Izrael

Netanijahu negativan na virus korona

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanijahu negativan je na virus korona, rezultat je testiranja koje je izvršeno danas, nakon što se on povukao u samozolaciju kada je saznao da njegova savjetnica pozitivna na COVID-19.

Netanjahuova savjetnica pozitivna na virus korona

TEL AVIV - Savjetnica izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, s kojom se premijer sastao u četvrtak, pozitivna je na virus korona, saopštili su danas izraelski zvaničnici.

Vojska pomaže u provođenju blokade u Izraelu

TEL AVIV - Izrael će angažovati vojsku da bi pomogao policiji u obavljanju uličnih patrola i provođenju mjere ograničenja kretanja građana, saopštile su danas oružane snage.

Netanijahu proglasio pobjedu na izborima, nema većinu

JERUSALIM - Izrealski premijer Benjamin Netanijahu vodi na neizvjesnim, parlamentarnim izborima, ali još nema potrebnu većinu za formiranje valde, na trećim izborima u posljednjih godinu dana.

Netanjahu prestao da se rukuje zbog virusa

JERUSALIM - Premijer Izraela Benjamin Netanjahu prestao je da se rukuje tokom izborne kampanje, što se smatra signalom da raste zabrinutost među izraelskim zvaničnicima od izbijanja epidemije virusa korona.

Fudbalerke protiv Izraela i Malte

Ženska fudbalska reprezentacija BiH će 5. marta u Zenici protiv Izraela odigrati šesti meč kvalifikacija za EURO 2021. Pet dana kasnije izabranice selektorke Samire Hurem će gostovati na Malti.

Izraelska avijacija nastavila s bombardovanjem Gaze

GAZA - Izraelski vojni avioni nastavljaju s napadima na pojas Gaze.

Izrael: Zbog virusa korona u Seul vraćen avion s 200 putnika

JERUSALEM - Zbog zaraze virusom korona Izrael nije dozvolio da oko 200 osoba koje su doputovale avionom iz glavnog grada Južne Koreje Seula uđu na aerodrom "Ben Gurion" u Tel Avivu.

Netanjahu: Ne znamo ništa o napadu na Siriju, možda je Belgija

TEL AVIV - Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da ništa ne zna o napadu na Siriju koji se dogodio sinoć, prenijeli su izraelski mediji.

Salami: Iran je spreman da napadne SAD i Izrael ukoliko nam daju razlog

TEHERAN - Iran je spreman da napadne SAD i Izrael ukoliko daju i najmanji razlog za to, izjavio je glavni komandant Iranske revolucionarne garde general-major Hosein Salami.

Najčitanije