Izboden

Grupa muškaraca izbola mladića u Bihaću

BIHAĆ - Jedna osoba iz Bihaća povrijeđena je u napadu u bihaćkom naselju Prekounje i prevezena je u bolnicu, potvrđeno je u Operativnom centru MUP-a Unsko-sanskog kantona.

Izbo sugrađanina ispred ugostiteljskog objekta

TREBINJE - Osoba čiji su inicijali N.B. nožem je nanijela povrede D.M. ispred ugostiteljskog objekta u Trebinju, saopštenoje iz Policijske uprave Trebinje.

Izbodena jedna osoba u Palama

ISTOČNO SARAJEVO - Lice čiji su inicijali G.V. (19) danas je u Palama nanijelo povrede hladnim oružjem licu čiji su inicijali G.R., potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Student u Nišu izbo kolegu nožem

NIŠ - Student Elektronskog fakulteta B. S. (19) izbo je jutros oko 10.15 nožem svog kolegu J.M. (19), dok je jednu djevojku, takođe studentkinju ove visokoškolske ustanove, izudarao čekićem.

Stabilno stanje izbodenog muškarca u Banjaluci

BANJALUKA - Tridesettrogodišnji muškarac čiji su inicijali B.Z, koji je noćas u Banjaluci zadobio ubodne rane grudnog koša, zbrinut je i za sada je stabilno, rekao je načelnik Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske (UKC) Dragan Rakanović.

Nađeno tijelo izbodenog muškarca u dačiji

BEOGRAD - Policija je danas u Bariču, kod Obrenovca, pronašla tijelo N.N. (40) bez znakova života u Bariču u automobilu marke dačija.

Muškarac nožem izboden ispred kafića

MILIĆI - Dvadesetšestogodišnji muškarac iz Milića teže je povrijeđen noćas kada ga je lice čiji su inicijali A.P. (24) izbolo nožem, potvrdio je danas Srni portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Izbodeni Banjalučanin stabilno

BANJALUKA - Tridesetjednogodišnji D.T, koji je juče popodne izboden u banjalučkom naselju Borik, trenutno je stabilnog zdravstvenog stanja, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije