Ivana Španović

Novčane nagrade za Ivanu Španović i druge sportiste

Vlada Srbije dodijelila je danas atletičarki Ivani Španović i njenom treneru Goranu Obradoviću novčanu nagrada u visini od po 20 hiljada evra u dinarskoj protivvrijednosti.

Španović: Nije moglo drugačije nego zlato

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je večeras da nijednog trenutka nije sumnjala da će na dvoranskom prvenstvu Evrope osvojiti treće uzastopno zlato.

Španović i Jovančević doputovali u Beograd

Atletičari Srbije Ivana Španović i Strahinja Jovančević doputovali su u Beograd noćas oko ponoći, poslije učešća na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu.

Čubrilović čestitao zlato Španovićevoj

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas srpskoj atletičarki Ivani Španović i Atletskom savezu Srbije osvajanje zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u Glazgovu.

Dodik i Cvijanovićeva čestitali Ivani Španović

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputili su čestitku srpskoj atletičarki Ivani Španović povodom osvajanja zlatne medalje na Evropskom dvoranskom prvenstvu u Glazgovu u skoku u dalj.

Španović: Uspjela sam da budem najbolja kada je bilo najpotrebnije

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović poručila je da je presrećna što je treći put zaredom osvojila titulu prvaka Evrope u dvorani.

Španović za istoriju: Osvojila treće uzastopno zlato na EP

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović osvojila je večeras u Glazgovu treću uzastopnu zlatnu medalju u skoku u dalj na dvoranskom Evropskom prvenstvu i tako ispisala istoriju.

Španović: Nestrpljivo čekam priliku za odbranu zlata

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, pred napad na treće uzastopno zlato na dvoranskom Evropskom prvenstvu, kaže da je spremna i da jedva čeka da nastupi u Glazgovu.

Španović treća u Berlinu na ISTAF mitingu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović zauzela je treće mjesto u skoku u dalj na mitingu ISTAF u Berlinu.

Ivana Španović u Berlinu otvara sezonu

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović otvoriće sutra zimsku sezonu na ISTAF mitingu u Berlinu.

Najčitanije