Istočno Sarajevo

Povelja Istočne Ilidže Miloradu Dodiku i gradu Istočno Sarajevo

ISTOČNA ILIDŽA - Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža odlučili su danas da povelja povodom Đurđevdana - krsne slave i Dana opštine bude dodijeljena predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i gradu Istočno Sarajevo za izuzetan doprinos koji su u proteklom periodu dali razvoju ove lokalne zajednice.

Dodik: Gotovo da nema objekta u Istočnom Sarajevu u čijoj izgradnji nije učestvovao SNSD

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Istočnom Sarajevu da je sve što je urađeno u ovom gradu dio politike SNSD-a.

"Marš besmrtnog puka" prvi put u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Predstavnici Gradske uprave Istočno Sarajevo i Ambasade Ruske Federacije u BiH utvrdili su danas protokol manifestacije "Marš besmrtnog puka" koja će, povodom Dana pobjede nad fašizmom - 9. maja, biti prvi put održana u Istočnom Sarajevu.

Otac i sin uhapšeni zbog premlaćivanja policajaca u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Pedesetogodišnji S.T. i dvadesetpetogodišnji S.T. iz Istočnog Sarajeva uhapšeni su juče zbog sumnje da su napali policijske službenike u ovom gradu, saopštila je policija.

Potvrđena optužnica osumnjičenom za ubistvo majke

ISTOČNO SARAJEVO - Okružni sud u Istočnom Sarajevu potvrdio je optužnicu protiv tridesetosmogodišnjeg Miljana Žarkovića iz Milića zbog sumnje da je ubio svoju majku, učiteljicu Desu Žarković (65).

Čubrilović: Institucije RS će podržati naredne aktivnosti u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Institucije Republike Srpske podržaće sve predstojeće aktivnosti u opštini Istočno Novo Sarajevo, rekao je predsjednik Narodne skupštine Srpske Nedeljko Čubrilović.

Upucao se u nogu u haustoru zgrade?

ISTOČNO SARAJEVO - Tridesetdevetogodišnji S.K. upucao se sinoć u nogu u haustoru zgrade u Spasovdanskoj ulici u naselju Lukavica u Istočnom Sarajevu.

Prvi pacijenti u Bolnici "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Od jutros su prvi pacijenti smješteni u novi objekat Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu, a završetak kompletnog preseljenja se očekuje za mjesec dana, rekao je vršilac dužnosti direktora ove ustanove Nebojša Šešlija.

Počinje preseljenje pacijenata u novi bolnički objekat

ISTOČNO SARAJEVO - Preseljenje pacijenata iz stare u novoizgrađenu zgradu Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu počeće danas, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Sutra počinje preseljenje pacijenata u bolnicu "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Preseljenje pacijenata iz stare u novoizgrađenu zgradu Bolnice "Srbija" u Istočnom Sarajevu počeće sutra, potvrđeno je Srni u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Najčitanije