Istra

Petković dobio crveni zbog izvođenja penala

Nevjerovatna situacija viđena je u završnici utakmice između Istre i Dinama (0:2) u HNL-u.

Razbijen krijumčarski lanac kokaina koji je iz BiH dolazio u Istru

RIJEKA - Devet hrvatskih i troje državljana BiH osumnjičeni su za krijumčarenje droge iz BiH u Hrvatsku, uhapšeno je 11 osoba, a jedna je u bijegu, saopšteno je na konferenciji za novinare u Pazinu nakon što je u velikoj policijskoj akciji zaplijenjeno više od 20 kilograma droge i razbijen lanac trgovine heroinom.

Zabilježeno 6.500 munja u Istri

PULA - Hladni talas u ponedjeljak ujutro zahvatilo je istarsko poluostrvo, a prema informacijama istarskog meteo portala Istramet, zasad je donijela više kiše od očekivanja, a samo u dva sata zabilježeno je gotovo 6.500 munja.

Pojavile se nove pijavice u Istri

Nekoliko pijavica formiralo se u Istri kod rta Kamenjak.

Tornado u Istri rušio stabla, oštetio i električni stub

ZAGREB - Tornado je zahvatio područje centralne Istre, a kretao se nenaseljenim područjem kojim je u dužini od oko 500 metara rušio drveće i napravio štetu na električnom stubu.

Istarska policija istražuje navode medija o silovanjima maturantkinja

ZAGREB - Istarska policija potvrdila je danas da istražuje navode o slučajevima silovanja tokom događaja za maturante X-Jam na poluostrvu Lanterna kod Poreča, o kojima su pisali austrijski mediji.

Nevrijeme u Istri: Padao grad, u dva sata više od 4.000 munja

Hladni front donio je jače pogoršanje vremena u kopnenom dijelu zemlje te na sjevernom Jadranu. Jače grmljavinsko nevrijeme s gradom zahvatilo je veliki dio Istre, od Umaga preko centralne Istre sve do istočne obale.

Objavljeni detalji teške nesreće u Istri, poginuli 31-godišnjaci

ISTRA - U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se desila noćas oko 00.22 na dionici Ivoli - Rogovići Istarskog ipsilona poginule su dvije osobe.

Teška nesreća na Istarskom ipsilonu, poginule dvije osobe

PULA - U teškoj saobraćajnoj nesreći na Istarskom ipsilonu poginule su dvije osobe, javlja "Glas Istre".

DW: Tajna epidemiološki zelene Istre

PULA - Iako je u Istri ove subote zabilježeno 32 oboljelih, region se zbog organizovanog sistema još uvijek smatra epidemiološki stabilnom.

Istru tokom vikenda napustilo više od 100.000 turista

ISTRA - Istru je od petka do danas napustilo više od 100.000 turista, uglavnom iz Britanije, zbog odluke njihove vlade da je za sve koji se vraćaju iz Hrvatske obavezna samoizolacija.

U Istri osam pozitivnih, jedna osoba iz Srbije

PULA - U Istarskoj županiji u protekla 24 sata registrovano je osam novozaraženih od kojih je jedna osoba iz Srbije i jedna iz Švedske.

Snažno nevrijeme pogodilo Istru

ZAGREB - Snažno nevrijeme sa grmljavinom, pljuskovima i jakim vjetrom pogodilo je danas Istru.

Upozorenje Istri i Kvarneru, dolazi olujna bura s orkanskim udarima

Prognostičari Državnog hidrometeorološkog zavoda izdali su za danas (22. ožujka) u sklopu Meteoalarma crveno upozorenje za područje Istre i Kvarnera.

Načelnik opštine sa manje od 1.500 ljudi posjeduje 36 nekretnina

Ivan Mijandrušić načelnik je opštine Gračišće u Istri. On je IDS-ovac i postoji velika vjerovatnoća da nikad niste čuli ni za njega, ni za opštinu koju vodi 19 godina.

Najčitanije