Izbor

Cvijanović: Nagrade sportistima dodatna motivacija za bolje rezultate

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uvjerena je da će organizacija Izbora deset najboljih sportista Srpske, jedne od najstarijih sportskih manifestacija u regionu, svojevrsne smotre sporta i mladosti, biti na visokom nivou, a nagrade najzaslužnijim i najboljim sportistima dodatna motivacija da u narednom periodu postižu još bolje rezultate.

Koji model će biti "best buy" automobil godine?

U uži izbor za nagradu "Autobest 2022" ušlo je šest modela, a većina kandidata su SUV/krosover vozila.

Kako izabrati savršenu vjenčanicu prema obliku tijela

Na dan svog vjenčanja trebali biste se osjećati prekrasno, a u tome veliku igru igra izbor vjenčanice jer svaka buduća mlada na ovom svijetu u životu će dva puta reći sudbonosno – DA. Prvo DA biće upućeno njenom budućem suprugu, a drugo DA mora biti upućeno onoj savršenoj vjenčanici, u kojoj će provesti jedan od najlepših dana u svom životu.

Izbor načelnika u Gradskoj upravi Banjaluka poslije sistematizacije

BANJALUKA - Do kraja septembra će biti objavljeni javni konkursi za načelnike odjeljenja u Gradskoj upravi Banjaluka, a najvjerovatnije će biti osam ili devet odjeljenja, kazao je za "Nezavisne" gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

Trikovi pri izboru najboljih slušalica

Slušalice nam odavno ne služe "samo" za slušanje muzike. Tu su nam dok vozimo, na onlajn sastancima, treningu, dok gledamo serije i filmove, kad bismo da pobjegnemo i sklonimo se od buke.

Izbor patrijarha: U toku liturgija u Hramu Svetog Save

BEOGRAD - U Hramu Svetog Save na Vračaru u toku je Sveta arhijerejska liturgija, kojom počinje i Sveti arhijerejski sabor za izbor novog poglavara Srpske pravoslavne crkve (SPC).

SPC dobija novog poglavara

BEOGRAD - Sveti arhijerejski sabor Srpske pravoslavne crkve (SPC) za izbor novog, 46. srpskog patrijarha zakazan je za danas.

HDZ: Opstruisanje izbora gradonačelnika šamar Mostarcima

MOSTAR - Gradski odbor HDZ-a BiH smatra da je opstruisanje izbora gradonačelnika šamar Mostarcima i da mora biti završen u ponedjeljak, 15. feruara, a potom održana i vanredna sjednica Vijeća, kako bi bila usvojena odluka o privremenom finansiranju svih službi.

Čović: Hrvati u BiH će birati svog člana Predsjedništva

MOSTAR - Predsjednik HDZ-a BiH i Hrvatskog narodnog sabora BiH Dragan Čović poručio je da će hrvatski narod birati svog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i svih 17 izaslanika u Domu naroda FBiH.

Određen datum za izbor patrijarha

BEOGRAD - Sveti arhijerejski sabor za izbor novog poglavara Srpske pravoslavne crkve (SPC) biće održan 18. februara 2021. godine, odlučio je Sveti arhijerejski sinod SPC.

Najčitanije