Ivica Dačić

Dačić na ceremoniji sahrane Mugabea, biće sahranjen u mauzoleju

BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas u Harareu ceremoniji državne sahrane bivšeg predsjednika Zimbabvea Roberta Mugabea.

Dačić uručio diplomatske pasoše odbojkašicama

BEOGRAD - Prvi potpredsjednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić uručio je danas diplomatske pasoše trofejnim srpskim odbojkašicama i stručnom timu reprezentacije.

Dačić: Samoproglašeno Kosovo u oktobru sigurno neće biti primljeno u Interpol

Samoproglašeno Kosovo na sjednici Interpola u oktobru sigurno neće biti primljeno u tu međunarodnu organizaciju, tvrdi šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Dačić: Nerealan veliki napredak u dijalogu Beograda i Prištine

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da bi od decembra mogli da počnu malo intenzivniji razgovori Beograda i Prištine, ali da nije realno očekivati veliki napredak.

Grom udario u avion Vlade Srbije, Dačić bio u njemu

LJUBLJANA - Prava drama dogodila se sinoć na nebu iznad Slovenije. Grom je udario je u avion "falkon", kojim je Ivica Dačić, prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova krenuo za Ljubljanu.

Dačić: Spremam perestrojku

BEOGRAD - Vrijeme je da se podvuče crta da vidimo ko kako stoji, kakve rezultate imaju svi funkcioneri i da li je to dovoljno dobro da ostanu na funkcijama na kojima su trenutno, poručio je Ivica Dačić, lider Socijalističke partije Srbije u razgovoru za današnji "Srpski Telegraf".

Priština traži nalog Interpola za hapšenje Dačićevog saradnika

​Kosovsko ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je tužilaštvo da izda međunarodni nalog za hapšenje Vladimira Cizelja, saradnika srpskog ministra spoljnih poslova Ivice Dačića.

Dačić u Paraliji: Letujte tamo gde vas vole

PARALIJA - Prvi potpredsjednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić prisustvovao je zatvaranju Kancelarije Jedinstvene Srbije u Paraliji i poručio građanima Srbije da ljetuju "tamo gdje ih vole", a Grčkoj zahvalio na tome što razumije probleme Srbije i što ne priznaje Kosovo.

Dačić: Togo 15. zemlja koja je povukla priznanje Kosova

BEOGRAD - Togo je 15. zemlja koja je povukla priznanje Kosova, izjavio je večeras ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić na Pink televiziji.

Dačić: Licemerno zalaganje za prava Hrvata dok tuku Srbe

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da licemjerno zvuče zalaganja hrvatskog Ministarstva spoljnih i evropskih poslova za prava Hrvata u Srbiji, u situaciji kada se Srbi napadaju zato što gledaju prenos utakmice Crvene zvezd

Najčitanije