Izložba

Sutra online otvaranje izložbe “Was ist Walter”

Online Izložba "Was ist Walter?" Historijskog muzeja u Sarajevu biće otvorena sutra u 20 časova, a svojevrsan je poklon svim građanima za 6. April – Dan grada Sarajeva.

Otvorena zložba Udruženja likovnih umjetnika "Sveti Luka"

Bijeljinsko Udruženje likovnih umjetnika "Sveti Luka" organizovalo je u Muzeju Semberije tradicionalnu "Proljećnu izložbu" na kojoj je trideset i šest umjetnika izložilo stotinu djela rađenih različitim tehnikama, od olovke i tempere do uljanih boja i enkaustike, a publici su se predstavili i ikonopisci i fotografi.

Otvorena izložba Nebojše Bosnića i Nikole Zaklana u Londonu

LONDON - Izložba dva slikara iz Banjaluke, Nebojše Bosnića i Nikole Zaklana, otvorena je u četvrtak veče u prostorijama Ambasade BiH u Londonu. Postavka je realizovana u okviru "Mjeseca srpske kulture" u Londonu, a čast da je otvori imala je odbornica u Skupštini grada Banjaluka, doktorica Snežana Kutlešić Stević.

Ogromno interesovanje za izložbu slika Ljubomira Gajića u Banjaluci

BANJALUKA - Izložba slika "Duboki trag", na kojoj je predstavljeno pedesetak djela akademskog slikara i pedagoga Ljubomira Gajića (1948-2017), izazvala je veliko interesovanje Banjalučana prilikom svečanog otvaranja u srijedu veče u Velikom izložbenom salonu Kulturnog centra Banski dvor.

Foto-izložba posvećena rođendanu Valentine Tereškove

PALE - Povodom rođendana prve žene kosmonauta Valentine Vladimirovne Tereškove i 8. marta - Međunarodnog dana žena u Palama će u petak, 6. marta, biti otvorena višednevna foto-izložba "Prva žena u svemiru".

Izložba "Bolnica Stobart" - Veliki rat iz ženskog ugla

BIJELJINA - Izložba Narodne biblioteke "Vuk Karadžić" iz Kragujevca "Bolnica Stobart" o britanskim bolničarkama u Srbiji tokom Velikog rata otvorena je danas u bijeljinskoj biblioteci, gdje će gostovati narednih 15 dana.

Humanitarna izložba slika za udruženje "Neven"

U Centru za kulturu u Prnjavoru večeras je otvorena izložba radova banjalučkog slikara Perice Ivanovića, a dio prihoda od prodaje slika namijenjen je djeci s poteškoćama u razvoju iz prnjavorskog udruženja "Neven".

Borba protiv fašizma pretočena u izložbu

TREBINJE - Ambasador Ruske Federacije u BiH Petar Ivancov otvorio je u trebinjskom Kulturnom centru dokumentarnu izložbu "Put do pobjede - istorijski izvori svjedoče", koju ova ambasada i grad Trebinje priređuju povodom 75 godina od pobjede nad fašizmom.

Otvorena izložba fotografija "Romanijska zima"

SOKOLAC - U Sokocu je večeras otvorena izložba fotografija pristiglih na foto-konkurs Planinarskog društva "Glasinac" pod nazivom "Romanijska zima" i uručene nagrade za pet najuspješnijih autora.

U Banjaluci otvorena izložba slika "Ispod površine" Biljane Marjanović

U Malom izložbenom salonu Banskog dvora u Banjaluci sinoć je otvorena izložba "Ispod površine" akademske slikarke Biljane Marjanović.

Najčitanije