Jablanica

Dijete povrijeđeno u udesu kod Jablanice

MOSTAR - Nešto poslije 15 sati došlo je do teške saobraćajne nezgode na magistralnom putu M-17 kod mjesta Grabovica, između Jablanice i Mostara.

Auto se zabio u zid tunela kod Jablanice

JABLANICA - Nnajmanje jedna osoba povrijeđena je u udesu koji se jutros dogodio kod mjesta Grabovica u blizini Jablanice.

Sletjeli BMW-om u jezero kod Jablanice

SARAJEVO - Vozilo BMW sa tri putnika sletjelo je sa puta u jezero kod Jablanice, a putnici su isplivali iz automobila i prošli bez povreda, prenose federalni mediji.

Poginuo radnik u kamenolomu

JABLANICA - Pedesetdevetogodišnji radnik inicijala V. H. smrtno je stradao u nesreći koja se oko podneva desila na kamenolomu preduzeća "Granit" u Jablanici.

Muškarac preminuo u koloni kod Jablanice

JABLANICA - Hitna pomoć Doma zdravlja Jablanica večeras je obaviještena da je muškarcu u jednom od automobila u kilometarskoj koloni u Jablanici pozlilo, a muškarac je nakon toga i preminuo.

Saobraćajna nesreća kod Jablanice, kilometarske kolone vozila

JABLANICA - Zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila danas kod Jablanice na dionici magistralnog puta M-17, u mjestu Lendava, obustavljen je saobraćaj za sva putnička i teretna vozila.

Radnika u kamenolomu ubila stijena

KONJIC - Radnik konjičke firme "Gabro-lit", R. B. (43) iz Jablanice, danas je smrtno stradao na lokalitetu Findik, Bukov do, potvrđeno nam u MUP-u Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Odron kod Konjica, kamioni zaglavljeni kod Jablanice

KONJIC - Odron na magistralnom putu u Drecelju kod Konjica usporio je saobraćaj, a zbog novih snježnih padavina nekoliko kamiona zaglavljeno je u mjestu Lendava kod Jablanice.

Snijeg obustavio nastavu u Jablanici i Konjicu

KONJIC /JABLANICA - Opštinski štabovi Civilne zaštite Jablanice i Konjica donijela su odluku da se nastava u osnovnim i srednjim škola u tim opštinama neće izvoditi ni u srijedu, 19. decembra.

U opštinama Konjic i Jablanica zbog snijega otkazana nastava

MOSTAR - Na području opština Konjic i Jablanica 17. i 18. decembra ove godine neće biti nastave u osnovnim i srednjim školama, saopšteno je iz Operativnoga centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ).

Najčitanije