeni

ISTOČNO SARAJEVO - Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Istočno Sarajevo odštampao je i dostavio svim svojim knjižarama u Republici Srpskoj udžbenike za školsku 2020/2021. godinu po istoj cijeni kao prethodne godine, izjavio je Srni direktor Zavoda Bojan Đenić.

Otvorena nova ulica u Istočnom Novom Sarajevu, koštala 1.550.000 KM

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić, direktor preduzeća "Iskop" Istočno Sarajevo Petar Maunaga i bivši načelnici ove lokalne zajednice zvanično su večeras otvorili novoizgrađenu Dečansku ulicu, u koju je uloženo 1.550.000 KM.

Lažna dojava o bombi u prostorijama DNS-a u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Policijska uprava Istočno Sarajevo zaprimila je danas dojavu o postavljenoj bombi u prostorijama DNS-a, ali nije bilo precizirano u kojoj opštini, te je poslije pregleda svih kancelarija ove stranke na području Sarajevsko-romanijske regije utvrđeno da je dojava bila lažna.

Maskiran uz prijetnju pištoljem opljačkao benzinsku pumpu

Nepoznato maskirano lice, uz prijetnju upotrebe pištolja, ukralo je novac iz benzinske pumpe u Ulici vojvode Radomira Putnika u Istočnom Novom Sarajevu.

Uhapšen zbog sumnje da je upućivao prijetnje

BANJALUKA - Pripadnici Policijske stanice Istočna Ilidža, uhapsili su juče R.S. iz Istočne Ilidže zbog sumnje da je upućivao ozbiljne prijetnje po život i tijelo više osoba, te kod istih izazvao osjećaj ugroženosti, saopšteno je iz PU Istočno Sarajevo.

Najčitanije