Istraga

Obustavljena istraga protiv Bilećanina za polnu ucjenu

TREBINJE - Okružno javno Tužilaštvo u Trebinju naredilo je da se obustavi istraga protiv Bilećanina D.K. za polonu ucjenu, smatrajući da nema osnova sumnje da je počinio to djelo.

Proširuje se istraga u akciji "Transporter"

SARAJEVO - Pojedinci obuhvaćeni akcijom "Transporter", u kojoj je zaplijenjeno 303 kilograma skanka i 56 kilograma kokaina, voljni su da sarađuju sa Tužilaštvom u zamjenu za određene pogodnosti, a istraga će biti proširena na još nekoliko osoba.

Instagram pod istragom

Popularna društvena mreža se našla na udaru zakonodavaca iz SAD, zbog štetnog uticaja na mentalno zdravlje tinejdžera.

NBA liga pokrenula istragu protiv vlasnika Sansa

NJUJORK - Košarkaška NBA liga pokrenula je istragu protiv vlasnika Finiks Sansa Roberta Sarvera, koji je optužen za rasističko i mizogino ponašanje i stvaranje toksičnog radnog okruženja.

Ubice policajaca tri godine izmiču pravdi

SARAJEVO - Ni tri godine nakon što je grupa auto-mafijaša, koja je u sarajevskom naselju Alipašino polje pokušala ukrasti golf 6, ubila sarajevske policajce Adisa Šehovića (43) i Davora Vujinovića (46), ubice nisu uhvaćene.

Zatražen pritvor za trojac osumnjičen za ubistvo Đokića

NIŠ - Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv trojice osumnjičenih za brutalna ubista tročlane porodice Ðokić i zatražilo da od sutra svima bude određen pritvor.

Predstavnik AfD organizovao pijanke sa djevojkama u parlamentu

Parlament njemačke savezne pokrajine Meklenburg-Zapadna Pomeranija pokrenuo je istragu na temelju anonimne prijave o tome da je predstavnik krajnje desne Alternative za Njemačku (AfD) organizovao zabave u plenarnoj sali parlamenta, piše njemački Nordkurier.

Zverev o istrazi protiv njega: Želio sam ovo

Njemački teniser Aleksandar Zverev oglasio se povodom odluke ATP-a da protiv njega pokrene istragu.

SAD otvaraju istragu o sistemu autopilota u "Teslinim" vozilima

Američki regulatori za bezbjednost vozila saopštili su danas da su otvorili zvaničnu bezbjednosnu istragu o "Teslinom" sistemu autopilota za podršku vozačima nakon niza saobraćajnih nesreća u kojima su učestvovala i vozila hitne pomoći.

Kina odbila plan SZO o drugoj fazi istrage o porijeklu virusa korona

PEKING - Kina je danas odbacila plan Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) za sprovođenje druge faze istrage o porijeklu virusa korona, koja obuhvata hipotezu da je oboljenje možda nastalo u kineskoj laboratoriji, izjavio je danas potpredsjednik kineske Nacionalne komisije za zdravlje Žen Jiksin.

Najčitanije