Ivo Sanader

Sanader tražio prekid izvršenja zatvorske kazne

ZAGREB - Pola godine nakon što je zatvoren zbog šestogodišnje pravosnažne presude za korupciju u slučaju Planinska bivši hrvatski premijer Ivo Sanader podnio je preko svojih advokata molbu za prekid izvršenja zatvorske kazne kako bi se mogao oporaviti nakon operacije koljena.

Suđenje za aferu Ina-MOL nastaviće se bez Sanadera

ZAGREB - Suđenje bivšem hrvatskom premijeru Ivi Sanaderu u aferi Ina-MOL nastaviće se sljedeće sedmice u Sanaderovu odsustvu jer je insistirao na operaciji koljena uprkos mišljenju sudskog vještaka koji je zaključio da se taj operativni zahvat mogao odgoditi.

Sanader završio u bolnici, suđenje odgođeno

​Bivši premijer Ivo Sanader, koji u remetinečkom zatvoru izdržava kaznu zbog primanja "provizije" u slučaju Planinska, u petak je zbog upalnih procesa hospitalizovan u Klinici za infektivne bolesti Fran Mihaljević u Zagrebu.

Sanader upućen na izdržavanje šestogodišnje kazne

ZAGREB - Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader upućen je u danas u Centar za dijagnostiku remetinečkog zatvora koji će odlučiti gdje će služiti pravosnažnu šestogodišnju kaznu za aferu Planinska zbog koje ga, uz zatvor, očekuje i da isplati nezakonito stečenih 2,3 miliona evra.

Hrvatska razmatra kako da od Sanadera oduzme imovinsku korist

ZAGREB - Glavni hrvatski državni tužilac Dražen Jelenić izjavio je danas da će država razmotriti sve mogućnosti koje im stoje na raspolaganju kako bi od bivšeg premijera Ive Sanadera, u skladu sa pravosnažnom presudom, oduzela protivpravno stečenu imovinsku korist u slučaju "Planinska".

Odbijen zahtjev za izlazak Sanadera iz zatvora

ZAGREB - Vanraspravno vijeće zagrebačkog Županijskog suda odbilo je danas prijedlog odbrane bivšeg predsjednika Vlade Hrvatske Ive Sanadera da bude pušten iz istražnog zatvora koji mu je određen nakon što mu je Vrhovni sud početkom aprila povećao zatvorsku kaznu u aferi "Planinska" na šest godina.

Policija privela Sanadera, ide u Remetinac

​Zagrebačka policija privela je bivšeg premijera Hrvatske Ivu Sanadera i on je trenutno na putu ka zatvoru Remetinec, javlja index.hr.

Ivo Sanader ide u zatvor

ZAGRB - Bivši premijer Hrvatske Ivo Sanader pravosnažno je nakon razmatranja Vrhovnog suda osuđen na 6 godina zatvora.

Sanader pravosnažno osuđen na četiri i po godine zatvora

ZAGREB - Vrhovni sud u Zagrebu pravosnažno je danas osudio nekadašnjeg premijera i predsjednika HDZ, Ivu Sanadera, na 4,5 godine zatvora zbog krivičnog djela primanja i davanja mita u slučaju "Planinska".

Ivo Sanader o slučaju "Ina-MOL": Ne osjećam se krivim

ZAGREB - Bivši premijer Hrvatske i predsjednik HDZ-a Ivo Sanader kazao je na današnjem ponovljenom suđenju u slučaju "Ina-MOL" da se ne osjeća krivim za optužbe koje mu se stavljaju na teret.

Najčitanije