Izgradnja

Iduće godine izgradnja puta Foča - Šćepan Polje?

BANJALUKA - Ukoliko ne bude većih zastoja u rješavanju imovinsko-pravnih odnosa i obezbjeđivanju sredstava, izgradnja puta Foča - Šćepan Polje trebalo bi da počne najranije polovinom iduće godine.

I drugi dio vrtića "Ježeva kućica" uskoro u novom ruhu

Sanacija objekta pored prošle godine obnovljenog najstarijeg vrtića u gradu "Ježeva kućica", a koji je nekad koristilo Humanitarno udruženje "Duga", počinje u junu, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Bihać: Složni mještani grade kuću za komšiju

BIHAĆ - O tome šta znače humanost i solidarnost na djelu u najtežim vremenima ovih dana zorno svjedoči primjer iz naselja Pokoj, nadomak Bihaća, gdje složni mještani grade novu kuću za svoga komšiju Nermina D., koji je sve donedavno, skupa sa ženom i maloljetnom kćerkom, živio u starom i oronulom objektu.

Vrtić "Kolibri" od septembra u novom ruhu

Druga faza izgradnje vrtića "Kolibri" u naselju Lazarevo, vrijednosti milion KM, počela je u srijedu i planirano je da bude završena do septembra i početka nove školske godine, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Počinje sanacija i izgradnja mostova u Srebrenici

SREBRENICA - U Srebrenici je počela sanacija mosta u naselju Plavi most, u okviru plana obnove oštećenih i izgradnje dva nova mosta preko rječice Križevice, saopšteno je iz kabineta načelnika ove opštine.

Izgradnja stanova u padu 51%, ali samo na papiru

BANJALUKA - Broj predviđenih stanova za gradnju u Republici Srpskoj u septembru ove godine bio je manji za 50,9 odsto u odnosu na isti mjesec prošle godine, pokazuju najnoviji statistički podaci, dok u građevinskom sektoru tvrde da se nikako ne bi moglo reći da je došlo do pada građevinske aktivnosti u pogledu stanogradnje.

Počinje izgradnja i obnova 25 stambenih jedinica u Drvaru

DRVAR - Na području Drvara sljedeće sedmice počeće izgradnja i rekonstrukcija 25 stambenih jedinica u okviru Regionalnog stambenog programa, a vrijednost radova je 846.551 KM, rekao je koordinator projekta u ime ove opštine Dragoslav Popović.

Odmori uticali na početak izgradnje mosta na Savi kod Gradiške

BANJALUKA - Sezona godišnjih odmora, po svemu sudeći, uticala je i na dinamiku priprema radova na novom mostu na Savi kod Gradiške.

Na jesen izgradnja vodovoda vrijednih oko osam miliona KM

​BANJALUKA - Izgradnja niza vodovoda na seoskom i prigradskom području, vrijedna oko osam miliona KM, započeće na jesen ove godine, u okviru velikog plana čiji je cilj da se u naredne tri godine voda dovede do 95 odsto domaćinstava na urbanom i ruralnom području.

Započinje gradnja Pelješkog mosta

PLOČE - Brod kineske kompanije otplovio je iz luke Ploče prema gradilištu Pelješkog mosta, gdje će iskrcati dva testna pilona i opremu potrebnu za početak radova, pišu hrvatski mediji.

Najčitanije