Izrael

Umjesto penala, sudija gledao snimak parkinga

Nestvarne scene stižu iz Izraela sa utakmice između Makabija iz Haife i Beitara iz Jerusalima.

Militanti ponovo ispalili rakete na Izrael

JERUSALIM- Palestinski militanti ispalili su danas rakete na Izrael tokom drugog dana prekograničnih sukoba, zbog čega su ljudi požurili u skloništa dok su se oglašavale sirene.

Ubijen komandant Islamskog džihada

GAZA - Izrael je u raketnom napadu danas ubio jednog od komandanata grupe Islamski džihad u pojasu Gaze, a militanti su odgovorili ispaljivanjem raketa na izraelske gradove, uključujući Tel Aviv.

Kralj Jordana: Preuzećemo zemlje koje su pod zakupom Izraela

AMAN - Kralj Jordana Abdulah Drugi izjavio je danas da će dva parčeta zemlje, koje je zakupio Izrael, biti vraćena pod "pun suverenitet" Jordana u vrijeme kada dvije zemlje obeležavaju 25-ogodišnjicu od potpisivanja mirovnog sporazuma.

Rusija došla u posjed tajne izraelske rakete

Rusija je u Siriji došla u posjed modernizovane izraelske rakete klase zemlja-vazduh, koja je bila lansirana iz raketnog sistema "Davidova praćka", javljaju mediji.

Netanjahu se odrekao mandata za formiranje vlade

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu obavijestio je izraelskog predsjednika Ruvena Rivlina da se odriče mandata za formiranje vlade.

Pompeo: Izrael ima pravo da bombarduje Siriju

VAŠINGTON - Američki državni sekretar Majkl Pompeo rekao je da Izrael ima fundamentalno pravo da bombarduje Siriju i da SAD u potpunosti podržavaju postupke Izraela u odbrani svojih interesa u regionu.

Spasili sedam turista iz Izraela, među kojima i četvoro djece

PODGORICA - Pripadnici Gorske službe spasavanja Crne Gore pronašli su oko ponoći sedam izraelskih državljana koji su se izgubili na Durmitoru.

Blat poslije Olimpijakosa: Hoću da budem ambasador Izraela

Košarkaški trener Dejvid Blat, samo četiri dana od otkaza u Olimpijakosu, izjavio je da bi volio da postane ambasador Izraela u nekoj od zemalja.

Izrael dozvolio ulazak hiljadama palestinskih radnika

JERUSALIM - Izrael je dozvolio da hiljade Palestinaca iz pojasa Gaze uđu u tu zemlju da rade.

Najčitanije