Ivica Dačić

Dačić: Država ne može da trguje Kosmetom

SMEDEREVSKA PALANKA - Minstar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Srbija ne može da trguje Kosovom i Metohijom i izda svoje nacionalne interese radi članstva u EU.

Dačić: Poštovao bih odluku da se RS pripoji Srbiji ako bi to bila odluka svih naroda u BiH

SARAJEVO - Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić izjavio je danas, odgovarajući na pitanja novinara, kako bi poštovao odluku da se Republika Srpska pripoji Srbiji ukoliko bi to bio dogovor svih naroda u BiH.

Dačić: Srbija je most između Zapada i Istoka

RABAT - Između Maroka i Srbije prije svega bi trebalo da se aktivira Mješoviti komitet za saradnju dvije zemlje, a treba i definisati u kojim oblastima Srbija i Maroko mogu da imaju bolju saradnju, rekao je u Rabatu ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, naglasivši da je Srbija most između Zapada i Istoka.

Mičel: SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu

BEOGRAD - SAD smatraju Srbiju okosnicom stabilnosti na Balkanu, izjavio je večeras zvaničnik američkog Stejt departmenta Ves Mičel u razgovoru sa šefom srpske diplomatije Ivicom Dačićem, koji mu je uručio reprint izjave američkog predsjednika Vudroa Vilsona o Kosovu iz "New York Timesa" u junu 1918. godine.

Dačić: Albanci i deo međunarodne zajednice lažu Vučića

BEOGRAD -- Šef srpske diplomatije Ivica Dačić izjavio da, imajući u vidu svoje iskustvo, smatra da dio međunarodne zajednice i Albanci sa Kosova lažu predsjednika Srbije Alksandra Vučića.

Dačić: Vučića stalno lažu u međunarodnoj zajednici

BEOGRAD - Vučića stalno lažu u međunarodnoj zajednici, izjavio je danas šef srpske diplomatije Ivica Dačić i dodao on oni samo hoće priznanje, a ne kompromis.

Dačić: Priština izašla iz dijaloga, imamo odgovor

BEOGRAD - Odluka vlade Kosova da ne primjeni dogovor o formiranju Zajednici srpskih opština, u stvari je odluka Prištine da napusti briselski dijalog, izjavio je za "Sputnjik" šef srpske diplomatije Ivica Dačić.

Dačić: Zadovoljan sam, o koaliciji sa SNS odlučuje pobednik

BEOGRAD - Sa više od šest odsto osvojenih glasova za Skupštinu Beograda pokazali smo da naša koalicija, koja je izdržala sve testove vremena opstaje i u Beogradui koji, kao što znate, nikada nije bio mjesto gdje imamo veliku podršku, rekao je predsjednik SPS Ivica Dačić sinoć novinarima nakon proglašenja preliminarnih rezultata izbora.

Dačić: Nećemo uvesti sankcije Rusiji zbog EU

MOSKVA - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocijenio je u intervjuu za Russia Today da živimo u "vremenu antiruske histerije" i naglasio da se Srbija neće pridružiti sankcijama protiv Rusije, već će nastaviti da razvija dobre odnose s Moskvom.

Dačić: Hrvatska relativizuje zločine NDH, šalje zastrašujuću poruku Srbima

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić ocijenio je da, odlukom o nekažnjenom korišćenju ustaškog pozdrava "Za dom spremni", Hrvatska po ko zna koji put relativizuje zločine počinjene u NDH tokom Drugog svjetskog rata, a Srbima u Hrvatskoj šalje zastrašujuću poruku, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova.

Najčitanije