Ivica Tucak

Tucak: Finale vaterpolo spektakl, verujem da ćemo pobijediti

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak, poslije plasmana u finale Svjetske lige, rekao je da će sutrašnji meč sa Srbijom biti pravi vaterpolo spektakl u hramu vaterpola na Tašmajdanu.

Tucak: Duel Srbije i Hrvatske uvijek "vaterpolo klasik"

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak rekao je danas da je utakmica protiv Srbije uvijek "vaterpolo klasik".

Tucak suspendovan, ne vodi Hrvatsku u meču za bronzu

Selektor hrvatske vaterpolo reprezentacije Ivica Tucak suspendovan je nakon polufinalne utakmice sa Srbijom na Evropskom prvenstvu u Barseloni.

Tucak o suđenju: Poluidioti, ovo nema veze sa vaterpolom

Selektor Hrvatske Ivica Tucak nazvao je sudije "poluidiotima", nakon poraza od Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva.

Prlainović: Bez potcenjivanja Mađara

Duel velikih rivala vaterpolista Srbije i Mađarske očekuje nas sutra i to u borbi za polufinale Evropskog prvenstva, a ništa manje interesantno ne bi trebalo da bude ni u četvrtfinalnom meču Hrvatska - Crna Gora.

Tucak: Ne mogu ne voljeti nekog samo zato što je iz Srbije

Selektor hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak svakom svojom izjavom potvrđuje kako je jedan od onih ljudi kakve bismo poželjeli da ih je više.

Tucak: Idem po zlato, pa sa Savićem da popijem flašu vina

Selektor vaterpolista Hrvatske Ivica Tucak izjavio je danas da će, kada njegova selekcija osvoji trofej na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, popiti flašu vina sa kolegom sa klupe Srbije Dejanom Savićem.

Tucak: Nema nepobjedivih, možemo protiv Srbije

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak izjavio je da njegova ekipa, kada igra dobro kao protiv Italije u četvrtfinalu (12:9), može da pobjedi svakog, pa i Srbiju.

Selektor Hrvatske se plaši Srbije, a nada se zlatu

Svjetsko prvenstvo u vaterpolu počelo je u Mađarskoj, a glavni favorit je Srbija.

Selektor hrvatskih vaterpolista: Želimo se ugledati na Srbiju

Selektor vaterpolo reprezentacije Hrvatske Ivica Tucak iznei je niz pohvala za selekciju Srbije, istakavši da njegov tim želi da se ugleda na aktuelnog olimpijskog, svjetskog i evropskog prvaka, ali i da ima plan kako da ga skine sa trona.

Najčitanije