Istočno Sarajevo

Izgorjeli sušara i kamion

ISTOČNO SARAJEVO - U požaru u jednom postrojenju za primarnu preradu drveta na Palama u potpunosti je izgorio objekat za sušenje drvnih sortimenata i teretno vozilo mercedes, koje je u vlasništu te firme.

U Istočnom Sarajevu se gradi pozorište po najsavremenijim standardima

ISTOČNO SARAJEVO - Istočno Sarajevo bi do jeseni naredne godine trebalo da dobije multifunkcionalano, savremeno opremljeno gradsko pozorište jer se radovi na izgradnji ovog objekta površine 2.500 metara kvadratnih odvijaju planiranom dinamikom.

Apel stanovništvu u blizini "Energoinvesta" da ne izlazi napolje

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Ljubiša Ćosić apelovao je da stanovništvo koje živi u blizini bivše fabrike "Energoinvest-RAOP", u čijem krugu je jutros izbio požar, ne provodi vrijeme napolju zbog dima i njegovih mogućih negativnih posljedica.

Zaplijenjena droga vrijedna 70.000 KM, uhapšen muškarac iz Čajniča

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo jutros su u mjestu Krupac u Istočnoj Ilidži uhapsili R.N. iz Čajniča, u čijem je vozilu pronađeno 19,7 kilograma marihuane čija je tržišna vrijednost od 50.000 do 70.000 KM.

Univerzitet u Istočnom Sarajevu zaposlio 30 najboljih studenata

ISTOČNO SARAJEVO - Na Univerzitet u Istočnom Sarajevu je u radni odnos primljeno 30 najboljih diplomiranih studenata ovog univerziteta u toku 2018. godine, i to na radna mjesta saradnika u zvanju asistenta i višeg asistenta, što je najbolji način za razvoj institucije, kazao je Stevo Pašalić, rektor Univerziteta u Istočnom Sarajevu, nakon što je Skupština grada Istočno Sarajevo usvojila informaciju o stanju na ovom univerzitetu.

Otvorena 59. Međunarodna biciklistička "Trka kroz Srbiju"

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković večeras je, nakon revijalne trke djece u ovom gradu, proglasio svečano otvorenom 59. Međunarodnu biciklističku "Trku kroz Srbiju", koja prvi put počinje iz Republike Srpske.

Za jedan dan u Bolnici "Srbija" tri operacije na karotidnim arterijama

ISTOČNO SARAJEVO - Poznati stručnjak iz oblasti vaskularne hirurgije primarijus Milanko Maksić uspješno je u Bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu u jednom danu obavio tri operacije na karotidnim arterijama, koje do njegovog dolaska niko nije radio u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Uhapšen zbog posjedovanja marihuane

ISTOČNO SARAJEVO - B.E. (35) iz Istočnog Novog Sarajeva uhapšen je zbog sumnje za nedozvoljenu proizvodnju i promet opojnih droga.

Operisan tinejdžer povrijeđen u udesu kod Istočnog Novog Sarajeva

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Petnaestogodišnjaku koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći u mjestu Gornji Miljevići, opština Istočno Novo Sarajevo, u Bolnici "Srbija" operisano je koljeno i dobro se osjeća, rekao je portparol bolnice Dalibor Bošković.

Zaplijenjena droga vrijedna 220.000 KM, uhapšena jedna osoba

ISTOČNO SARAJEVO - Policija u Istočnom Sarajevu uhapsila je E.S. sa područja Kantona Sarajevo zbog posjedovanja više od 40 kilograma droge vrijednosti između 150.000 i 220.000 KM, rekao je načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac.

Najčitanije