Istočno Sarajevo

Okončana drama u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac, koji se polio benzinom u Istočnom Sarajevu, te prijetio da će se zapaliti, spriječen je u tome, saznaju "Nezavisne".

Ženski zatvor sve tješnji

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - U jedinom zatvoru za žene u Republici Srpskoj, u Kazneno-popravnom zavodu u Istočnom Sarajevu, postoji potreba za povećanjem smještajnog kapaciteta s obzirom na trend blagog rasta broja zatvorenica koje upućuju iza rešetaka.

Potraga za pljačkašem pekare "Zlatno zrno"

ISTOČNO SARAJEVO - Načelnik Policijske uprave Istočno Sarajevo Branimir Šehovac rekao je da je pekaru "Zlatno zrno" u ovom gradu opljačkao Fikret Sabati iz Makedonije kojeg policijski službenici aktivno traže.

"Legende" večeras pjevaju u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Novom Sarajevu večeras će biti organizovan doček pravoslavne Nove godine.

U Istočnom Novom Sarajevu doček uz "Legende"

ISTOČNO SARAJEVO - Opštinska uprava u Istočnom Novom Sarajevu organizovaće doček na otvorenom pravoslavne Nove godine u nedjelju, 13. januara, uz nastup grupe "Legende", dok u ostalim opštinama u sastavu grada Istočno Sarajevo neće biti javnog dočeka.

Iskoristio tragediju: Opljačkao pekaru oca ubijenog Ostojića

ISTOČNO SARAJEVO – Lopov za kojim traga policija iz Istočnog Sarajeva iskoristio je to što je pekara "Zlatno zrno" bila zatvorena 5. januara zbog tragedije u porodici Ostojić u čijem je vlasništvu, te je ukrao određeni iznos novca.

Ovako su "Delije Sarajevo" obilježili Dan Republike

Navijači Crvene zvezde iz Istočnog Sarajeva u ulici Stefana Nemanje u Istočnom Novom Sarajevu na jedinstven način obilježili su Dan Republike Srpske.

Vuković: Video-nadzor za bezbjedniji grad

ISTOČNO SARAJEVO - Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Nenad Vuković najavio je večeras da će biti realizovan projekat video-nadzora za bezbjedniji grad, što podržavaju odbornici svih političkih partija iz svih šest opština.

Pronađen zapaljen "golf" na području Istočnog Novog Sarajeva

BANJALUKA - U toku je kriminalistička obrada većeg broja do sada privedenih lica u okviru istrage ubistva Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu, a na području Istočnog Novog Sarajeva pronađen je zapaljen automobil "golf pet" koji se dovodi u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela.

Uhapšeno dvoje Crnogoraca, dovode se u vezu sa ubistvom Miloša Ostojića

BANJALUKA - Pripadnici policije Republike Srpske priveli su više lica sa raznih lokacija koja se mogu dovesti u vezu sa sinoćnjim ubistvom Miloša Ostojića u Istočnom Sarajevu, saznaje Srna.

Najčitanije