Ivana Španović

Ivana Španović se ponovo vjerila

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović vjerila se poslije skoro godinu dana veze sa trenerom i nutricionistom Markom Vuletom.

Ivana Španović vraća se treninzima na stazi

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović poslije duže pauze zbog preloma metatarzalne kosti desne noge polako se vraća treninzima na stazi.

Ivanu Španović ni slomljena noga ne može da zaustavi

Srpska atletičarka Ivana Španović oporavlja se od preloma metatarzalne kosti.

Ivana Španović slomila metatarzalnu kost

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doživela je tešku povredu, prelom metatarzalne kosti, zbog koje će morati na dužu pauzu.

Ivana Španović odlično počela sezonu na otvorenom

Srpska atletičarka Ivana Španović odlično je počela sezonu na otvorenom, na mitingu u skoku udalj održanom na stadionu "Karađorđe".

Ivana Španović se vratila na stazu

Poslije višenedjeljne izolacije, Ivana Španović se konačno vratila na atletsku stazu.

Španović: Moj olimpijski san stavljen na čekanje

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da je odlaganjem Olimpijskih igara u Tokiju njen san stavljen na čekanje, ali da uprkos pandemiji virusa korona neće izgubiti motivaciju i velike snove.

Ivana Španović o novom momku: Uz njega mogu do zlata u Tokiju

Srpska atletičarka Ivana Španović nedavno je fotografijama na Instagramu potvrdila da je u novoj vezi, sa fitnes trenerom iz Novog Sada Markom Vuletom.

Španović: Tokio je zenit moje karijere

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je da će Olimpijske igre u Tokiju biti zenit njene karijere i da će učiniti sve da bude spremna za "napad na zlato".

Rivalka Ivane Španović fotografijom iz bazena uzburkala strasti

Dvostruka evropska prvakinja u skoku u dalj u dvorani Darija Klišina propustila je Svjetsko prvenstvo u Dohi u Kataru zbog povrede bedara.

Najčitanije