Ivica Dačić

Dačić otkrio: Nema pisane odluke Egipta o priznanju Kosova

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da u slučaju priznanja Kosova koje je učinio Egipat nije sve baš jasno, s obzirom na to da ne postoji pisani trag, ali i da ne treba povezivati temu KiM s aktuelnom posjetom predsjednika parlamenta te zemlje Beogradu, gdje je tema bilateralna saradnja.

Dačić poručio Prištini: Vi ste čedo Klintonove administracije, sada je drugo vrijeme

BEOGRAD -Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da ukoliko Priština želi kompromis sa Beogradom, ne može da postavlja maksimalističke ciljeve kao što je nezavisnost Kosova i poručio da je Kosovo čedo bivše američke administracije — Klintonove administracije“.

Dačić: Posjeta Vučića Francuskoj značajna za dijalog

BEOGRAD - Posjeta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj i afirmativan stav francuskog predsjednika Emanuela Markona pojačava poziciju Srbije u dijalogu Beograda i Prištine, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Zaharova prihvatila Dačićev poziv, dolazi u Guču

BEOGRAD -- Ivica Dačić najavio za TV Prva da je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova prihvatila njegov poziv i da dolazi u Guču.

Dačić: Ne odustati od odbrane nacionalnih i državnih interesa

BEOGRAD/VALJEVO - Lider Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić rekao je da Srbija ne smije da odustane od odbrane nacionalnih i državnih interesa, a posebno ne smije da prihvati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije.

Dačić: Dođe mi da dam Pacoliju ove note

BEOGRAD - Hapšenje petorice Srba kod Gnjilana ometaju dijalog Beograda i Prištine i suprotne su onome o čemu se govori u Briselu, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Dačić: Gde se mi okupimo nastaje ''kuršlus''

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da ni skup posvećen Berlinskom procesu u Londonu, na kojem su se okupili svi iz regiona Zapadnog Balkana, nije mogao da prođe bez, kako kaže, "kurcšlusa".

Dačić: Trend povlačenja priznanja biće nastavljen

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da će trend povlačenja takozvane nezavisnosti Kosova biti nastavljen, uprkos tome što su države koje su to već uradile izložene velikim pritiscima.

Pacoli ponovo demantuje Dačića: To je falsifikat

PRIŠTINA - Ministar inostranih poslova Kosova Bedžet Pacoli odbacio je kao "falsifikat i izmišljotinu" navode Ivice Dačića da je Papua Nova Gvineja povukla priznanje KiM.

Dačić potvrdio: Papua Nova Gvineja povukla priznanje Kosova

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić potvrdio je da je Papua Nova Gvineja šesta država koja je povukla priznanje Kosova.

Najčitanije