Ivana Bjelogrlić

Za liječenje trogodišnje Ivane iz Istočnog Sarajeva 20.400 KM

FOČA - Fočaci su u kutije koje su bile postavljene širom opštine darovali 20.400 KM za liječenje djevojčice Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva, saopšteno je iz fočanskog Omladinskog pokreta, koji je zajedno sa Ivaninom rodbinom organizovao ovu akciju.

Uplaćena sredstva za liječenje Ivane Bjelogrlić u Francuskoj

BANJALUKA, ISTOČNO SARAJEVO - Za liječenje trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva, oboljele od karcinoma bubrega, Fond solidarnosti RS je uplatio 295.249 evra, te bi ona do kraja iduće sedmice trebala da otputuje na liječenje u Francusku.

Pozovite 1458 za pomoć trogodišnjoj Ivani

Humanitarni broj za pomoć djevojčici Ivani Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva aktivan je od danas. Pozivom na broj 1458 donirate 1KM za liječenje djevojčice.

Prikupljeno 1.030 KM za pomoć Ivani Bjelogrlić

SOKOLAC - Na Sokocu je održana "Humana sportska nedjelja" za pomoć trogodišnjoj Ivani Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva za čije liječenje u inostranstvu je potrebno 250.000 evra.

Biciklisti voze stazu u obliku srca za Ivanu

ISTOČNO SARAJEVO - Klub biciklista "Mtb Foris" iz Istočnog Sarajeva u okviru humanitarne akcije "Vozi na bicu srce za Icu" planiraju da 30. novembra biciklima odvezu biciklističku rutu u obliku srca za trogodišnju sugrađanku Ivanu Bjelogrlić.

Fond solidarnosti spreman da pomogne djevojčici iz Istočnog Sarajeva

Javna ustanova Fond solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu upoznat je sa slučajem liječenja trogodišnje Ivane Bjelogrlić iz Istočnog Sarajeva u inostranstvu, a prošle sedmice obavljen je i sastanak sa majkom djevojčice.

Pomozimo Ivani, hrabroj trogodišnjoj djevojčici iz Istočnog Sarajeva

Ivana Bjelogrlić, trogodišnja djevojčica iz Istočnog Sarajeva, više od godinu dana vodi upornu i tešku bitku za život.

Najčitanije