Izbor

Selak: Moramo zajedno uzeti stvar u svoje ruke

BANJALUKA- Socijalistička partija održala je predizbornu tribinu u Dječijem pozorištu RS. Pred punom salom članova i simpatizera biračima se obratio nosilac liste za Narodnu skupštinu RS u izbornoj jedinici 3 Goran Selak kao i kandidati za Narodnu skupštinu RS i parlament BiH.

Najbolji automobili u 2018. godini

Kao i svake godine, JD Power je objavio listu najboljih novih automobila na američkom tržištu.

Prva finalistica s hidžabom na izboru za Miss Engleske

Sara Iftekar, dvadesetogodišnja studentica prava iz Jorkširea, prva je finalistica s hidžabom na izboru za Miss Engleske.

Dvije trećine Hrvata u BiH ponovo bi dalo podršku Čoviću

MOSTAR - Više od dvije trećine Hrvata u Bosni i Hercegovini, odnosno 67,4 odsto, ponovo bi pružilo podršku aktuelnom članu Predsjedništva Draganu Čoviću, pokazuje najnovije istraživanje Centra za politološka istraživanja Filozofskog fakulteta Univerziteta u Mostaru.

UEFA bira najboljeg fudbalera

Evropska fudbalska asocijacija (UEFA) će 30. avgusta u Monte Karlu birati najboljeg igrača Evrope.

Rođena Sarajka u borbi za mis Holandije

Odlučila sam ove godine da pokušam da osvojim titulu mis Holandije za mis svijeta 2018, jer bih ovim putem mogla da se bavim projektima na globalnom nivou, kazala je Kanita Karišik, dvadesettrogodišnja Sarajka s adresom u Holandiji, koja je jedna od šesnaest najljepših djevojaka Holandije, koje će se 10. juna takmičiti za titulu mis Holandije za mis svijeta.

Izbor najboljeg sportiste 2017.: Džumhur i Cerićeva vladari bh. sporta

Teniser Damir Džumhur i džudistkinja Larisa Cerić najbolji su sportisti Bosne i Hercegovine za 2017. godinu. Ove odluke jednoglasno je donio stručni žiri Izbora najboljeg sportiste BiH u organizaciji "Nezavisnih novina" i Radio-televizije BiH.

BiH dobija sportske heroje: Larisa Cerić i Damir Džumhur najbolji u 2017. godini

Bosna i Hercegovina će večeras po 17. put saznati sportske heroje. Vrhunac sportske 2017. godine desiće se u hotelu "Holidey" u Sarajevu svečanom manifestacijom Izbora najboljeg sportiste BiH.

Izbor sportiste 2017: BiH večeras dobija sportske heroje

Bosna i Hercegovina će večeras po 17. put saznati sportske heroje. Vrhunac sportske 2017. godine desiće se večeras u hotelu "Holidey" u Sarajevu svečanom manifestacijom Izbora najboljeg sportiste BiH sa početkom u 20.15 sati uz direktan prenos na BHT1.

Predstavljamo: Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci

Reprezentativci BiH u sjedećoj odbojci osvojili su 21. medalju, od čega je 14 zlatnih, četiri srebrne i tri bronzane.

Najčitanije