Izbori

Do 16 časova u Doboju izlaznost 46,68, u Srebrenici 38,96 odsto

SARAJEVO - Odziv birača na ponovljenim izborima do 16.00 časova u Doboju je 46,68, a u Srebrenici 38,96 odsto, saopšteno je iz Centralne izborne komisije /CIK/ BiH.

Izbori u Srebrenici protiču mirno

SREBRENICA - Proces glasanja na svim biračkim mjestima na području opštine Srebrenica protiče mirno i za sada nisu evidentirani događaji koji bi ugrozili izborni proces, kao i bezbjednosnu situaciju, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Dobojskoj policiji prijavljeni prijetnja na glasačkom mjestu i kupovina glasova

DOBOJ - Policijskoj stanici Doboj 1, oko 8.45, iz političkog subjekta PDP-a prijavljeno je da je na biračkom mjestu u Podnovlju njihovom posmatraču prijećeno prilikom glasanja, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Proces glasanja u Srebrenici bez incidenata

SREBRENICA - Proces glasanja na svim biračkim mjestima na području opštine Srebrenica protiče mirno i za sada nisu evidentirani događaji koji bi ugrozili izborni proces kao i čitavu bezbjednosnu situaciju, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

SDS pozvao policiju da obezbijedi biračka mjesta Glogovica i Trbuk

BANJALUKA - Srpska demokratska stranka (SDS) saopštila je da u Doboju policija nije obezbijedila biračka mjesta Glogovica i Trbuk i pozvala na obavezno policijsko prisustvo na svim biralištima.

CIK BiH: Nekompletni rezultati izbora u Doboju i Srebrenici u ponoć

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH prve preliminarne nekompletne rezultate ponovnih izbora u Doboju i Srebrenici objaviće večeras u ponoć na pres-konferenciji, a nakon toga i na veb-stranici.

SNSD: Pustiti birače da glasaju slobodno bez pritisaka

BANJALUKA - Savez nezavisnih socijaldemokarata (SNSD) pozvao je sve političke partije da daju svoj doprinos da današnji ponovljeni izbori u Doboju prođu mirno i u skladu s Izbornim zakonom, rekao je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Pod lupom": Zabilježena tri ozbiljnija kršenja Izbornog zakona u Doboju

DOBOJ - Na biračkim mjestima u Doboju posmatrači Koalicije "Pod lupom" zabilježili su tri ozbiljnija slučaja kršenja Izbornog zakona BiH, rečeno je na konferenciji za novinare te organizacije.

PDP: Uočene nepravilnosti na više biračkih mjesta u Doboju

BANJALUKA - Partija demokratskog progresa (PDP) saopštila je da su posmatrači ove stranke na više biračkih mjesta u Doboju uočili i prijavili niz nepravilnosti i kršenja Izbornog zakona.

Do 11 časova glasalo 16,8 odsto birača u Srebrenici, u Doboju 20 odsto

SREBRENICA, DOBOJ - Na današnjim, ponovljenim izborima u Srebrenici do 11 časova glasao je 1.681 birač ili 16,8 odsto od ukupno 10.002 upisanih u birački spisak, saopštila je član Opštinske izborne komisije Nada Zorić, a u Doboju 10.113 birača, ili 20 odsto upisanih u birački spisak, rečeno je u Gradskoj izbornoj komisiji (GIK).

Najčitanije