Izvinjenje

Kim Jong Un u suzama na paradi, izvinio se zbog "neuspjeha"

PJONGJANG - Lider Sjeverne Koreje Kim Jong Un uputio je izvinjenje građanima zbog, kako je rekao, neuspjeha u vođenju zemlje tokom pandemije virusa korona, a tom prilikom je i zaplakao.

Konte se izvinjava Italijanima zbog ekonomskih poteškoća

RIM - Italijanski premijer Đuzepe Konte uputio je izvinjenje Italijanima zbog njihovih ekonomskih poteškoća i obećao im bolju budućnost nakon ukidanja blokade.

Samsung se izvinjava zbog nenamjerne poruke

SEUL - Južnokorejski tehnološki gigant "Samsung" uputio je danas izvinjenje korisnicima koji su noćas dobili obavještenje iz aplikacije "Pronađi moj mobilni".

Brisel se ponovo izvinjava zbog Borelovih komentara

BRISEL - Evropska komisija morala je danas ponovo da se izvinjava zbog kometara visokog predstavnika EU za spoljnu politiku i bezbjednost Žozepa Borela, koji je doveo u pitanje posvećenost mladih u borbi protiv klimatskih promjena.

Papa se izvinio jer je udario ženu po ruci

VATIKAN - Papa Franjo izvinio se danas zato što je tokom jučerašnje svečanosti na Trgu svetog Petra u Vatikanu udario po ruci ženu koja ga je zgrabila za ruku i povukla prema sebi.

Dačić traži izvinjenje Tirane zbog uvreda i falsifikata

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da od zvanične Tirane očekuje izvinjenje, ali i da osudi i distancira se od izjave vršioca dužnosti ministra za Evropu i spoljne poslove Genta Cakaja kojom je uvrijedio državu Srbiju i njeno rukovodstvo.

Twitter se izvinio korisnicima

Twitter je objavio izvinjenje korisnicima jer je "nenamjerno" koristio u marketinške svrhe telefonske brojeve i elektronske adrese koji su upisivani radi zaštite naloga.

Britanske oružane snage izvinile se Zadranima

SPLIT - Portparol britanskih oružanih snaga izvinio se Zadranima zbog incidenata koje su prouzrokvali njihovi pripadnici proteklih sedmica u Zadru.

Od ova tri horoskopska znaka ne očekujte izvinjenje

I kada shvate da nisu bili u pravu ili da su pogriješili, ovi znaci teško se izvinjavaju.

Petrović sprema konferenciju o izvinjenju

DOBOJ - Sedam dana nakon što je kolektiv dobojske Osnovne škole "Dositej Obradović" od gradonačelnika Doboja zatražio izvinjenje za njegove izjave, on je poručio da će o tome sljedeće sedmice.

Najčitanije