Istraga

Milanović o aferi Janaf: Meni ova istraga nije jasna

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je, povodom afere "Janaf", izjavio da mu nije jasno zašto direktor "Janafa" Dragan Kovačević i preduzetnik Krešo Petek nisu uhapšeni tokom primopredaje 1,96 miliona kuna mita, nakon što je policija snimila okolnosti tog događaja.

Rusija pokrenula istragu o hospitalizaciji Navaljnog

MOSKVA - Rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova pokrenulo je preliminarnu istragu o hospitalizaciji lidera opozicije Alekseja Navaljnog, saopštilo je Ministarstvo.

Njemačka: Rusija da pomogne u istrazi o sudbini Navaljnog

BERLIN - Rusija bi morala da pomogne da se istraži šta se dogodilo opozicionaru Alekseju Navaljnom koji je primljen u jednu berlinsku bolnicu zbog sumnje da je otrovan, izjavio je danas njemački ministar inostranih poslova Hajko Mas neposredno uoči evropskih konsultacija povodom ovog slučaja.

Merkel: Istražiti slučaj trovanja Navaljnog

BERLIN - Njemačka kancelarka Angela Merkel pozvala je Rusiju da istraži slučaj navodnog trovanja ruskog opozicionara Alekseja Navalnog.

Bivši advokat FBI priznao krivicu u istrazi o Rusiji

VAŠINGTON - Bivši advokat FBI-ja Kevin Klajnsmit priznao je pred federalnim sudom krivicu za falsifikovanje dokumenta tokom rane faze istrage biroa o tome da li je izborni štab predsjednika Donalda Trampa bio u dosluhu s Rusijom tokom predizborne kampanje 2016. godine.

Liban: Istraga će obuhvatiti zvaničnike i ministre

Istraga o razornoj eksploziji u luci u Bejrutu obuhvatiće svakog zvaničnika, zaposlenog i ministra koji je bilo šta znao o opasnom uskladištenom materijalu, izjavili su danas bezbjednosni izvori.

Zatvoren ringišpil u Rogatici, tužilaštvo naložilo vještačenja

ROGATICA - Okružno javno tužilaštvo Istočno Sarajevo započelo je predistražne radnje kako bi provjerilo postoji li osnov za pokretanje istrage o nesreći na ringišpilu u Rogatici.

Bivši francuski premijer pod istragom

PARIZ - Bivši francuski premijer Eduar Filip pod istragom je francuskog suda zbog načina na koji je upravljao krizom u vrijeme epidemije virusa korona, javlja "Juronjuz".

Akcija policije u Vatikanu zbog istrage moguće korupcije

Vatikanska policija izvršila je pretres odjeljenja zaduženog za održavanje i restauraciju u Bazilici Svetog Petra, zaplijenivši dokumenta i računare kako bi istražila potencijalnu korupciju.

Policija utvrđuje odgovornost za proteste Platforme za progres u Sarajevu

SARAJEVO - Policija Kantona Sarajevo vrši određene provjere u vezi sa velikom protestnom šetnjom koju je 30. maja u Sarajevu organizovala Platforma za progres s Mirsadom Hadžikadićem na čelu, nezvanično saznaje Klix.ba.

Najčitanije