Izbor

Banjaluka bira najbolje sportiste

Najbolji sportisti Banjaluke za 2018. godinu biće proglašeni danas na svečanosti koja će u Sportskoj dvorani "Borik" početi u 19 časova.

Izbor sportiste Banjaluke 18. februara

Svečana manifestacija izbora najboljih sportista i sportskih organizacija sa područja grada biće održana 18. februara u sportskoj dvorani "Borik".

Žana Dragutinović, dobitnica nagrade čitalaca "Nezavisnih": Trudiću se da opravdam priznanje

Želim da zahvalim svima što su glasali za mene, sigurno će mi to dati motivaciju za dalji rad i trudiću se još više da opravdam ovu laskavu titulu koju su mi dodijelili, kaže za "Nezavisne" Žana Dragutinović, odbojkašica Bimal Jedinstva i dobitnica nagrade čitalaca u Izboru najboljeg sportiste BiH u 2018. godini.

Sajt Rome prenio da je Džeko sportista godine u BiH

Vijest da je Edin Džeko dobitnik nagrade za najboljeg sportistu godine Bosne i Hercegovine u izboru "Nezavisnih novina" i BHRT-a, prenio je i zvanični sajt Dijamantovog kluba Rome.

Sve spremno za vrhunac sportske 2018. godine

Sve je spremno za vrhunac sportske 2018. godine - manifestasciju na kojoj će BiH večeras po 18. put saznati sportske heroje.

Večeras 18. Izbor najboljeg sportiste: BiH dobija sportske vladare

Bosna i Hercegovina će večeras 18. put dobiti sportske heroje. Vrhunac sportske 2018. godine je svečana manifestacija Izbora najboljeg sportiste BiH, koja će se desiti u hotelu "Holiday" u Sarajevu s početkom u 20 sati uz direktan prenos na BHT 1.

I Stevandić podržao Jerinića: Doboj konačno neće biti između čekića i nakovnja

DOBOJ - Osim potpisa 200 građana, koje je kao nezavisni kandidat na vanrednim izborima za gradonačelnika Doboja morao da prikupi i pošalje CIK-u, Boris Jerinić je dva mjeseca prije nego što Dobojlije izađu na birališta obezbijedio podršku i dvije partije - Ujedinjene Srpske i Demokratskog saveza.

Predstavljamo: Nermin Memić, kolekcionar medalja i rekorda

Nermin Memić rođen je 12. decembra 1989. godine u Bratuncu. Član Plivačkog kluba SPID, pod stručnim nadzorom trenera Amela Kape, ne prestaje nizati uspjehe na međunarodnim takmičenjima.

Predstavljamo: Branislav Crnogorac, tvorac šampiona

Branislav Crnogorac rođen je 11. jula 1952. godine u Zrenjaninu. I ove godine jedan od najuspješnijih selektora u istoriji BiH može se pohvaliti vrhunskim rezultatima sa velikih takmičenja, koje su ostvarivali njegovi takmičari.

Tradicionalna manifestacija "Nezavisnih novina": Danas izbor ličnosti godine

BANJALUKA - Ko je rezultatima svog rada obilježio godinu na izmaku, biće poznato danas, jer se u Kristalnoj dvorani hotela "Bosna" u Banjaluci održava manifestacija "Ličnost godine in memoriam Željko Kopanja".

Najčitanije