Izložba

Gužve pred zatvaranje izložbe Marine Abramović

Po starom dobrom običaju, Beograđani i njihovi gosti u posljednjih nekoliko dana hrle u Muzej savrmene umetnosti ne bi li iskoristili posljednji trenutak da vide izložbu "Čistač", retrospektivu Marine Abramović.

Impresivna izložba sastavljena od više miliona Lego kockica

Impresivne konstrukcije od plastičnih kockica danskog proizvođača igračaka Lego izložene su u prostorijama Nacionalnog stadionu u Varšavi.

Nakarada: Izložbu "Čistač" vidjelo 62.000 ljudi

Retrospektivna izložba "Čistač" Marine Abramovič ostvarila je veliki uspjeh i predstavlja najznačajniji događaj nakon ponovnog otvaranja muzeja, kazao je Slobodan Nakarada, direktor Muzeja Savremene umetnosti u Beogradu na konferenciji za novinare.

U aprilu izložba djela austrijskog slikara: Oda Gustavu Klimtu

Stanovnici francuskog grada Bordo, ali i ljubitelji umjetnosti iz zemalja širom svijeta koji budu pohodlili ovaj grad od 17. aprila ove godine moći će uroniti u rad velikog austrijskog slikara Gustava Klimta, u svim njegovim oblicima. Izložba će biti održana zahvaljujući novom digitalnom umjetničkom centru imena "Bassins de Lumières" na mjestu bivše podmorničke baze, a biće ovo prvi digitalni umjetnički centar u Bodou, koji se već etablira kao najveći na svijetu.

Četiri decenije stvaralaštva na izložbi u Banjaluci

​BANJALUKA - Retrospektivna izložba beogradskog umjetnika Milovana - Destila Markovića pod nazivom "Destilovano lice - Radovi 1980-2020" biće otvorena 12. decembra, s početkom u 19 časova, u Muzeju savremene umjetnosti Republike Srpske (MSU RS).

Poruke iz islama i hrišćanstva na jednom mjestu

BIHAĆ - U prostorijama Kulturnog centra u Bihaću u subotu je otvorena zanimljiva izložba radova pravoslavne i islamske kaligrafije.

Izložba čudesnih predmeta sa evropskih dvorova u Metropolitenu

Tokom renesanse i baroka vladarske porodice su prikupile spektakularan nakit i mehaničke predmete kojima su zabavljali svoje goste.

Otvorena izložba radova pristiglih na konkurs za most u Docu

BANJALUKA - Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić večeras je u Banjaluci otvorio izložbu radova pristiglih na međunarodni konkurs za idejno rješenje budućeg mosta u banjalučkom naselju Dolac.

Najčitanije