Jadran

Korona oborila cijene na Jadranu, strah ipak jači

BANJALUKA, SARAJEVO - Cijene smještaja za ljetovanje ove godine na Jadranskom primorju, zbog novonastale situacije izazvane pandemijom kovida-19, niže su za sve koji se ovog ljeta odluče da otputuju u Crnu Goru i Hrvatsku, kažu iz turističkih agencija u BiH.

Slovenci krenuli na hrvatski Jadran, povremene gužve na granici

ZAGREB - Slovenci su među prvima krenuli prema Jadranskom moru u Hrvatskoj poslije ublažavanja mjera uvedenih zbog virusa korona, pa se na granici čekalo i više od sat vremena.

Tuča fudbalera sarajevskog Olimpika i hrvatskog Jadrana u Međugorju

Prijateljska utakmica u Međugorju, u kojoj su se sastali sarajevski Olimpik i Jadran iz Ploča, prekinuta je nakon 15 minuta zbog opšte tuče fudbalera na terenu.

Jaka bura ponovo obustavila trajektne linije

SPLIT - Zbog pojačanih udara bure na srednjem Jadranu, danas je otkazana trajektna linija Makarska - Sumartin, a u poslijepodnevnim satima otkazane su i katamaranske linije Split - Vis, Split - Bol - Jelsa i Split - Hvar - Vela Luka - Ubli.

Stižu oluje, prijete poplave, crveni alarm za veći dio Jadrana

ZAGREB - Državni hidrometeorološki zavod proširio je područje za koje je izdao crveni alarm za izuzetno opasno vrijeme.

Zbog jakog vjetra talasi na Jadranu i do dva i po metara

Zbog jakog juga koji duva na području srednjeg Jadrana i stvara talase i do 2,5 metra, danas su u prekidu katamaranske linije na splitskom plovnom području, izjavila je Jelena Ivulić iz splitske agencije Jadrolinija.

Podignuta optužnica u slučaju "Jadran"

PODGORICA - Protiv grupe koja je pokušala da prošvercuje 56 kilograma kokaina na školskom brodu "Jadran", u Tivtu je podignuta optužnica koja je dostavljena Višem sudu na kontrolu, objavila je podgorička Pobjeda.

Fekalije u hrvatskom Jadranu vidljive iz svemira

​Fekalije u hrvatskom Jadranu vidljive su iz svemira, prenose hrvatski portali.

Ronioci pronašli nogu mlade Austrijanke koju je usmrtio gliser i očev teg

Policija je u moru kod Malinske na Krku pronašla ključni trag u istrazi smrti mlade Austrijanke Verene Hajnc, koju je prošle sedmice kod popularne plaže Hotela Malin ubio gliser.

Pala sa jedrilice pod propeler u Jadranu

SPLIT - Žena koja je sa suprugom plovila jedrilicom "Soul mate" u Zadarskom arhipelagu pala je sa broda pod propeler i zadobila teške povrede.

Najčitanije