Istočno Sarajevo

Zbog lažne poruke na "Viberu" sa računa mu skinuto 1.200 KM

ISTOČNO SARAJEVO - Osobi iz Sarajeva skinuto je sa bankovnog računa 1.200 KM i prebačeno na račun sportskih kladionica kada je poslala fotografiju svoje bankovne kartice pošto je primila poruku na "Viberu" da je dobitnik poklon-vaučera banke.

I građani Istočnog Sarajeva ostaju bez gasa, čeka se dogovor nadležnih

SARAJEVO – Sastanak predstavnika resornih ministarstava entitetskih vlada i predstavnika "BH Gasa" i "Gas prometa" počeo je u Sarajevu.

Pitali Beograđane "koji je glavni grad Republike Srpske"

Zanimljivu anketu sprovela je ekipa portala "Telegraf.rs" na ulicama Beograda. Oni su odlučili da provjere da li neko zna da Banjaluka nije glavni grad.

Nova dijagnostička metoda raka dojke u Bolnici "Srbija"

ISTOČNO SARAJEVO - Pacijentima Bolnice "Srbija" ubuduće će biti dostupna nova metoda dijagnostikovanja tumora dojke, čime je napravljen veliki iskorak u liječenju ove bolesti u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Krao po gradskom groblju u Istočnom Sarajevu

​ISTOČNO SARAJEVO - Policija je u Istočnom Sarajevu pronašla i identifikovala H.B. sa Ilidže, koji se sumnjiči da je u proteklom periodu krao predmete sa nadgrobnih ploča na gradskom groblju u Istočnom Sarajevu.

Održan muzičko-poetski performans "Svjedok"

U Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo večeras je održan muzičko-poetski performans "Svjedok" tokom kojeg je glumac Miodrag Trifunov govorio stihove Miroslava Antića, Tina Ujevića, Maka Dizdara i Federika Garsije Lorke.

Otvorena obnovljena zgrada Okružnog javnog tužilaštva

​ISTOČNO SARAJEVO - Glavni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo Anica Vukadin i zamjenik šefa Delegacije EU u BiH Haldun Sino otvorili su danas u ovom gradu zgradu Okružnog javnog tužilaštva u čiju je obnovu i dogradnju EU uložila 580.000 evra.

Uručene nagrade dobitnicima "Zlatne sove" i "Sovice"

​ISTOČNO SARAJEVO - Zavod za udžbenike i nastavna sredstva Republike Srpske predstavio je večeras u Istočnom Sarajevu prvi elektronski udžbenik u Srpskoj i uručio priznanja ovogodišnjim dobitnicima književnih nagrada "Zlatna sova" i "Sovica".

Hapšenje u Istočnom Sarajevu zbog trgovine oružjem

​ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH danas su na području Istočnog Sarajeva uhapsili jednu osobu, osumnjičenu da je počinila krivično djelo neovlašteni promet oružjem, vojnom opremom, te proizvodima dvojne upotrebe.

Izgorjeli sušara i kamion

ISTOČNO SARAJEVO - U požaru u jednom postrojenju za primarnu preradu drveta na Palama u potpunosti je izgorio objekat za sušenje drvnih sortimenata i teretno vozilo mercedes, koje je u vlasništu te firme.

Najčitanije