Izbori

Čubrilović: Dio međunarodne zajednice veoma zainteresovan za izborni proces

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović izjavio je danas u Banjaluci da je dio međunarodne zajednice u BiH veoma zainteresovan za izborni proces.

Govedarica: Niko neće imati priliku da godinama proizvodi gubitke

Kandidat Saveza za pobjedu za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je da će, ukoliko pobijedi na izborima, svaki direktor javnog preduzeća morati da podnese izvještaj o realizaciji usvojenog plana na početku godine.

Radmanović: Važno što je Vučić ukazao na strano miješanje u izbore u BiH

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Nebojša Radmanović rekao je da je važno to što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio da strane sile protiv aktuelne vlasti u Republici Srpskoj rade potpuno otvoreno, posebno sada pred izbore.

SDS: Stvoriti bolje uslove za život

BIJELJINA - Nosilac liste SDS-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Tomica Stojanović istakao je na tribinama u bijeljinskim naseljima Hase i Suvo Polje da će prioritet ove stranke "nakon pobjede na izborima u oktobru biti zapošljavanje".

"CIK nadležan da obezbijedi tačnost biračkog spiska"

BANJALUKA - Direktor Agencije za zaštitu ličnih podataka BiH Petar Kovačević rekao je da je Centralna izborna komisija /CIK/ BiH jedina nadležna, ovlaštena i odgovorna za to da obezbijedi tačnost, ažurnost i integritet biračkog spiska i izbornog procesa.

Radončić: Misija SBB-a da od BiH napravi uspješnu evropsku državu

JABLANICA, KONJIC - Na predizbornim skupovima SBB-a u Jablanici i Konjicu više stotina građana u dvorani Muzeja predsjednik ove stranke i kandidat za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić izjavio je da je "misija SBB-a je da od BiH napravi uspješnu, bogatu, evropsku državu".

Đokić: Slijedi nastavak uspješnog razvoja Srpske

VIŠEGRAD - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić poručio je večeras u Višegradu da vjeruje da će socijalisti na predstojećim izborima ostvariti najbolji rezultat u posljednjih nekoliko izbornih ciklusa.

Cvijanović: Svi smo na zadatku jačanja RS

ISTOČNO SARAJEVO - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras u Istočnom Novom Sarajevu da je dalje jačanje Republike Srpske - politika koja uživa podršku građana.

Govedarica: Narod više neće živjeti u strahu

BANJALUKA - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras da će aktuelna vlast na predstojećim izborima biti poražena olovkom.

Đokić: Imperativ socijalista ekonomski rast i razvoj Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je da su socijalisti dali veliki doprinos tome da se penzije isplaćuju trezorski i tome što su u posljednjih pet godina povećane za 19,5 odsto.

Najčitanije