Italijani

Na Malti 130 mladih Italijana u karantinu zbog korone

RIM - Najmanje 130 mladih Italijana koji borave na Malti, kao turisti ili u okviru programa razmjene studenata, zaraženi su ili su bili u kontaktu sa osobama koje su testirane pozitivno na delta soj virusa korona, piše agencija Ansa.

"Kolektivno ludilo" mladih Italijana, tokom vikenda tuče i opijanja

TRST - Necivilizovani dio našega društva pokazao je sve najgore od sebe, komentar je italijanskih medija na desetine hiljada mladih koji su u gradovima širom Italije izašli u noćni život, prvog vikend nakon kraja karantina.

Policajcima pozlilo na jedrilici na kojoj su se otrovali Italijani

Dvojica policajaca koji su obavljali uveđaj na jedrilici na kojoj su se otrovali Italijani završila su na Hitnoj, jer im je pozlilo.

Italijani i Turci okupirali banje i planine u Srpskoj

BANJALUKA - Prirodne ljepote Republike Srpske iz godine u godinu privlače sve više stranih turista među kojima je u prvom kvartalu ove godine, osim gostiju iz regiona, najviše bilo Italijana i Turaka koji su okupirali domaće banje, planine, eko i etno centre.

Italijani otvaraju firmu u Bijeljini, zapošljavaju 100 radnika

Firma "Seven pull", u vlasništvu italijanskih investitora, koja se bavi proizvodnjom majica, u ponedjeljak, 11. marta počinje rad u Bijeljini, objavljeno je na sajtu Grada Bijeljine.

Većina Italijana podržava upotrebu evra

RIM - Dvije ankete pokazale su da 60 do 72 odsto Italijana želi da zemlja ostane dio evrozone, dok se 23 do 24 odsto izjasnilo za ukidanje zajedničke evropske valute.

Najčitanije