Italija

Bh. košarkaši po povratku iz Italije: Razočarali su nas negativni komentari

​Svi se osjećamo dobro, smještaj je dobar, hrana takođe, obavili smo testiranja na virus korona i rezultati su negativni, poručio je ovo Stefan Malkić, mladi košarkaš iz Topole, koji se zajedno sa 22 mlada igrača iz BiH prije nekoliko dana vratio iz Italije, a koji se sada nalazi u karantinu u Istočnom Sarajevu.

Minut ćutanja i zastave na pola koplja u znak sjećanja na žrtve korone u Italiji

RIM - U Italiji je danas u podne minutom ćutanja i spuštanjem zastava na pola koplja odata pošta žrtvama korona virusa i izraženo poštovanje prema zdravstvenim radnicima koji se bore protiv pandemije.

U Italiji umrlo još 837 ljudi: Smanjuje se broj zaraženih, raste broj izliječenih

U Italiji je u poslednja 24 časa od koronavirusa preminulo 837 ljudi, dok je novozaraženih 4.053.

Italijansko selo koje odolijeva koroni, u čemu je tajna

Stanovnici Montaldo Torinezea, sela u sjevernom italijanskom regionu Pijemont, zasad su pošteđeni virusa korona, što je pojedine navelo da vjeruju da su zaštićeni zbog "čudesne vode", koja je, prema legendi, izliječila vojsku Napoleona Bonaparte od upale pluća.

Kraj epidemije korona virusa u Italiji očekuju početkom maja

RIM - Prema prognozi italijanskog Instituta Ejnaudi za ekonomiju i finansije, epidemija novog korona virusa u Italiji okončaće se do 5. maja.

SZO: Blokada u Italiji trabalo bi da dovede do stabilizacije

ŽENEVA - Blokade i stroge mjere koje su u Italiji primjenjene u posljednje dve nedelje trebalo bi da dovedu do stabilizovanja epidemije korona virusa, ali biće potrebno budno praćenje, izjavio je danas izvršni direktor programa za vanredne situacije Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) dr Majk Rajan.

Fiat želi da obnovi proizvodnju u Italiji od naredne nedjelje

Fiat Chrysler (FCA) želi da nastavi proizvodnju automobila u tri fabrike u Italiji od naredne nedjelje ako dobije "zeleno svjetlo" od vlade, izjavio je danas predstavnik sindikata.

Fudbaler bivšoj ženi: Šta imaš u glavi kad sa djecom putuješ u Italiju

Vanda i Mauro Ikardi odlučili su se na selidbu tokom pandemije i prekršili pravilo karantina kada su sa djecom otputovala iz Pariza u Italiju, u najveće žarište virusa korona.

Bivši prvak Evrope podlegao od posljedica virusa korona

Bivši prvak Evrope u boksu Anđelo Rotoli preminuo je od posljedica virusa korona.

Tišinu prekidaju samo sirene ambulantnih kola i crkvena zvona

ĐENOVA - Život u Italiji postao je neprepoznatljiv nakon što je za manje od osam nedjelja više od 90.000 ljudi zaraženo virusom COVID-19 u toj zemlji, a građanima uvedene stroge mjere karantina, nalik kućnom pritvoru, u cilju sprečavanja širenja tog virusa.

Najčitanije