Ivica Dačić

Dačić: Ne treba idealizovati Tačija, sve je to zajednička igra

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić naveo je da će se sjednica Savjeta bezbjednosti UN održati u februaru i da je Kosovo stavljeno na dnevni red.

Lavrov tražio od Mogerinijeve informacije o dijalogu Srbije i KiM

MOSKVA - Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije, rekao je da je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov zatražio pismom od Federike Mogerini, visoke predstavnice EU, da ga informiše dokle se stiglo s dijalogom Beograda i Prištine, te ocijenio da to pokazuje da Rusija neće biti nijemi posmatrač.

Konačno objavljen snimak Dačićevog "nastupa" pred Putinom

BEOGRAD - Kako je obećao, tako je i ispunio. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić latio se mikrofona i zapjevao ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu, tokom svečanog ručka u Palati Srbije.

Još jedna zemlja povlači priznanje Kosova?

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio da bi u ponedeljak, 21. januara još jedna zemlja mogla da povuče priznanje nezavisnosti Kosova.

Dačić otpjevao Putinu dvije pjesme - Kaljinku i Rjabinušku

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je svečani ručak u čast predsjednika Ruske Federacije Vladimira Putina, na kojem je 100 zvanica.

Dačić: Putin ne donosi rešenje za KiM

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da Srbija ima punu podršku Moskve za postizanje kompromisnog rješenja o Kosovu.

Lavrov stigao u Beograd, uoči Putinove posjete

BEOGRAD - Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov doputovao je večeras u Beograd, uoči sutrašnje posete Srbiji ruskog predsjednika Vladimira Putina, a na aerodromu "Nikola Tesla" dočekao ga je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

Vulin i Dačić nasmijali funkcionere NATO: Govori srpski da te ceo svet razume

BEOGRAD - Na prijemu koji su sinoć priredili ambasador Grčke u Beogradu Elias Eliadis i šef NATO vojne kancelarije za vezu, brigadni general Čezare Marineli, povodom predaje dužnosti NATO kontakt ambasade u Beogradu, ministar odbrane Aleksandar Vulin se obratio okupljenima, ali je zbog protokolarne greške uspio da nasmije sve prisutne.

Dačić: Putinova podrška Srbiji za KiM biće evidentna

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je danas da predsjednik Rusije Vladimir Putin ne donosi nikakvo spektakularno rješenje za Kosovo, ali da će podrška Srbiji biti evidentna.

Dačić potvrdio: Umalo tuča tokom jednog sastanka Beograda i Prištine

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je tokom jednog sastanka Beograda i Prištine u Briselu zamalo došlo do tuče između njega i tadašnjeg kosovskog ministra pravde Hajredina Kucija.

Najčitanije