Istočno Sarajevo

Istočno Sarajevo u platformi "17 plus jedan"

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković zahvalio je Kini što će grad Istočno Sarajevo biti dio velike saradnje u okviru platforme te zemlje i zemalja centralne i istočne Evrope "17 plus jedan".

Prijetio sugrađaninu pa pucao iz pištolja

ISTOČNO SARAJEVO - Policija iz Istočne Ilidže uhapsila je R.K. (37) jer je prijetio drugoj osobi iz ove opštine, te ispalio nekoliko metaka u vazduh iz pištolja.

Ilegalno priređivanje igara na sreću u Istočnom Novom Sarajevu

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću utvrdili su juče neovlašteno priređivanje igara na sreću u Istočnom Novom Sarajevu.

Eksplozija u ugostiteljskom objektu Istočnom Novom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - U eksploziji ispred ugostiteljskog objekta u Istočnom Novom Sarajevu nije bilo povrijeđenih, a uviđajem je utvrđeno da je na objektu nastala materijalna šteta, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

U Istočnom Sarajevu saobraćajnice pod vodom

Jaka kiša, praćena grmljavinom i vjetrom zahvatila je danas i Istočno Sarajevo u poslijepodnevnim časovima, te uzrokovala velike probleme u saobraćaju.

Epidemija morbila u Istočnom Sarajevu i Palama

ISTOČNO SARAJEVO - Domovi zdravlja Pale i Istočno Sarajevo prijavili su danas Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske epidemije morbila.

Povelja Istočne Ilidže Miloradu Dodiku i gradu Istočno Sarajevo

ISTOČNA ILIDŽA - Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža odlučili su danas da povelja povodom Đurđevdana - krsne slave i Dana opštine bude dodijeljena predsjedavajućem Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku i gradu Istočno Sarajevo za izuzetan doprinos koji su u proteklom periodu dali razvoju ove lokalne zajednice.

Dodik: Gotovo da nema objekta u Istočnom Sarajevu u čijoj izgradnji nije učestvovao SNSD

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras u Istočnom Sarajevu da je sve što je urađeno u ovom gradu dio politike SNSD-a.

"Marš besmrtnog puka" prvi put u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Predstavnici Gradske uprave Istočno Sarajevo i Ambasade Ruske Federacije u BiH utvrdili su danas protokol manifestacije "Marš besmrtnog puka" koja će, povodom Dana pobjede nad fašizmom - 9. maja, biti prvi put održana u Istočnom Sarajevu.

Otac i sin uhapšeni zbog premlaćivanja policajaca u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Pedesetogodišnji S.T. i dvadesetpetogodišnji S.T. iz Istočnog Sarajeva uhapšeni su juče zbog sumnje da su napali policijske službenike u ovom gradu, saopštila je policija.

Najčitanije