Ivica Dačić

Dačić: Sutra let za Pariz i Frankfurt, u srijedu za Vašington

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je da će sutra biti organizovan još jedan let za Pariz i Frankfurt, a u srijedu i let za Vašington, koji će vratiti građane Srbije u zemlju.

Dačić: Danas let za Berlin i Frankfurt,sutra Moskva i Varšava

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da je Vlada Srbije u dogovoru sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem danas organizovala let Er Srbije za Berlin i Frankfurt za 144 putnika od kojih je 12 medicinskih radnika koji se vraćaju u Srbiju.

Dačić: Danas let za Berlin, narednih dana za Abu Dabi i Maltu

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić najavio je da će danas jedan avion odletjeti za Berlin, a narednih dana za Abu Dabi i Maltu kako bi građane Srbije koji su se tamo zatekli vratio u zemlju.

Dačić: EU ne da medicinskom osoblju da se vrati u Srbiju

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da zemlje EU ne dozvoljavaju zdravstvenim radnicima koji rade na teritoriji Unije da se vrate u Srbiju.

Odložena posjeta Lavrova, Rusija će pomoći Srbiji

BEOGRAD - Poseta ministra inostranih poslova Rusije Sergeja Lavrova Srbiji, planirana za 25. i 26. mart, odložena je zbog situacije izazvane epidemijom korona virusa, dogovorili su danas u telefonskom razgovoru Lavrov i srpski ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Dačić: Priština da hitno ukine takse

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić apelovao je danas na što hitnije i bezuslovno ukidanje jednostrano nametnutih taksa od Prištine koje egzistencijalno ugrožavaju znatan broj građana.

Dačiću priznanje džentlmen godine

BEOGRAD - Na 12. ceremoniji dodjele priznanja "Dama i džentlmen godine", održanoj večeras u Belexpo centru, nagrađene su istaknute žene i muškarci iz javnog, privrednog i društvenog života Srbije i Evrope, a priznanje džentlmen godine uručeno je prvom potpredsjedniku Vlade i ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću.

Dačić: Srbija ne krije vojnu saradnju sa Rusijom i drugima

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kazao je da Srbija ne krije vojnu saradnju koju ima sa Rusijom i drugim međunarodnim partnerima i dodaje da Beograd sigurno neće učestvovati u nečemu što je suprotno međunarodnim konvencijama i stavovima.

"Dačić je pokazao notu, to je sve što imamo da kažemo"

KOPAONIK - Premijerka Srbije Ana Brnabić odbacila je danas tvrdnje iz Prištine da država Sijera Leone nije povukla priznanje jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Još jedna država povukla priznanje Kosova

FRITAUN - Sijera Leone povukla je priznanje Kosova kao nezavisne države, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji se nalazi u zvaničnoj posjeti toj zemlji.

Najčitanije