Ivica

Sahranjen Milutin Mrkonjić, Dačić: Putuj u večnost, dragi ćale

BEOGRAD - Narodni poslanik i počasni predsjednik SPS-a Milutn Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih poštovalaca.

Dačić raspisao referendum o promjeni Ustava Srbije

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić raspisao je večeras referendum o promjeni Ustava Srbije za 16. januar.

Dačić raspisuje referendum o promjeni Ustava Srbije

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Ivica Dačić raspisaće večeras referendum o promjeni Ustava Srbije.

Vic dana: Ivica produžio ugovor na godinu dana

Ivica dolazi iz škole i kaže tati:

Dačić: Vučić i Putin o pritiscima na Srpsku

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da će jedna od tema razgovora predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i Ruske Federacije Vladimira Putina biti i pritisci koji se vrše na Republiku Srpsku.

Dačić: Stanje Milutina Mrkonjića je teško

Predsjednik Narodne skupštine Srbije i lider socijalista Ivica Dačić rekao je gostujući na TV Prva da je stanje nekadašnjeg ministra Milutina Mrkonjića teško.

Brnabić i Dačić pojasnili zašto je Kosovo tzv. Kosovo

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je u skladu sa situacijom na terenu, činjenicama i stavovima najrelevantnijih institucija, poput UN, ali i ponašanjem Prištine prema sopstvenim aktima, poptuno jasno zašto uz Kosovo ili vojsku Kosova mora da stoji riječ takozvano.

Dačić sa Krivokapićem: Uložiti sve napore da odnosi budu prijateljski i bratski

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srbija i Crna Gora kroz istoriju nikada nisu bile jedna drugoj neprijatelji već su uvijek bile u bratskim i prijateljskim odnosima, te istakao da treba uložiti sve napore da bi se odnosi ponovo doveli na taj nivo.

Dačić: Ako se kandiduje, Vučić zajednički kandidat SNS i SPS

BEOGRAD - Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će Aleksandar Vučić, ako se kandiduje za predsjednika Srbije, biti zajednički kandidat SNS i SPS.

Dačić: RS je sačuvala svoje institucije

BANJALUKA - Ivica Dačić, predsjednik Narodne skupštine Srbije, rekao je nakon sastanka s Miloradom Dodikom, srpskim članom Predsjedništva BiH, povodom proslave 30 godina od osnivanja Narodne skupštine RS da je najvažnije sačuvati mir i da su svi željni mira.

Najčitanije