Istočno Sarajevo

U saobraćaj pušten novoizgrađeni kružni tok

ISTOČNO SARAJEVO - Vršilac dužnosti direktora preduzeća "Putevi Republike Srpske" Nenad Nešić i načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić pustili su danas u saobraćaj novoizgrađenu kružnu raskrsnicu u ovoj opštini, u koju su "Putevi" uložili oko 250.000 KM.

Uhapšen zbog pucnjave u kafani

ISTOČNO SARAJEVO - Lice J.T. (22) iz Istočne Ilidže uhapšeno je danas zbog sumnje da je upotrijebilo vatreno oružje u ugostiteljskom objektu u opštini Istočno Novo Sarajevo, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Uhapšen zbog sumnje da je zapalio golf

ISTOČNO SARAJEVO - Lice N.L. (21) sa Pala uhapšeno je zbog sumnje da je zapalilo putničko vozilo golf dva, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Otkriven spomenik stradaloj djeci Srpskog Sarajeva

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i direktor Osnovne škole "Sveti Sava" u Istočnom Novom Sarajevu Danijela Mrda danas su svečano otkrili spomen-obilježje stradaloj djeci Srpskog Sarajeva u proteklom odbrambeno-otadžbinskom ratu i položili vijence.

Pucnjava u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - U pucnjavi koja se jutros dogodila u ugostiteljskom objektu u Istočnom Novom Sarajevu nije bilo povrijeđenih, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Otvorena izložba slika koje će biti donirane bolnici

PALE - Na Ekonomskom fakultetu na Palama večeras je otvorena izložba 30 slika nastalih na humanitarnom sazivu "Art simpozijum Jahorina" koje će biti donirane novom objektu Bolnice u Istočnom Sarajevu.

Uhapšeni zbog sumnje da su pretukli muškarca

ISTOČNO SARAJEVO - Policajci iz Istočnog Novog Sarajeva uhapsili su dvije osobe koje se sumnjiče za nanošenje teške tjelesne povrede.

Policija kod građana pronašla nedozvoljeno oružje

ISTOČNO SARAJEVO - U opštini Istočno Novo Sarajevo policija je kod lica čiji su inicijali B.M. pronašla određenu količinu vatrenog oružja, a kod lica čiji su inicijali H.D. jedan gasni pištolj, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Godišnji usporio tehnički prijem državnog zatvora

SARAJEVO - Inženjeri nezavisne revizorske kuće iz Prijedora predali su izvještaj za tehnički prijem državnog zatvora u Vojkovićima u Istočnom Sarajevu, potvrdio je juče "Nezavisnim" Slobodan Ujić, član Upravnog odbora za izgradnju ove vaspitno-popravne institucije.

Dodik: Vlada Srpske veliki ulagač u Istočno Novo Sarajevo

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je danas u Istočnom Novom Sarajevu da je Vlada Srpske veliki ulagač u ovu lokalnu zajednicu.

Najčitanije