Istočno Sarajevo

Gorio stan u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - U požaru koji je izbio u stanu na šestom spratu zgrade u Hilandarskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu niko nije povrijeđen, a izgorjela je jedna prostorija i dio hodnika, izjavio je komandir Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Milenko Stanković.

Vasiljević: Udvostručen broj pozitivnih na virus korona

ISTOČNO SARAJEVO - Na području Istočnog Novog Sarajeva i Istočne Ilidže epidemiološka situacija je pogoršana, udvostručen je broj pozitivnih na kovid, kao i onih koji se javljaju na pregled u ambulantu za akutne respiratorne infekcije, rečeno je u Domu zdravlja Istočno Sarajevo.

U Istočnom Sarajevu se zavijorila najduža zastava Srpske u Evropi

ISTOČNO SARAJEVO - Zastava Republike Srpske duga 527 metara razvijena je danas u Istočnom Novom Sarajevu u čast 9. januara - Dana Republike Srpske.

Stanovnici Istočnog Sarajeva proslavljaju Dan Republike

​ISTOČNO SARAJEVO - Stanovnici Istočnog Sarajeva na simboličan način proslavljaju tri decenije postojanja Republike Srpske.

U Istočnom Sarajevu najavljena najduža zastava Srpske za Dan Republike

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić saopštio je da će povodom 30 godina od nastanka Republike Srpske, u Istočnom Novom Sarajevu razviti, prema zvanično dostupnim podacima, najdužu zastavu Republike Srpske.

Autom prošao kroz Istočno Sarajevo sa zastavom RBiH, dobio prekršajnu prijavu (Ispravljeno)

ISTOČNO SARAJEVO - Dvadesetčetvorogodišnjem S.M. iz sarajevske opštine Novi Grad uručen je prekršajni nalog, nakon što je automobilom sa zastavom Republika Bosne i Hercegovine prošao kroz Istočno Sarajevo, potvrđeno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Uhapšeni osumnjičeni za paljenje automobila prije pet godina

PALE - M.O. i S.S. iz Pala uhapšeni su zbog sumnje da su prije pet godina podmetnuli požar u unutrašnjost automobila škoda u vlasništvu B.T. iz Pala, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Treći mačevalački susreti otvoreni u Istočnom Sarajevu

Treći mačevalački susreti, koje organizuje Mačevalački klub "Romanija" iz Istočnog Sarajeva, otvoreni su danas u ovom gradu.

U Istočnom Sarajevu promovisan roman Branka Brđanina Bajovića

U Istočnom Sarajevu večeras je promovisan roman Branka Brđanina Bajovića "Novi Mihail, Appendix: Put u pokajanje", u organizaciji Matične biblioteke Istočno Sarajevo.

Otvorena izložba najboljih fotografija takmičenja "Viki voli spomenike"

Izložba najboljih fotografija "Vikipedijinog" foto-konkursa "Viki voli spomenike - 2021 - Republika Srpska" otvorena je večeras u Istočnom Sarajevu.

Najčitanije