Izvinjenje

Dačić traži izvinjenje Tirane zbog uvreda i falsifikata

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da od zvanične Tirane očekuje izvinjenje, ali i da osudi i distancira se od izjave vršioca dužnosti ministra za Evropu i spoljne poslove Genta Cakaja kojom je uvrijedio državu Srbiju i njeno rukovodstvo.

Twitter se izvinio korisnicima

Twitter je objavio izvinjenje korisnicima jer je "nenamjerno" koristio u marketinške svrhe telefonske brojeve i elektronske adrese koji su upisivani radi zaštite naloga.

Britanske oružane snage izvinile se Zadranima

SPLIT - Portparol britanskih oružanih snaga izvinio se Zadranima zbog incidenata koje su prouzrokvali njihovi pripadnici proteklih sedmica u Zadru.

Od ova tri horoskopska znaka ne očekujte izvinjenje

I kada shvate da nisu bili u pravu ili da su pogriješili, ovi znaci teško se izvinjavaju.

Petrović sprema konferenciju o izvinjenju

DOBOJ - Sedam dana nakon što je kolektiv dobojske Osnovne škole "Dositej Obradović" od gradonačelnika Doboja zatražio izvinjenje za njegove izjave, on je poručio da će o tome sljedeće sedmice.

Nastavnici dobojske škole stavljaju tačku na Petrovićeve uvrede

DOBOJ - Učitelji i nastavnici dobojske Osnovne škole "Dositej Obradović" odlučili su da na polemiku preko medija sa gradonačelnikom Obrenom Petrovićem o navodnoj međunacionalnoj netrpeljivosti u ovoj obrazovnoj ustanovi stave tačku, te da se obrate nadležnim institucijama.

Dobojski gradonačelnik i izvinjenjem dolio ulje na vatru

DOBOJ - Umjesto da spusti prašinu, izvinjenje dobojskog gradonačelnika Obrena Petrovića upućeno kolektivu Osnovne škole "Dositej Obradović" samo je dodatno rasplamsalo vatru, pa društvene mreže gore od komentara Dobojlija, koji se bave međunacionalnim odnosima u ovoj obrazovnoj ustanovi.

Japanska željeznica uputila izvinjenje zbog polaska voza 20 sekundi ranije

TOKIO - Željeznička kompanija u Japanu izvinila se nakon što je jedan od njenih vozova krenuo 20 sekundi ranije od naznačenog. vremena

Odgovor na kampanju za izvinjenje zbog Oluje: Streljajte ih!

SPLIT - Član splitskog HDZ-a i bivši gradski odbornik Hrvoje Marušić je na Fejsbuk strani Inicijative mladih za ljudska prava iz Zagreba, u dijelu koji se odnosi na njihovu kampanju #ISPRIKA u vezi s "Olujom", pozvao na streljanje aktivista za ljudska prava, a splitska policija objavila je da sprovodi istragu.

Najčitanije