Izložba

Otvorena izložba fotografija "Čaj, ljubav, svijet"

U Banjaluci je danas, povodom Svjetskog dana Konfucijevih instituta, svečano otvorena izložba fotografija "Čaj, ljubav, svijet".

Izložba "Ruža u mećavi" otvorena u Trebinju

TREBINJE - Izložba fotografija Petra Kočića i njegove porodice nazvana "Ruža u mećavi", autora Zorana Pejašinovića, otvorena je ovog vikenda u Galeriji Kulturnog centra u Trebinju.

U Arhivu RS otvorena izložba "Mumija"

BANJALUKA - Izložba pod nazivom "Mumija" autora Željka Markovića otvorena je danas u Izložbenom holu Arhiva RS u Banjaluci. Izložba je nastala iz zbirke Momčila Vukovića Birčanina, koji je bio privatni sekretar kralja Petra II Karađorđevića.

Otvaranje izložbe "Mumija" u srijedu u Banjaluci

Izložba pod nazivom "Mumija", autora Željka Markovića, iz zbirke Momčila Vukovića Birčanina, privatnog sekretara kralja Petra II Karađorđevića, biće otvorena sutra u 14 časova u Izložbenom holu Arhiva RS u Banjaluci.

U Stričićima otvorena izložba o životu i djelu Petra Kočića

BANJALUKA - U obnovljenoj rodnoj kući Petra Kočića u Stričićima, kod Banjaluke, danas je u okviru obilježavanja "Kočićevog zbora" otvorena izložba koja prikazuje život i djelo ovog pisca. Takođe, posjetioci sada imaju priliku da pogledaju i kompletno uređene još dvije kuće na Kočićevom ognjištu, koje su ove godine dopunjene sa 60 novih eksponata.

Prodajna izložba za liječenje Sofije Aleksić

DOBOJ - U Centru za kulturu i obrazovanje Doboj danas je organizovana jednodnevna humanitarna izložba "Sofiji s ljubavlju", a sredstva prikupljena prodajom namijenjena su za pomoć u liječenju četvorogodišnje djevojčice Sofije Aleksić, koja boluje od leukemije.

Otvorena izložba fotografija "Foto-kino" kluba

TREBINJE - U Trebinju je večeras, u Dučićevoj ulici, otvorena klupska izložba 60 fotografija 14 autora, članova "Foto-kino" kluba iz ovog grada nastalih na foto-safarijima u okolini Trebinja.

U rodnoj kući Petra Kočića u petak otvaranje izložbe

U rodnoj kući Petra Kočića u Stričićima kod Banjaluke u petak će biti otvorena izložba, na kojoj će biti prikazani život i djelo ovog poznatog srpskog pisca.

Majkić: Kad je u modi žuta boja, moje su kreacije ljubičaste

Izložba "Architouch" samostalne umjetnice Ljiljane Majkić otvorena je juče u sarajevskoj galeriji Galerija Collegium artisticum.

Melanija Tramp otvorila izložbu posvećenu pravu glasa žena

VAŠINGTON - Prva dama SAD Melanija Tramp u Vašingtonu je otvorila izložbu posvećenu stotoj godišnjici uvođenja prava glasa za žene u SAD i istakla da je 19. amandman na američki ustav, kojim je to pravo uvedeno, predstavljao prekretnicu za pokret koji se bori za prava žena.

Najčitanije