Ivica Dačić

Dačić: Egipat priznao KiM, ali je to priznanje "zamrznuto"

BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je danas da je Egipat u posljednjim danima vlasti Mohameda Morsija priznao samoproklamovanu nezavisnost Kosova, usmeno, ali da ta zemlja od 2015. godine ne glasa za članstvo Kosova u međunarodnim organizacijama, tako da se može reći da je to priznanje "zamrznuto".

Dačić: Prisluškivanje Vučića državni udar

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić ocijenio je da prisluškivanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića uz pomoć ljudi iz državnog sistema predstavlja državni udar.

Dačić: Podrška kandidaturi Todorovića za gradonačelnika Doboja

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić dao je punu podršku kandidaturi Srđana Todorovića iz Socijalističke partije (SP) za gradonačelnika na ponovljenim lokalnim izborima u Doboju.

Dačić čestitao Vučiću na smjelosti da se uđe u obračun s mafijom

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić čestitao je predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na smjelosti da se uđu u obračun s mafijom, a Tužilaštvu za organizovani kriminal, Bezbjednosno-informativnoj agenciji, MUP-u i svim drugim organima koji su učestvovali u hapšenju kriminalne grupe oko Veljka Belivuka na dobro organizovanoj akciji.

Dačić stranačkom kolegi isključio mikrofon

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić danas je u parlamentu, gdje ministri odgovaraju na pitanja poslanika, u šali isključio mikrofon stranačkom kolegi, ministru prosvjete Branu Ružiću.

Dačić: Odluka Crne Gore pečat na sve što je uradila vlast Đukanovića

BEOGRAD - Odluku da Srbija ne protjera crnogorskom ambasadora iz Beograda treba tumačiti kao dobru volju kojom se pokazuje da naša zemlja ne želi na takav način da rješava probleme u odnosima sa Crnom Gorom, rekao je danas predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić, uz napomenu da zapravo i ne zna kakve probleme Srbija ima sa crnogorskim narodom.

Dačić: Ne očekujem da će Bajden biti Bajden iz 90-ih godina

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je danas da ne očekuje "ekstremne promjene" u odnosu SAD prema dijalogu Beograda i Prištine, nakon promjene američke administracije.

Dačić: Moguće da će Albanci sada osporavati Vašingtonski sporazum

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je u nedjelju da će Srbija ispunjavati sve obaveze iz Vašingtonskog sporazuma, kojeg su u septembru ove godine potpisali Beograd i Priština uz posredovanje administracije američkog predsjednika Donalda Trampa.

Radojičić: Srpska i Banjaluka u Dačiću će imati iskrenog saradnika

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić sastao se danas u Beogradu sa predsjednikom Narodne skupštine Srbije Ivicom Dačićem.

Dačić: Pojedini misle da je parlament neko levo smetalo

BEOGRAD - Novi predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da će oživljavanje dinamike rada parlamenta biti od velike važnosti za realizaciju strateških ciljeva države, kao i da očekuje veoma dobru operativnu saradnju sa predsjednikom, premijerom i Vladom Srbije.

Najčitanije