Izbori 2018

Pavić: Na primjeru Prijedora DNS pokazao kako se radi u opštinama

PRIJEDOR - Predsjednik DNS-a Marko Pavić izjavio je večeras da je Prijedor uvijek bio uporište DNS-a i da je ova stranka nastojala da na primjeru ovog grada pokaže kako se radi u opštinama i zadovoljavaju potrebe građana.

Borenović: Očekujem direktan mandat PDP-a

ZVORNIK - Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović izjavio je večeras u Zvorniku da PDP očekuje vrlo dobar rezultat i direktan mandat u Izbornoj jednici sedam za Narodnu skupštinu Republike Srpske.

Ivanić: Savez nudi nešto novo i drugačije

ISTOČNO NOVO SARAJEVO - Kandidat SzP-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mladen Ivanić ocijenio je večeras u Istočnom Novom Sarajevu da ovaj savez nudi nešto novo i drugačije Republici Srpskoj.

Selak: Očekujemo istorijski rezultat u Banjaluci

BANJALUKA - Kandidat SP-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske Goran Selak naglasio je da ova politička partija ima sve veću podršku građana u Banjaluci i Republici Srpskoj.

Govedarica: Kalinovik da bude okosnica razvoja ovog dijela Srpske

BANJALUKA - Kandidat SzP-a za predsjednika Republike Srpske Vukota Govedarica rekao je večeras da bi opština Kalinovik trebalo da bude okosnica razvoja ovog dijela Srpske. Kandidati SzP-a poručili su sa konvencije u Kalinoviku da od Srpske treba napraviti perspektivno mjesto za život.

Dodik u Rogatici: Brinuti o Srpskoj i jačati njenu snagu

ROGATICA - Kandidati SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik i za predsjednika Repubilke Srpske Željka Cvijanoviće poručili su večeras u Rogatici da je Republika Srpska najvažniji politički cilj.

Komšić: Kada pobijedim, ukinuću Ured člana Predsjedništva u Mostaru

SARAJEVO - Željko Komšić, kandidat Demokratske fronte za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda, rekao je da će ukoliko pobijedi na izborima ukinuti Kabinet člana Predsjedništva, koji je aktuelni član Predsjedništva BiH Dragan Čović otvorio u Mostaru.

Sebija Izetbegović: Pokrenuti obavezne preventivne programe

SARAJEVO – Glas za SDA je glas za očuvanje Bosne i Hercegovine, izjavila je danas kandidat Stranke demokratske akcije (SDA) za Parlament Federacije BiH Sebija Izetbegović na druženju s građanima u centru Sarajeva, naglasivši da je za to druženje iskoristila tridesetominutnu pauzu na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje obnaša funkciju generalne direktorke.

PDP: Tri rješenja za demografsku obnovu

Zbog negativnog prirodnog priraštaja, Republika Srpska je u proteklih 25 godina izgubila oko 45.000 stanovnika, a emigracioni gubitak je nevjerovatnih 355.500 stanovnika, zvanični su statistički podaci. Sa ovakvom demografijom, ima li Republika Srpska budućnost?

Za predsjednika i potpredsjednika RS čak 37 kandidata

BANJALUKA - Centralna izborna komisija BiH ovjerila je čak 37 kandidatura za predsjednika i potpredsjednike Republike Srpske, a pored poznatih imena i kandidata koji imaju šansu da pobjede na predstojećim izborima tu su i potpuni anonimusi koji su u trku ušli kao nezavisni kandiati.

Najčitanije