Iznajmljivanje

H&M testira uslugu iznajmljivanja odjeće

STOKHOLM - Švedska modna kompanija H&M počela je s testiranjem usluge iznajmljivanja odjeće jer se modna industrija nalazi na udaru sve žešćih kritika zbog otpada i zagađenja koje pravi u procesu proizvodnje.

Stanodavcima isplativiji podstanari na jedan dan

BANJALUKA, SARAJEVO - Sve veća ponuda stanova na dan utiče na manju ponudu stanova koji se iznajmljuju na duži period, a njihova cijena je viša, potvrdili su nam podstanari, kao i oni koji se bave prometom nekretnina.

Iznajmljen stan sa kupatilom nasred kuhinje

Cijene stanova globalno gledajući sve su više, a tužni dokaz toj tvrdnji dolazi s Twittera, gdje je fotografija jednog stana koji vlasnik iznajmljuje za 525 dolara mjesečno postala viralna.

U Japanu ljudi masovno unajmljuju muškarce srednjih godina.

Takanobu Nishimoto osnivač je web stranice koja nudi usluge najma muškaraca srednjih godina u svrhu pružanja savjeta i utjehe, prenosi CNN.

Grad iznajmljuje 13 poslovnih prostora

BANJALUKA - Gradska uprava putem javnog oglasa iznajmljuje 13 poslovnih prostora, koji su namijenjeni za trgovinsku, uslužnu i ugostiteljsku djelatnost u više gradskih ulica, među kojima su i ulice Srpska i Bana dr Todora Lazarevića.

Raste ponuda, ali i cijene stanova za izdavanje: Dvokrevetna soba u Banjaluci i do 300 KM

BANJALUKA - Sa početkom školske godine, a uskoro i predavanja na fakultetima, porasla je ponuda stanova za izdavanje, čije su cijene naročito paprene u Banjaluci i Sarajevu, međutim ni cijene u ostalim gradovima mladima ne idu naruku.

Šta sve građani BiH rentaju putem oglasa: Iznajmljuju kofer, ekspres lonac i golubove

BANJALUKA - Iznajmljivanje kofera, ekspres lonca, golubova za svadbu, daljinskog upravljača, skupocjenog sata ili nakita, kućne vage, alko-testera samo su neke od stvari za rentanje koje su dosjetljivi bh. građani stavili u oglase.

Iznajmljivao stan na dan ljubavniku svoje djevojke?

Da život čini čuda, grubo je na svojoj koži osjetio mladić iz Skoplja, Sašo, koji je u želji za brzom i lakom zaradom počeo da iznajmljuje svoj stan za seks za jednu noć.

Najčitanije