Jablanica

Sudar na izlazu iz Jablanice, obustavljen saobraćaj

JABLANICA - Dva automobila sudarila su se na izlazu iz Jablanice, na putu prema Konjicu, zbog čega je na toj dionici obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Više osoba povrijeđeno u sudaru tri automobila

JABLANICA - U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila na magistralnom putu M-17 u mjestu Lendava kod Jablanice učestvovala su tri vozila.

Više povrijeđenih u sudaru, obustavljen saobraćaj prema Mostaru

U mjestu Lendava, kod Jablanice, na magistralnom putu M-17, danas oko 14 sati dogodila se teška saobraćajna nesreća.

Udes kod Jablanice, ima povrijeđenih

JABLANICA - Oko 18.15 časova dogodila se teža saobraćajna nezgoda na magistralnom putu M-17 kod mjesta Donja Jablanica.

Više povrijeđenih u udesu kod Jablanice, saobraćaj obustavljen

JABLANICA - Više osoba povrijeđeno je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu M-17 u mjetu Ostrožac, na putu između Jablenice i Konjica, potvrđeno je u MUP-u HNK.

Dijete povrijeđeno u udesu kod Jablanice

MOSTAR - Nešto poslije 15 sati došlo je do teške saobraćajne nezgode na magistralnom putu M-17 kod mjesta Grabovica, između Jablanice i Mostara.

Auto se zabio u zid tunela kod Jablanice

JABLANICA - Nnajmanje jedna osoba povrijeđena je u udesu koji se jutros dogodio kod mjesta Grabovica u blizini Jablanice.

Sletjeli BMW-om u jezero kod Jablanice

SARAJEVO - Vozilo BMW sa tri putnika sletjelo je sa puta u jezero kod Jablanice, a putnici su isplivali iz automobila i prošli bez povreda, prenose federalni mediji.

Poginuo radnik u kamenolomu

JABLANICA - Pedesetdevetogodišnji radnik inicijala V. H. smrtno je stradao u nesreći koja se oko podneva desila na kamenolomu preduzeća "Granit" u Jablanici.

Muškarac preminuo u koloni kod Jablanice

JABLANICA - Hitna pomoć Doma zdravlja Jablanica večeras je obaviještena da je muškarcu u jednom od automobila u kilometarskoj koloni u Jablanici pozlilo, a muškarac je nakon toga i preminuo.

Najčitanije