Ivica Dačić

Dačić: Reč je o političkom maltretiranju, Beograd će reagovati na deportaciju Đokovića

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić najavio je da će Srbija reagovati na odluku vlasti Australije, koja će očigledno deportovati najboljeg svjetskog tenisera Novaka Đokovića, navodeći da je takvo ponašanje sramno i da je riječ o političkom maltretiranju.

Cvijanovićeva razgovarala sa Dačićem

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u Banjaluci sa predsjednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem.

Čubrilović zahvalio Dačiću na podršci Srbije Srpskoj

BANJALUKA - Predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović razgovarao je danas u Banjaluci sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srbije Ivicom Dačićem, koji prisustvuje manifestacijama povodom Dana Republike Srpske.

Ivici Dačiću orden Srpske na lenti

BANJALUKA - Ordenom Republike Srpske na lenti danas je predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala predsjedika Skupštine Srbije Ivicu Dačić za rad i izvanredne zasluge u međunarodnoj saradnji i učvršćenju mira, lične rezultate i dostignuća, kao i za doprinos u razvoju sveukupnih odnosa između Srbije i Republike Srpske.

Ognjen Amidžić poklonio pjesmu Ivici Dačiću

Poznato je da predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić obožava muziku i često se lati mikrofona kad god je u prilici, ali nije ni slutio da će za rođendan na poklon dobiti pjesmu od autora emisije "Amidži šou", Ognjena Amidžića.

Dačić: Ne razmišljam o kandidaturi za predsjednika

Do prave kampanje ima još mnogo vremena i još uvijek se ne zna ko će s kim i kako na izbore, rekao je predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić gostujući u "Uranku" K1 televizije.

Dačić: Referendum je o pravosuđu i nema nikakve veze sa Kosovom

BEOGRAD - Referendum u Srbiji o promjeni Ustava, zakazan 16. januara, odnosi se isključivo na pravosuđe i nema nikakve veze sa statusom Kosova i Metohije, rekao je predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić.

Dačić: Otvoreno razgovarati o problemima, umjesto što se odmah apostrofira RS

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić rekao je da bi bilo mnogo bolje da se u BiH sjedne i otvoreno razgovara o problemima u toj zemlji, kao i o tome da li visoki predstavnik doprinosi destabilizaciji ili Bošnjaci insistiranjem na unitarizaciji, umjesto što se odmah apostrofira Republika Srpska.

Dačić: Skupština Srbije neće odlučivati o Zakonu o eksproprijaciji

BEOGRAD - Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je Vlada Srbije uputila dopis parlamentu u kojem se navodi da povlači iz procedure Zakon o eksproprijaciji što znači da se, kako kaže, o njemu neće ponovo odlučivati.

Sahranjen Milutin Mrkonjić, Dačić: Putuj u večnost, dragi ćale

BEOGRAD - Narodni poslanik i počasni predsjednik SPS-a Milutn Mrkonjić sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u prisustvu porodice, prijatelja i brojnih poštovalaca.

Najčitanije