Ivica Dačić

Dačić: Ko upada u Kongres ili Dumu bez reagovanja države?

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije i predsjednik SPS Ivica Dačić izjavio je da apsolutno podržava stavove predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je rekao da svako ko ima drugačije političke stavove može slobodno da ih izražava na protestima i demonstracijama, ali da to bude u skladu sa zakonima Srbije.

Dačić osudio protest: Nanosi se šteta Srbiji, ugrožavaju se životi

BEOGRAD - Socijalisticka partija Srbije najoštrije je osudila večerašnje indicente i nasilni upad u Narodnu skupštinu tokom protesta ispred parlamentra protiv novih najavljenih mjera na suzbijanju korona virusa, izjavio je lider SPS Ivica Dačić.

Dačić: Srbija se nikome neće izvinjavati što je osudila krivce

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je apsolutno neprihvatljivo i van svake diplomatske prakse da se nota Ministarstva spoljnih poslova BiH, datirana na ponedjeljak, upućena MSP-u Srbije, objavi u medijima, a da se tek nakon toga dostavi Beogradu i to slanjem putem mejla i dodao da se Srbija nikome neće izvinjavati što je osudila one koji su ubijali Srbe.

Dačić: Grčka bi mogla da preinači odluku o srpskim turistima

BEOGRAD - Odluka Grčke o zatvaranju granice za turiste iz Srbije mogla bi da bude preinačena prilikom nekog periodičnog razmatranja - izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Đokić čestitao Dačiću na ostvarenom rezultatu na izborima

BEOGRAD - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić čestitao je Socijalističkoj partiji Srbije (SPS) na rezultatu ostvarenom na nedavnim izborima i izrazio zadovoljstvo što je ova partija druga po snazi u Srbiji.

Dačić zadovoljan: Spremni smo za saradnju sa SNS-om

BEOGRAD - Lider socijalista Ivica Dačić izjavio je da će koalicija SPS-JS imati više od 30 mandata u parlamentu i da je zadovoljan rezultatom na parlamentarnim izborima i istakao da su spremni da nastave saradnju sa SNS-om.

Dačić: Očekujem bolje rezultate nego na prošlim izborima

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova i predsjednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je danas nakon što je glasao na svom biračkom mjestu da očekuje da će izbori proteći u demokratskoj atmosferi, da će doprinijeti političkoj stabilnosti Srbije u narednom periodu i da očekuje da će koalicija SPS-JS ostvariti bolji rezultat nego na prošlim parlamentarnim izborima.

Glasali Brnabićeva i Dačić

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Brnabić glasala je danas na parlamentarnim izborima nešto poslije devet sati na biračkom mjestu na Savskom vencu.

Đokić: Puna podrška Socijalističkoj partiji Srbije

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je da je Socijalistička partija dala punu podršku Socijalističkoj partiji Srbije i njenom lideru Ivici Dačiću na predstojećim izborima u Srbiji.

Dačić: Plima inicijativa, oseka predloga za rešenje kosovskog pitanja

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da u ovom trenutku postoji velika plima inicijativa, ali i oseka prijedloga za rješenje kosovskog pitanja i ocijenio da se nisu približili rješenju.

Najčitanije